Logo Pic
venember83 2024. június 17.

Tacchinardi: „Chiesát mindig hátráltatták a körülmények”

chiesa_federico_tapsol.JPGAlessio Tacchinardi beszélt a Tuttosportnak a számos szurkolót megosztó kérdésről, ami Federico Chiesa jövőjét illeti. „Ha a Juventus eladja Federico Chiesát, véleményem szerint hibát követ el a klub. Igen, vannak hullámvölgyei a pályán, de rendkívül robbanékony motor lakozik benne, és egyedi az egy az egy elleni helyzetekben, és szabadságot kellene adni neki a játékban. A Juventusnál soha nem láttuk az igazi Federico Chiesát, először volt a versenyhelyzet Cristiano Ronaldóval, aztán jött a sérülés, ezt követően pedig Massimiliano Allegri taktikai követelményei. Federico Chiesa soha nem érezte úgy, hogy megértik őt, miközben óriási kihasználatlan potenciál lakozik benne. Véleményem szerint pedig, ha van egy erős játékos a keretben, őt meg kell tartani.”

Fabrizio Romano mindeközben arról számolt be, hogy nem várható a következő hetekben előrelépés Federico Chiesa tekintetében, mivel a Juventus és Fali Ramadani, a támadó ügynöke abban állapodott meg, hogy az EB után fognak leülni tárgyalni a jövőről. Jelenleg nem zajlik egyeztetés az új szerződésről, a Juventus pedig nyitott a megkeresésekre, de Federico Chiesa csak az EB után fog dönteni jövőjéről.

Romeo Agresti két játékos helyzetéről is beszámolt, egyik a várhatóan távozó Matías Soulé. A megbízható újságíró szerint lényegében már elfogadták a felek a távozás tényét, és az elmúlt napokban egyeztetés történt a játékos képviselőivel, és az első ajánlatok elkészültek. A Juventus 35-40 millió eurót kér a játékosért. A másik játékos pedig a Juventus kiszemeltje, Riccardo Calafiori, ő elsőbbséget élvez a Juventus számára, azonban nem a Bologna által meghatározott feltételek mellett, mivel a Juventus nem fog 40-50 millió eurót fizetni az olasz védőért. Amennyiben az összeg nem változik, a klub egyéb játékosok felé fog fordulni annak ellenére, hogy Riccardo Calafiori számára is a Juventus jelenti az első számú opciót.

Ezen kívül a La Stampa szerint a Juventus csereügylet keretében szerezheti meg Giovanni Di Lorenzo játékjogát, mivel a Napolihoz szerződött Giovanni Manna szívesen fogadná a klub keretébe Enzo Barrenecheát.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Az EB után érkezhet Di Lorenzo, Adžić a felnőttekkel készülhet
venember83 • 8 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 7 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 5 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 3 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 7 nap
Cikkek a címlapról
A generációs alváshiány és a mentális egészség kapcsolata
A mentális egészség romlásának egyik jele az alvászavar. Hogyan hat ránk? Észrevehetők-e generációs különbségek?    F: pexels.com Mit nevezünk alvászavarnak? Ha rendelkezünk olyan eszközzel, ami méri az alvásunkat és legalább 7 napig megfigyeltük magunkat, a 85% feletti alvásminőség jelenti a…
Mesék a kivi madárról
Sok legenda kering a kivi nevű madárról, amely csak Új-Zélandon fordul elő. Mindegyik történet tartalmaz némi igazságot is, ha elég alaposan megvizsgáljuk őket. A maori mítoszokat évezredeken át szóbeli formában adták át egymásnak az emberek. A kivi Új-Zéland nemzeti szimbóluma. Ez a röpképtelen…
>