Logo Pic
venember83 2024. június 25.

Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól

koopmeiners_teun_atalanta_mezben_profilbol.JPGA Juventusnál a héten fejlemények várhatók, mivel Douglas Luiz, illetve Enzo Barrenechea és Samuel Iling-Junior orvosiját a Juventus és az Aston Villa erre a hétre időzítette, ám a Sky Sport szerint az Öreg Hölgy vezetősége további erősítéseken dolgozik, cél Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners szerződtetése, miközben az Öreg Hölgy vezetősége egyre csalódottabban várja Adrien Rabiot válaszát a szerződéshosszabbítás ügyében. Alfredo Pedullà is megerősítette, hogy Douglas Luiz után a klub Khéphren Thuram és Teun Koopmeiners szerződtetését tervezi, így lényegében teljesen új középpályával kezdheti a szezont Thiago Motta, aki július nyolcadikára tervezi a nyári alapozás kezdetét Continassában, állítja Mirko Nicolino.

Giovanni Albanese értesülései szerint az elmúlt időszakban megromlott a kapcsolat a Juventus és Adrien Rabiot között, miután a klub megegyezett a játékossal, hogy az EB előtt dönt sorsáról, azonban mindeddig a középpályás nem adott választ a klub szerződéshosszabbítási ajánlatára.

A La Gazzetta dello Sport írt egy esetleges távozóról, a pletyka szerint Manuel Locatelli elhagyhatja a Juventust, a válogatottból kimaradt olasz középpályás egykori mesteréhez csatlakozhat: Roberto De Zerbi a Marseille padját választotta, és rendkívül jó a kapcsolat a Sassuolónál együttműködő középpályás és mester között, így felmerült a közös folytatás lehetősége.

Sacha Tavolieri beszámolója szerint a klub Riccardo Calafiori ügyében is tárgyal, miután a Bologna lényegében elfogadta a védő távozási szándékát, és 40-50 millió eurós értékesítést körvonalaznak a felek. Az értesülés szerint a Bologna formalitásnak tekinti a játékos távozását, és ezért már több védőt is kiszemeltek a klub megfigyelői, akik helyettesíthetik az eddig kiváló EB-t futó fiatalt.

A TuttoJuve viszont a fentinek ellentmondó értesülést osztott meg, a lap szerint a Bologna elzárkózik bármilyen tárgyalástól a játékos vonatkozásában, és a kapcsolat a Juventusszal rendkívül megromlott. A cikk szerint az ok Thiago Motta szezon közben való megkeresése volt, amit a Bologna vezetői nem néztek jó szemmel, miközben most a Bologna egyik kiszemeltjét, Emil Holmot is meg akarja szerezni a Juventus a Genoával együttműködve. Mindezek miatt a rossoblu klub egyáltalán nem kíván tárgyalni Riccardo Calafiori távozásáról a Juventusszal.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A mercato csütörtöki hírei
Apuleius • 3 nap
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 5 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Ismét Thuram érkezéséről pletykálnak
venember83 • 9 nap
Cikkek a címlapról
Köln és Koblenz
Az észak-rajna-vesztfáliai utunk második felét Düsseldorftól kicsivel délebbre folytattuk. Egy kiadós reggeli, egy káromkodós jegyvásárlás és egy német sajtos perec beszerzés után már robogtunk is Köln felé a német Regionalbahn szerelvényen. Párom az emeleten akart ülni, de miután kifejtettem, hogy…
Evezz Szarvason, tuti élmény!
Vannak olyan helyek, ahová nem kilométereket gyűjteni jár az ember, hanem csak úgy andalogni. ANDALGÁS=SEMMITTEVÉS. Madárnézegetés, holtágon tekergés, pecázás a hajóból stb. Na ilyen hely nekünk Szarvas. Szóval semmi komoly, de mégis. Merthogy Szarvast látni kell. Nem olyan, mint a csillivilli…
>