Logo Pic
venember83 2024. május 24.

Koopmeiners a legfőbb célpont a középpályára

koopmeiners_teun_atalanta_mezben_profilbol.JPGMirko Di Natale értesülései szerint a Juventus egyre hevesebben érdeklődik Teun Koopmeiners iránt, Cristiano Giuntoli pedig szeretne játékosok is bevonni az ügyletbe. A holland középpályás a Juventus számára első számú célpont, amit Nicolo Schira is megerősített. Utóbbi szerint a Juventus sportigazgatója már felajánlott a futballistának egy 2029-ig érvényes szerződést 4,5 millió eurós bérrel, és hamarosan tárgyalásokat fog kezdeményezni az Atalanta vezetőségével egy megállapodás tető alá hozása érdekében.

Daniele Longo értesülései szerint egyre több forrásból megerősítést nyer, hogy a Juventus szeretné megszerezni az albán Edon Zhegrovát, akiért a Lille megközelítőleg 15 millió eurót szeretne.

Romeo Agresti pedig Khéphren Thuramot illetően erősítette meg a Juventus érdeklődését, de a megbízható újságíró szerint a vezetőség a Juventus több játékosával is egyeztet, ilyen tárgyalás várható jövő héten Matías Soulé képviselőivel, Daniele Rugani és Andrea Cambiaso ügyében pedig hamarosan bejelentés várható, mindketten hosszabbítani fognak az Öreg Hölggyel.

A La Stampa értesülései szerint a Juventus 2029 nyaráig érvényes szerződést kínált Andrea Cambiasónak nettó 2,5 millió eurós bérrel, amit a játékos és a képviselője megfelelőnek talált, és Fabrizio Romano szerint is lényegében lezárt ügy a hosszabbítás, már csak a szerződés aláírása maradt hátra. Ugyanazon forrás szerint is aláírja szerződését, amellyel 2026 nyaráig kötelezi el magát a Juventus mellett, a szerződés továbbá tartalmaz egy egyéves hosszabbítási opciót, illetve mérsékli a játékos bérét is.

Mirko Di Natale arról számolt be, hogy a Juventus vezetősége igencsak hamarosan ismét tárgyalni fog Federico Chiesa képviselőivel a hosszabbítás tekintetében, mivel az olasz játékos szerződése 2025 nyarán lejár, és a pletykák szerint az olasz válogatott és a klub is még az EB előtt szeretné kipipálni ezt a feltehetően egyéves hosszabbítást.

A torinói Tuttosport szerint a Juventushoz követheti edzőjét Joshua Zirkzee és Riccardo Calafiori. A holland támadó ára 40 millió euró, s az ő megszerzéséhez a Juventusnak előbb értékesíteni kell valakit, míg a védő 20-25 millió euróért válthat klubot. Ugyanakkor a védő kapcsán az EB hozhat egy kellemetlen fejleményt, mivel a játékos ára emelkedhet, ha jól teljesít. A pletykák szerint a klub kész bevonni az ügyletbe Dean Huijsen játékjogát.

A La Repubblica beszámolója szerint Cristiano Giuntoli kész felajánlani Fabio Miretti, Hans Nicolussi Caviglia és Dean Huijsen játékjogát azért, hogy csökkentse Riccardo Calafiori árát, és a pletykák szerint a két középpályást szívesen látná a bolognai csapat, de a fiatal védőtől sem zárkóznak el.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Manchester United idei szezonja a Juventusra is hatással lehet, mivel a szebb időket látott klub várhatóan jövőre sem fog szerepelni a BL-ben, így nehéz elképzelni, hogy őrült összeget áldozna Gleison Bremer játékjogára. Ennek köszönhetően a brazil futballista Torinóban maradhat, ahol az újonnan kialakított négyes védősor részeként bizonyíthat Riccaardo Calafiori, a széleken pedig Danilo és Andrea Cambiaso társaként.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 524
JTom • 9 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 6 nap
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 8 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 4 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Az Antonov An-72/74 szállítórepülőgép-család, 4. rész
Az An-72/74 családnak rengeteg, egymástól sokszor alig eltérő alváltozata van. Bár az An-74-esen alapuló ilyenekről ezúttal is lesz szó, a sorozat záró része elsősorban mégis a különleges típus ha lehet még speciálisabb, légtérellenőrző átalakításaival foglalkozik, azaz főleg az An-71-essel. A…
Mikor, hova utazz? Íme a legjobb utazási időszakok Ázsiától Közép-Amerikáig
Mielőtt nekiindulsz a nagyvilágnak, érdemes megnézni, hogy milyen az időjárás az adott régióban, hiszen a csábító árak néha meggondolatlanságra késztetnek. Nem mindegy, hogy az utazásra szánt pénzed és időd milyen időjárási viszonyok között töltöd. Az alábbiakban összegyűjtöttük neked, hogy milyen…
>