Logo Pic
Apuleius 2024. június 11.

Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz

douglas_luiz_aston_villa.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint a Juventus elszántnak mutatkozik Douglas Luiz ügyében, s mindent megtesz annak érdekében, hogy mihamarabb szerződtesse az Aston Villa brazil játékosát. A Calciomercato arról számolt be, hogy az egyeztetések egy újabb fordulója történt a tegnapi nap folyamán, s a Juventus késznek mutatkozik arra, hogy Samuel Iling-Junior személyében egy második játékost is bevonjon az üzletbe Weston McKennie mellett.

Daniele Longo szerint Douglas Luiz ügynöke az elkövetkező órákban Olaszországba érkezik, s így hamarosan komoly előrelépés várható. Schira már arról értesít, hogy Kia Joorabchian megállapodásra jutott a Juventus sportigazgatójával, Giuntolival, s a játékos 2029-ig érvényes, évi 4.5 millió eurós bérezést plusz bónuszokat biztosító szerződést kaphat, így a torinói klubnak már csak az Aston Villával kell közös nevezőre jutniuk.

Fabrizio Romano szerint gyorsan lezárulhat Wojciech Szczęsny ügye is, a tárgyalások az utolsó lépcsőfokhoz és az utolsó simításokhoz értek az Al-Nasszr csapatával, a lengyel válogatott kapus 2 évre kötelezheti el magát, míg a Juventus mintegy 5 millió eurós átigazolási díjjal gazdagodhat, illetve így megszabadulhat a játékos magas fizetése jelentette pénzügyi tehertől is. 

A héten a célegyenesbe érhet a Juventus új vezetőedzőjének ügye is, Fabrizio Romano szerint Thiago Motta az előttünk álló 24-48 órán belül hivatalosan is a zebramezesek alkalmazásába áll.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: Khéphren Thuram csatlakozott a Juventushoz
Apuleius • 7 nap
Nagy fagyasztott franciasaláta zöldségkeverék teszt
Linda Morvai • 15 nap
Sancho és Koopmeiners a Juventusra vár
venember83 • 9 nap
Nagy marinádozott csirkemellfilé teszt
Linda Morvai • 16 nap
Bonucci: „500 meccs után többet vártam”
venember83 • 6 nap
Cikkek a címlapról
Őshévíz és meleg-vizű gyógyforrás a Balaton mélyén
Thetys-tenger A Triász korszakban, ami földtörténetileg elég régen, mintegy 200 millió évvel ezelőtt volt a Thetys nevű tenger borította a Dunántúli középhegység és a mai Balaton helyét. Ennek az őstengernek az üledékéből (dolomit, mészkő) épül fel a Keszthelyi-hegység és a Hévíz környéki dombok…
Metánkibocsátások csökkentése nélkül nincs klímasemlegesség – itthon sem
Írta: Galambos Eszter, energia programfelelős, MTVSZ Immár 4 éve, hogy Magyarország a klímavédelemről szóló 2020. évi XLIV. törvényben (Klímatörvény) vállalta, hogy eléri a klímasemlegességet, vagyis „…az üvegházhatású gázok még fennmaradó hazai kibocsátása, valamint elnyelése a 2050. évre…
>