Logo Pic
venember83 2024. május 23.

HIVATALOS: Motta nem hosszabbít a Bolognával

motta_thiago_joey_saputoval_honap_edzoje_dijjal.jpgA Bologna nemrégiben hivatalos közleményt adott ki az oldalán, amelyben elbúcsúzott Thiago Mottától, mivel a következő évben nem Thiago Motta fogja vezetni a csapatot, amint arról már több újságíró is beszámolt az elmúlt hetekben.

A mester a bolognai csapatot egy parádés szezonban BL-helyre vezette, amely a Joey Saputo által fémjelzett korszak legnagyobb eredménye: „Ma reggel Thiago Motta arról tájékoztatta a klubot, hogy nem kívánja meghosszabbítani a szerződését a Bologna FC 1909 klubbal. A klub tiszteletben tartja a mester döntését, és ezúton is szeretné köszönetét kifejezni a kiváló munkáért, amit végzett, és a legjobbakat kívánja számára további karrierjében.”

„Ebben a két évben egy felkészült és győztes edzőt volt lehetőségem megismerni.” - mondta a klub elnöke, a kanadai üzletember, Joey Saputo. „A csapat számára csodálatos identitást adott a játék tekintetében. A Bajnokok Ligájában való szereplés kiharcolása kiemeli őt és az összes játékost a klub történelmében. Szerettem volna, ha a Bolognánál marad, de csak köszönetemet fejezhetem ki vele és munkatársaival szemben ezekért a csodálatos évekért, és a legjobbakat kívánom számára a jövőben.”

Romeo Agresti is beszámolt a Bologna és az edző közötti válásról, majd tényként bejelentette Thiago Motta csatlakozását az Öreg Hölgyhöz.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Napi érdekes - 524
JTom • 9 nap
Douglas Luiz egyre közelebb a Juventushoz
Apuleius • 6 nap
Játékoscserék a láthatáron?
venember83 • 8 nap
HIVATALOS: Thiago Motta a Juventus új edzője
Apuleius • 4 nap
Greenwood, Sancho és Fofana is szerepel a Juve listáján
venember83 • 2 nap
Cikkek a címlapról
Az Antonov An-72/74 szállítórepülőgép-család, 4. rész
Az An-72/74 családnak rengeteg, egymástól sokszor alig eltérő alváltozata van. Bár az An-74-esen alapuló ilyenekről ezúttal is lesz szó, a sorozat záró része elsősorban mégis a különleges típus ha lehet még speciálisabb, légtérellenőrző átalakításaival foglalkozik, azaz főleg az An-71-essel. A…
Mikor, hova utazz? Íme a legjobb utazási időszakok Ázsiától Közép-Amerikáig
Mielőtt nekiindulsz a nagyvilágnak, érdemes megnézni, hogy milyen az időjárás az adott régióban, hiszen a csábító árak néha meggondolatlanságra késztetnek. Nem mindegy, hogy az utazásra szánt pénzed és időd milyen időjárási viszonyok között töltöd. Az alábbiakban összegyűjtöttük neked, hogy milyen…
>