Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peter Morvay

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hetek podcastban Kulifai Máté és Gavra Gábor, a Hetek újságírói beszélgettek a baloldali „ébredés” témájában, amit az Újhullámos populisták nagy stratégiája alcímmel is illettünk hetilapunkban. Ha a populista szót halljuk, szinte automatikusan jobboldali politikusok és pártok jutnak az eszünkbe.…..
Kata és családja öt évvel ezelőtt költözött Norvégiába. Mint oly sokan, nekik is a svájci frankos hitel tett be, így voltaképpen kényszerhelyzetben voltak. Akkor úgy tervezték, maximum 5 évig maradnak, így most felmerül a kérdés, visszaköltöznek-e. Írásra annak kapcsán…..
Peter Morvay 2018.09.07 11:15:32
És ez is Norvégia:
konzervativcsalad.blog.hu/2015/12/08/kereszteny_vagy_elvehetik_a_gyerekeidet

Öt gyerekektől fosztotta meg a norvég gyámügy a román-norvég Bodnariu házaspárt. A vád: "keresztény radikalizmus". A legkisebb gyermek mindössze három hónapos, édesanyja még szoptatta. Miután rajtaütésszerűen "kihallgatták", majd elszállították a gyerekeket, különböző nevelőcsaládoknál helyezték el őket.

+++
A cikkhez utóirat:
Két év után kapták vissza a szülők a gyermekeiket, még aznap elhagyták Norvégiát,
Elhunyt Elie Wiesel. Élettörténetét érdemes elolvasni, tanulságos, megrázó. Nobel-békedíjas, világhírű békeaktivistaként halála nagy hírértékű, így a legnagyobb magyar portálok is beszámoltak róla. Úgy döntöttem, beleolvasok a kommentszekcióba. Hiba volt...
Peter Morvay 2016.07.04 11:37:22
@Bodó Róbert: "ezen blogon és más mondjuk úgy hasonló tulajdonosi háttérrel rendelkező médiumon”. Kifejtenéd, mire gondolsz? Érdeklődve várom.
Peter Morvay 2016.07.04 13:26:50
@Bodó Róbert: Nem is gondoltam, hogy zsidózni fogsz. A kommentjeid alapján csak egy téma érdekel :))
blog.hu/user/1143322/tab/activity
I.e. 399. Szókratészt halálra ítélik Athénban, mert provokálta az athéniak vallásos érzékenységét, amikor az agorán vitatkozva tanított. Kb. i.sz. 30-ban állítólag egy Jézus nevű embert megfeszítettek Jeruzsálemben, mert provokálta, és sértette a zsidók…..