Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bodó Róbert

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vigyázó! Cinkosok és haverok 2018.01.17 12:22:12
Gyurcsány Ferenc most az év elején is szerepelt. Miért? Mert szeret szerepelni és szeretne visszakerülni abba a székbe, ahol most Orbán Viktor ül. Üzent azoknak az egyházaknak , amelyek „kiszolgálják a diktatúrát” (= támogatják a kormányt), akik a gyűlölet falainak építésén dolgoznak ahelyett, hogy…..
Bodó Róbert 2018.01.19 10:28:11
@longauerlászló: majd én szólok a témához: szerinted nincs diktatúra, lehet, de öles léptekkel haladunk abba az irányba. normális szerinted, hogy a média piacot letarolták fideszes oligarchák és kormány kritikus cikk vagy legalább tények sem jelenthetnek meg..láttál mostanában Tényeknek nevezett gyalázatot ? volt olyan hogy valaki felemeli a szavát a kormány intézkedése ellen és elveszíti a munkahelyét, nem hívják fellépni, rászáll a NAV ? folyamatos manapság ebben az országban.
tudod az igazság tesz szabaddá nem a propaganda amit tolni kell most a vezetőség elvárása szerint.
vannak olyan dolgok amit támogatni kell egy kereszténynek a kormány intézkedései között, de el lopják a pénzünkkel együtt a szabadságunkat is...attól hogy csukott szemmel nézitek még megtörténik.
az igazi keresztények mint a HGY is, egyik felelőssége, hogy képviselje az igazi bibliai értékeket, de az ilyen rabló és tolvaj banda ellenében is mint a mai fidesz.
Ennek a mostani bakinak nyilván semmi köze hozzá, mégis rögtön eszébe jut az embernek az a pár napos tényfeltáró cikk, ami arról szólt, hogy az ATV lassan, de biztosan a Fidesz bulvártévéjévé válik. Akárhogy is, a csatorna mintha direkt házhoz menne a pofonért: amikor mindenki arról beszél, vajon…..
Bodó Róbert 2018.01.12 14:21:59
@Austin: nincs könnyű döntés, két rossz közül a kisebbet választották, ez az elképzelés. ugyanakkor valóban sok hitesnek csípi a szemét, és nem tud azonosulni ezzel a bandával még a közös ellenség vonal miatt se.
csak a jövő dönti el jó döntés volt-e beállni az iszlám ellenes, szélső jobbos áramlatba a gyülekezetnek, nem nagyobb veszély-e ez mint a balliberális nyomulás.
a gender mozgalom valóban veszély, lásd svédország ahol már a biblia kereszténység állami szervek lépnek fel erre hivatkozva.
ha egy egyház nem politizál elnyomják, vagy játékszere lesz a politikai erőknek, mondom..a kérdés jó lóra tettek-e vagy nem, és most a kutya se tudja megmondani, csak a jövőben derül ki.
Kérdés, hogy ki nevezhető ma fideszesnek Magyarországon. Az, aki az elmúlt 20 évben mindig rájuk szavazott? Az, aki Orbán Viktorra, mint megváltóra, Magyarország megmentőjére tekint? Az, aki jobboldali nézeteket vall, de a Jobbik túl centrista párt számára? Az, aki annyira gyűlöli Gyurcsányt, hogy…..
A tegnap lezárult, ki tudja hanyadik felmondási hullám után elég kilátástalan helyzetbe került a Tények, hiszen újabb öt riporter/szerkesztő hagyta ott a TV2-t, köztük olyanok is, akik inkább elmentek a tévének tulajdonképpen csak nagy jóindulattal tekinthető Echóhoz, szóval nagy a baj. Egy…..
Michael Ignatieff, a Kanadai Liberális Párt egykori vezetője, a CEU rektora 2016 januárjában ezt mondta: "A San Bernardinó-i és a párizsi terrortámadás miatt minden ország egyszerűen lezárja a határát és ez katasztrófa. […] emberek milliói égnek a vágytól, hogy a fáradt, öreg Európába jöjjenek, mert…..
Bodó Róbert 2017.04.15 18:47:08
@Abdias: nem tudtam mi hiányzott. :D :D

hmm. jó..amúgy ha országosan nem is de a helyi hit gyuli sajtóreferense...média kapcsolattartója...vagy hogy fityesz kompatibilis legyek propaganda felelőse lehetnél.

nagyon jól nyomod bár hosszan..lasd a hitgyuli masik favoritja mr Trump is megoldja Twitter bejegyzéssel ami 144 karakter.

változnak az idők. emberek. motivációk. amiről te írtál az mar h finoman fogalmazzak nem akkora szempont a hitgyuli vezetésében.
Németh Sándor a Facebook-oldalán válaszolt Juhász Péternek. A politikus egy fényképet posztolt, szintén a közösségi oldalán, amelyen az ATV és a TV2 tulajdonosai együtt ebédelnek, miközben asztalukhoz odalép Habony Árpád is, aki az index információi szerint volt feleségével ebédelt ugyanott...
Bodó Róbert 2016.12.24 11:46:06
@Abdiás: bár eldöntöttem hogy nem reagálok a hülyeségeidre, de annyira sötét folt vagy hogy nem bírom ki.

rád szüksége van minden autoriter rendszerre, mint orbánnak is megvan a hívek tömege akik mindent megmagyaráznak amit a vezér tesz, úgy német sanyinak is. ti vagytok a hasznos idióták.

te NS-ben hiszel, rá támaszkodsz. nagyon sok hitest ismerek, egy részek hasonlóan hozzád mindent megmagyaráz, lenyel.

DE. vannak sokan akiket zavar hogy a hitgyüli már nem az ami volt, ez a habony-vajna találkozó pedig igenis sokaknál kiverte a biztosítékot, az ahogy fityeszes módon magyarázta a sanyi bácsi, ködösítve, hülyének nézve az embereket meg még inkább.

előbb-utóbb ha ez így megy tovább újra szakadni fog a gyülekezet, mert eléri a kritikus tömeget azoknak a száma akik nem hiszik már el amivel etetik őket.

a te szemtelenséged, amivel újra fenyegetőzöl, elveszed tőlem az örök életet, szánalmas.

a hűség nem örökké tart, te talán nem láttál olyat az ébredési mozgalomban, hogy felkent emberek félre csúsztak a pályájuk során, felfuvalkodtak. sok ilyen volt, sajnos.

a hitgyüli nem a német sándor, bár nem jutnak szóhoz sokat de vannak ott nagyon nagy szellemi ajándékok.
Bodó Róbert 2016.12.24 13:04:49
@Tukász Pál: hehe, hát talán jobb lenne imádkozni is érte mert attól tartok ő imádkozik, szellemi harcol mindenki ellen aki másként gondolkodik.

nő létére eléggé agresszív stílusban, ahhoz képest hogy csak pár éve tért meg meg eléggé lekezelő, kioktató stílusban.

az igéket folyamatosan dobálja be, és valóban próbál megfélemlíteni, a gondolat világa sokkal közelebb van a farizeusokhoz mint a kereszténységhez.
Bodó Róbert 2016.12.25 19:04:42
@Abdiás: karácsony van de latom te nem nyugszol.

nem gyűlöllek..a te szinteden válaszolok.
folyamatosan mióta ide szórod a szemeted támadsz...fenyegetsz...utana van képed könnyes szemmel ilyen hülyeséget állítani.

nem járok ki be a hitgyulibe de sok ismerősöm igen, ők beszélgetnek velem...illetve bizonyos írásokat, könyveket én is ott veszek meg.

olvasd vissza a kommentjeidet mert Továbbra se vagy tisztában azzal amiket irkalsz.

amúgy örömteli ünnepi pillanatokat kívánok így karácsonykor neked.
Advent utolsó hétvégéjén, december 17-én, szombat este robbant a hír, hogy Kálmán Olga felmondott az ATV-nél. Bár az eset két nappal korábban történt, a hírt nem az érintettek, hanem az index hozta nyilvánosságra. Azóta 72 óra alatt a témáról legalább 70 cikk és számos blogbejegyzés született. A…..
"A keresztények világszerte támadás alatt állnak, de én védelmezni fogom az életet, a szabadságot és a hitet” – üzente Donald Trump a keresztény gyülekezeteknek a CBN hírtelevízión keresztül két nappal az elnökválasztás előtt...
Bodó Róbert 2016.11.07 21:20:37
@morecomment: ott a pont. én magam sem értem miért promótálja a HitGYé Trumpot, rá aztán totál igaz amit az antikrisztusról ír a biblia, hogy szövetséget köt ideig óráig bárkivel aki hasznára van (izrael és a keresztények). Hillary a kisebb rossz mert lehet hogy fullba nyomba a hülyeséget a szabadság jogokról, de a másik egy full kretén.

hihetetlen hogy ide jutott az USA. ami a legrosszabb hogy ezt az egész világ megszívja majd.
Terjedelmes interjút adott Friderikusz Sándor az Indexnek, amelyben többek között felidézte Németh Sándorral való személyes telefonbeszélgetését is. Ebben állítása szerint a Hit Gyülekezete vezetője számon kérte őt, "miért akarja Orbán Viktor vesztét?" Németh Sándor a Facebookon válaszolt a…..
Bodó Róbert 2016.10.17 15:55:16
@Abdiás: túl sokszor éltek már vissza azzal a dumával amit te nyomsz és félemlítettek meg embereket. látszik hogy még nincs valódi ismereted csak lelkesedés a témában.

azok szoktak vagdalózni úgy mint te, aztán jön a vigyázz mert Isten embere vagyok és ha bántasz majd bánt az Isten.

már mondtam hogy nem tudsz nekem újat mutatni, nem lesz tied az utolsó komment bár rajtunk kívül már senki se olvassa.

el vagy tévedve, én tisztába vagyok vele, hogy milyen jó munka is folyik a HGY-ben, de látok mást tendenciákat is.

én ha úgy látom jónak ennek hangot is adok akár tetszik neked akár nem.
Bodó Róbert 2016.10.20 09:46:21
@Abdiás: már nem bírtam én se végig olvasni a kis regényedet, de mivel látom megint szélsőséges vagy pár alap tételt még leírok neked:

a hitgyülin kívül még van más sikeres munkája is Istennek nem kérdés
a NS mint Isten embere (sok másokon kívül) nem kérdés.
te általad bemutatott kritika és gondolkodás nélküli teljes lefogadása annak amit mondanak neki, veszélyes játék, ez sem kérdés.

a szemtelenséged amellyel engem (és már másokat is) Istentől eltávolodottnak, bukottnak stb titulálsz, már negligálja az esetleges értelmes mondataidat is.

neked azaz üzenet kedves hiper szellemi, Isten személyes ügyintézője a földön, hogy kevesebb lelkesedés, több ész. mert ezzel a hozzáállással biztos nem leszel népszerű a hitgyüliben se, de továbbra is fenntartom hogy a családi, baráti körben sem.
Bodó Róbert 2016.10.20 10:10:08
@Abdiás:

"Te valóban azt hiszed, ő olyan, mint bármelyik más ember.....hogy olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint egy világi ember?
Egy Mózes kaliberű ember ellen lázadsz!
Egy olyan ember ellen lázadsz, aki ha valahova bemegy, a Sátán és szolgái remegve suttogják egymásnak: Utat Isten emberének......
Egy tucat angyal megy előtte, 2 tucat a háta mögött....jobbról, balról, alulról, felülről angyali seregek veszik körbe......"

ezt inkább nem is kommentelem, hozzád képest a SuperBook csak egy száraz kvantumfizikai értekezés. :DDD
Valószínűleg most sok minden jut eszetekbe: a szürke hétköznapok, az eltávolodás, a nem kielégítő szex, a kommunikáció hiánya, esetleg a pénz, de sorolhatnánk még, a lista hosszú lehet… Ma azonban egyikről sem lesz szó! Vagyis lényegében éppen hogy mindegyikről szó lesz egy kicsit. Mert amikor…..
A Magyar Helsinki Bizottság a kvótanépszavazás meghekkelésére hívta fel a választókat: érvénytelen szavazatok leadásáért kampányol. Mint aki a korai időktől (a 90-es évek elejétől) a Bizottság tagja vagyok, és előtte részt vettem az ellenzéki Független Jogvédő Szolgálat munkájában is, ezt az akciót…..
Bodó Róbert 2016.09.29 09:53:20
@Sandor76: igazad van. a hitgyüli már nem az ami volt 10 éve. a legrosszabb az hogy maguk a vezetők sem veszik észre vagy nem akarják észre venni. nagyon kézzel irányított lett minden, ugyanakkor az istentiszteletek látogatottsága szinte mindenhol csökken vagy stagnál...van olyan ahol 30% kevesebben járnak mint 5 éve. a vidám vasárnap nézői jóval kevesebben vannak mint 10 éve.
miért kellene mindenhol a németh sándornak szerepelnie ? rengeteg talentum van mellette akik közül jó páran már megjelenhetnének a vidám vasárnapban is. hol itt a siker ??
az igéből mindent meg lehet magyarázni meg annak az ellenkezőjét is, de sokáig nem lehet elnyomni az elégedetlenséget még egy ennyire szervezett és könnyen befolyásolható társaságban se.

11 évig az ATV közelébe se mehetett jobbikos most magával VonaGabival nyomnak egy 1 órás PR műsort...talán már érzik a 18-as választások esélyeit és megy a helyezkedés.
Bodó Róbert 2016.09.29 13:29:39
@edison777: ez igaz. senki se szeretné hogy primitív a középkorban rekedt emberek mellett keljen élnie. ezekből az országokból csúnya szóval a túl szaporulat érkezik, akiket már nem tart el a terület a globális időjárás változás miatt, vagy mert elszaporodtak mint a nyulak rajtuk az emberek.
de vannak akik valóban háborús menekültek, a probléma hogy ezt a két csoportot össze mossák.
ellentétben az itt kommentelőkkel akik csak tévében láttak, én évekig dolgoztam muszlimok közt. semmilyen atrocitás, erőszakos térítésben nem volt részem, köztük is többségben vannak a normális, csak élni akaró emberek.
a felénk irányuló népmozgástól nem a vasárnapi szavazás fog megvédeni, mert Brüsszel jelezte hogy semmilyen következménye nem lesz a végeredménynek. csak orbán önigazolására, a figyelem elterelésre alkalmas...meg persze a sok közpénz ellopására..hiszen mint faluban ott virítanak a plakátok.

tehát: a népvándorlást meg kell állítani, kérdés ezek az emberek hajlandók-e maguktól nyomorogni majd megdögleni ott ahol születtek.
Európa földjein egy relatíve kis népesség él jólétben, pl Magyarország a gabona termelése 10% használja csak fel, a maradékot értékesíti.
mióta a világ világ sokan szeretnének ott élni, ahol jól is lehet...lásd a bibliában amikor éghajlat változás miatt globális éhínség volt, csak egyiptom rendelkezett élelmiszer tartalékkal...Jákob és családja is kénytelen volt oda emigrálni.
Blogunkon jelent meg Mészáros István László nyilatkozata, amelyben a volt SZDSZ-es politikus bejelentette, hogy 25 év után kilép a Magyar Helsinki Bizottságból (MHB). Mészáros “súlyosan aggályosnak, hitelrontónak és elfogadhatatlannak” tartotta azt, hogy a jogvédő szervezet – tagjai megkérdezése…..
A trombózis vezető halálok Magyarországon. Részben azért is, mert a jódoktorok elképesztő módon benézik néha a tüneteket. És mert NINCS ELÉG ÉRSEBÉSZ (sem) az ellátórendszerben… Összeszedtem az elmúlt hetekben szerzett tapasztalataimat, miként előzheted meg ezt az alattomos gyilkost, illetve hogyan…..
Az atv.hu tudta meg, hogy Budapesten, a Gutenberg téren nagyméretű muszlim kulturális központ épül. A létesítményről a helyiek és az építkezésen dolgozók úgy tudják, hogy mecsetszerű imahely lesz. A tervezett központ az Országos Zsidó Egyetemtől néhány méterre készül, és a tulajdonosa egy olyan…..
Bodó Róbert 2016.08.31 11:16:58
@Spirit FC: más médiákat is olvass, mert voltak tüntetések az iszlám állam ellen, sőt fatvát is kiadtak ellenük. én nem vagyok humanista, nem akarok magamhoz ölelni senkit se :DD de ismerem a történelmet, amikor korlátozzák vagy elveszik valamelyik csoport jogait csak idő kérdése mikor jössz te. bárcsak olyan egyszerű lenne mint te hiszed h vissza mennek oda ahonnan jöttek, a háborús konfliktusok miatt az életükért menekülnek sokan. te annyit érzékelsz a globális felmelegedésből, hogy melegebb a nyár, tovább tudsz strandolni, szebbek a csajok, többet esik az eső. sok országban nincs csapadék vagy nem akkor amikor kell...nincs termés, nincs tesco. éhezés van és teljes kilátástalanság. menniük kell mint ahogy menni kellett jákobnak is egyiptomba ha nem akart éhen halni. nem akartam itt lelkizni neked csak kicsit gondolj bele az ő helyzetükbe is. te mit tennél meg a gyermekedért ha éhezni látod ? vagy hogy évekig nem tud iskolába járni de a növekedésben közben nem áll le.
szóval sok a problémás köztük, örült világban nőttek fel, abban szocializálódtak, de sok köztük aki megérdemli a normális életet, megérdemli azt is hogy halljon Jézusról mint megváltóról, nem csak prófétaként.
Bodó Róbert 2016.08.31 13:30:09
@Spirit FC: áhh, unatkozok egész nap szóval csak válaszolok neked is :DD igazaaad van. igazad van hogy sok ingyen élő semmire se kellő emberke van köztük. sokan ezt tanulták el a nemes őseiktől lásd a régóta köztünk elő migránsok esete, akik közül sokan megint csak nem tudtak alkalmazkodni, be illeszkedni. ugyanakkor lécci ne csak bizonyos médiákból tájékozódj, nem igaz hogy 90% 20-40 közötti. nem igaz hogy csak egy imám itélte el az ISZ. nem igaz, hogy a szomszédos országok nem fogadtak be menekülteket..több millió van pl jordániában, törökországban, stb. a a baj hogy nincs iskola, egyre kevesebb az ellátás, igy több évnyi várakozás után egyre többen gondolják azt h ennek sose lesz vége, másik országban kell élniük ha taníttatni akarják a gyerekeiket stb.

szóval az a baj hogy ezek is élni akarnak, több évszázados be rögzült hülyeségekkel a fejükben, mellé még szaporodnak is ellentétben velünk. a kommunista szlogen hogy azé a föld aki megműveli, valójában azé aki tele szüli...lásd trianon.
mit gondol erről Isten ? itt vannak ezek a fanatikus hívők akik a hülyeségben hisznek vakon, áldozatokat hoznak ha kell, ellenállnak a szekularizációs nyomásnak...meg itt vannak az elkényelmesedett, ki üresedett keresztények, akikre igaz hogy inkább a buli, szórakozás, anyagi javak kergetése lelkesíti őket. melyikből lehet ütőképes csapatot kovácsolni ??

de itt a lehetőség ha végre tenni akarsz valamit, jelentkezz határ vadásznak már elindult a toborzás, kellenek a határra az erős férfiak és nők hogy védjék az országot.
Bodó Róbert 2016.08.31 15:19:19
@Spirit FC: melyik csapatba tartozók ? mondjuk akik élnek már olyan életszínvonalon, hogy nem kell két munkát is végezniük :DD szeretnél te ide tartozni szerintem...de ahogy látom sokat még ahhoz fejlődni. :DD
Na, melyikükben tisztelhetjük az új miniszterelnököt?..
“Távozz, Sátán!” – ezek voltak a Normandiában meggyilkolt Jacques Hamel atya utolsó szavai. A tragédia utolsó pillanatait püspöke, Dominique Lebrum idézte fel a 85 éves pap temetésén. Párizs érseke pedig a fővárosban tartott búcsúztatón az iszlamisták istenét az ősi pogány Moloch-hoz hasonlította,…..
Bodó Róbert 2016.08.16 16:39:37
haha, na végre kibújt a szög a zsákból :D ismerem jól a "fajtádat" és ez nem sértés akart lenni. tele van tömve a fejed igékkel, talán a szent pált is elvégezted, tele vagy elmélettel. az ahogy le írtál, ki osztottál tipikusan az a stílus amivel meg lehet félemlíteni, sakkban lehet tartani hívőket. de nem engem. NE kérdezd meg a SzSz-t kérlek felőlem, én megkérdezem rendszeresen a magam dolgai felől. az hogy valaki másik közösséget talál, ahol jól érzi magát nem azt jelenti hogy már a sátán láncos kutyája...bármennyire is ez a felfogás a HGY-ben. továbbra is fenn tartom h ellentétben a te általad előadott idealista látással komoly problémák vannak ott. amúgy tudod mit tapasztaltam az ilyen ige sószórók életében..hadd személyeskedjek én is kicsit...nem szeretik őket az emberek..még a gyülekezetben sem. mert mindig fölényeskedő, okoskodó, ki osztó stílusban kezelik a másikat..lehetőleg minden második mondatot igével tömnek tele. magányos, akár családban is magányos élet ez..igazi öröksége a farizeus szellemiségnek. arról nem is beszélve, hogy a világiak menekülnek az ilyenektől..max a friss megtérteket tudják ideig óráig vakítani a dumájukkal. szóval nem igazán tudlak komolyan venni..sem a fenyegető.."kijelentést kaptam felőled az Úrtól" szöveget. szerintem hanyagoljuk egymást, mielőtt kitiltanak az oldalról, mert gyorsan eljár az admin keze.
Bodó Róbert 2016.08.17 09:46:56
@Abdiás: na addig vitatkozunk a semmin még tényleg kitiltanak :// olvasd vissza a kommentjeidet javaslom, ha nem érted miért írtam azt amit írtam. részemről a téma lezárva.
Bodó Róbert 2016.08.19 15:38:48
@Szmatt: oh. köszi. csak ennyi, pont annyit is mondtál vele. elszenvedünk , megbocsájtunk, de egy idő után váltunk amikor látható hogy ez sose lesz jobb. szerencsére nem vagyok kényszer helyzetben, hogy nincs más lehetőség, más közösség, más stílus, más minőségű emberek. sokan vannak hasonló helyzetben, van aki odafelé tart..van aki el onnan.
Elhunyt Elie Wiesel. Élettörténetét érdemes elolvasni, tanulságos, megrázó. Nobel-békedíjas, világhírű békeaktivistaként halála nagy hírértékű, így a legnagyobb magyar portálok is beszámoltak róla. Úgy döntöttem, beleolvasok a kommentszekcióba. Hiba volt...
Bodó Róbert 2016.07.05 15:27:37
@terrorelhárítás: ha majd egyszer kihúzod a fejed a csőből akkor talán rájössz mit írtam. részemről a téma lezárva.
Bodó Róbert 2016.07.05 15:58:52
@terrorelhárítás: nálam nem jön be ez a csúsztatás, manipulatív duma amit nyomsz, te tudsz érvelni, vannak gondolataid ?? hiába tolod magad mint valami intellektuális felsőbb rendű. világosan leírtam mire gondoltam, de az első soraidból levettem, hogy veled nem lehet, nem is érdemes vitatkozni. jó helyed van neked is, a többi kis társaddal a csőben.
Bodó Róbert 2016.07.06 15:50:57
@Abdiás: hát először is köszönöm, hogy leírtál a kedvemért egy komplett prédikációt. neked is csak azt tudom mondani, hogy nem a zsidóság pozitív szerepe, sem a bibliai igazságok voltak itt megkérdőjelezve.
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
Tízezrek ünnepelték a Franciaországból hazatérő magyar csapatot. A válogatott teljesítményét olyanok is elismerik, akik ritkán méltatják Magyarországot. Még a politikai szekértáborok is együtt tapsoltak. Igaza volt Röhrig Gézának, aki azt mondta: “Magyarországnak örömre van szüksége”. Storck és…..
Szórakoztató vita indult, miután egy lelkész megáldotta első mérkőzése előtt a magyar válogatottat és a “focizni tudó angyalok” segítségét kérte a csapat sikeres szerepléséhez. A nol.hu publicistája zokon vette Németh Sándor Facebook-üzenetét. A szerző szemei előtt világháborús víziók, “vérre menő…..
Bodó Róbert 2016.06.24 13:44:53
@I_Isti: jogos hogy példakép, de úgy érzem kicsit túl tolták a biciklit a hitgyüli-gerazoli brand építésben. a következő lépés akár lehetne hogy a VV-n prédikál is egyet :DDD