Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsakLajosAz

0 bejegyzést írt és 248 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk nem olvasta azokat a posztokat, amit a kamu cipőrendelős oldalakról írtunk, különben néhány kattintás után gyanús lett volna neki a http://www.ocrapidplumber.com/ is. Száz sebből vérző oldal, nem is csoda, hogy végül közel sem azt kapta, amit megrendelt. Az okos checklist-et érdemes…..
CsakLajosAz 2019.11.16 09:49:13
@Im just here for the comments: őszintén... A digital nomád, vagy az idősebbek vesznek ilyen bakancsot?!?

Amikor én 7. Osztályan előszőr számítástechnika teremben jártam, Videoton TV computer volt, meg c64 pár darab, junoszty TV-vel...

Ez nem kifogás...

Anyám amikor gyerek volt, ökrös szekér volt, meg mocsár az utcán. Most meg 70éves, tudja, mi az a https, online bankol, és tud autóba tankolni, meg vezetni. Jobban, mint az autósok átlaga! Nem vicc, vezetéstechnikai tréningen az oktató meglepődött a műgyantás vizes szakaszon...

És mivel foglalkozott? Álltalános oskolában volt magyar tanár...

Attól, hogy halad a világ, még nem kell mindenkinek hülyének lenni..
CsakLajosAz 2019.11.16 13:46:38
@a lekvár neve puffin: igazad van.. jobb azt olvasni minden bejegyzésben, hogy átverték a weben...

Át.. hát. Jó szórakozást, igazad van, befejeztem. Végleg.
Szilvi türelmét rendesen próbára tette a MÁV, amikor a szokásos jegyrendelés folyamatában hirtelen felbukkant egy apró hiba. Az agyégető ügyfélkezelésnek köszönhetően még a kiabálós bekezdést is érthető. Mert ahogy az életben, úgy itt is igaz: ha valami egyszerű, akkor miért kell…..
CsakLajosAz 2019.11.12 13:20:24
@juhaszvik1: "itt is mi volt az indok? büntetésből, vagy miért?"

Volt nekem egy "tanárom", még BSC alatt.. felfirkált valami képletet, és azt mondta: végre valami, amire azt mondhatttttyuk, hogy azért, mert csak..

Hülye fejemmel firtattam, hogy de csak meg szeretném érteni. csúnya bukás lett az eredmény... Ez ilyen...
Oké, hogy a homár is ember, de mégsem illet volna többször felröhögni a lenti sztorin, hiszen valójában egy komoly Vízművek általi szívatásról van szó. A lakásvásárlás után kapott 200 ezres számla önmagában súlyos, a többi szerencsétlenkedésről nem is beszélve, de nagyon szerettük olvasónk stílusát,…..
CsakLajosAz 2019.11.11 22:16:57
@HaCS: nem vagyok ügyfélszolgálatos. Sosem voltam, és nem is leszek. Főnökük sem... És programozni sem fogok, mert útálllllllok... Talán a világon a legjobban... Én mindig azon az oldalon dolgoztam, akiknek az előszűrést az ügyfélszolgálatnak kellett volna megtenni. Kis túlzással sosem sikerült.

De sosem!!!! Hibáztattuk őket... Egyik munkahelyemen sem, ahol ez volt a munkánk... Áldozatok. Egy költséghatékonyságra, munkaminimumra kihegyezett rendszer áldozatai... Ahogy az ügyfelek is..

Hidd el, ez külföldön is ilyen. Oroszoknál,Németeknél, Finneknél, Osztrákoknál biztos. Többit nem tapasztaltam még :)

Persze ettől még nem jó. De megnyugtató, hogy kelet-nyugat egy kutya :)
CsakLajosAz 2019.11.12 09:36:03
@marosy: mert a magyar politika egy vicc... Más? Érdemi vélemény, hozzászólás, nyilatkozat, esemény, vagy hozzáadott érték? Mert ilyen hozzászólás VESZÉLYES! :-)

Egyébként ezt a jelet ismerEDE: :) illetve :-)
CsakLajosAz 2019.11.12 10:27:00
@CsakLajosAz: mondom megnézemmá ki ez a marosy...

blog.hu/user/35768/tab/activity

Érdemes megnézni a hozzábőffenéseit. Igazi kultúr ember... És még én politizálok.. most leírom, ha már engem becsmérelt: ez egy pöcs.
via GIPHY Bármilyen körültekintően is vásárolunk, vannak azok a helyzetek, amiket nem láttunk jönni. A webshop rendben van, nem találunk rossz véleményt a kereskedőről sem (kivéve, hogy tavaly nem volt együttműködő, na), aztán valahol, valami mégis elcsúszik. Olvasónk rokona a kinaimobilwebshop-ról…..
CsakLajosAz 2019.11.08 13:41:29
@Terézágyú: Még nemm csak feltűnt, hogy nincs reakció :)
CsakLajosAz 2019.11.08 14:07:03
@Terézágyú: Na akkó a késdöfés :)

HiányzoM :)

ikes igéknél az m-re végződtetett alak a helyes. :)
CsakLajosAz 2019.11.09 08:05:14
@heidt: Az én infóm korábbi volt. Akkor most minden rendben, Tóni háza nőhet, pógár dögüllön meg..
Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó építőipari rémtörténet a Homáron, ami igazán szomorúvá teszi, az az, hogy levélírónk - akárcsak a múltkori fürdőszobás esetben - igyekezett körültekintően eljárni: volt szerződése, utánanézett a dolgoknak, részt vett a folyamatban - mégis megjárta. Vajon…..
CsakLajosAz 2019.11.07 12:32:31
@Baluci: Ugyan erre jutottam én is :)

Inkább elutazom a pénzt :) meg elköltöm orvosra, gyógyszerre :)
CsakLajosAz 2019.11.07 15:28:14
@VT Man: Én ezt nem mertem írni, mert megkaptam volna a magamét ezért is...
CsakLajosAz 2019.11.07 16:35:24
@Eugene Horse: Hú mit kapsz majd...

Én ezt már itt is, máshol is írtam. Jönnek a fotelfizikusok, bölcsészek, meg kaptárlakók, hogy hülye vagyok.. pedig..

Én csak azt tudom, hogy amikor mi építkeztünk, az asszony 8.5 hónapos terhesen a komódot rakta össze egyedül. Persze... Mi csináltuk rossul mások szerint :) pedig nem szívtunk semmivel :) se vízzel, se gázzal, se villany nem volt gond. A csatorna picit, mert átemelőt akartak, de lebeszéltem róla őket zsebbe 20e.. már nem is kellett :)

De a lusta panaszkodik..

Hagyd.. álmodozók is kellenek...
Gondoltátok volna, hogy ez a házi vízmű olyan népszerű, hogy csütörtök reggel 9 óráig már 7-et el lehetett adni belőle? Sőt, frissítés után egy olyan felirat jelent meg, hogy velem együtt már 8-an nézegetjük párás szemmel ezeket a gömbölyű formákat, szóval ez iszonyú nagy biznisz lehet. Hiába na,…..
CsakLajosAz 2019.11.07 14:59:31
@juhaszvik1: Szerepelni is fognak... Abban a bótban nincs senki, de a környéken sem... Aki nem hogy javítani, de megérteni sem tudja mi a gond ezzel...

Na jó. Talán a magas szőke :)
CsakLajosAz 2019.11.07 15:37:31
@GiaMarie: Menj be oda.. rájössz hamar. Voltam. Soha többet. Egy szemétdomb.

Az egykori érdi Baumax épületét elfelezték. Egyik fele ez a bolt, másik meg Unix képviselet. Az utca túloldaláról nézve vicces a kontraszt.

Árbevétel meg sokat nem mond. Attól, hogy a google adds ezt a céget dobja mindenre... Könnyű megvezetve..
Olvasónk a megszokott márkájú öblítőjébe csalódott akkorát, hogy a gyártót is megkereste a problémával. Ugyan a mosógép, a mosógép aktuális a tisztasága, a program, a hőmérséklet mind mind befolyásolja az illat erősségét, ha semmit nem érezni a ruhán, az valóban nem indokolt. Az erről folytatott…..
CsakLajosAz 2019.11.04 14:06:21
@juhaszvik1: Újkori premium gép, mi? Valami Aaaaaaaaaa+ kategória? :) Ha igen, akkor itt a bibi. Mosni, öblíteni csak vízzel lehet.. ha meg a sok A miatt azzal spórol a gép...

Egyébként a kapszulások a meleg vízre oldódbak fel... Ha a gép nem fűt rendesen, vagy 30 fokos gyors program van, akkor ez az ok..

Más: mosógépeket csukott szemmel javítgatok, lassan huszon éve... De mondja már el valaki... Mire jó az öblítő? Mire kell?

Asszony nem használ. És a ruhák tiszták, nem büdösek, nem tapadnak...

Szóval mire való? Minek?

Vagy csak az illat miatt? De az nem baj, hogy mindennek apa vonalkódos gatyájától anya ejtőernyő csöcstartóján keresztül a gyerek pókemberes pulcsijáig mindennek levendula szaga van? Nem jobb a parfüm, deo, dezodor, mit bánom mi?

Vagy tényleg... Mire jó?
via GIPHY A MINDENTOLCSON.HU lelkes csapata (ez áll minden aláírás alatt) egyszer már szerepelt nálunk, akkor egy lombfúvó nem akart működni. Most még akár működhetne is a megrendelt termék, ám Andrea sajnos nem azt kapta, amiért fizetett. Ezzel viszont a lelkes ügyfélszolgálat látványosan nem…..
CsakLajosAz 2019.10.25 15:04:03
@havrilla:
www.youtube.com/watch?v=cNjA0aee07k&t=8s

Nem lepne meg, ha ez is ilyen elvű lenne. Oda nem tudom, milyen méretű szigetelt fűtőbetét fér be..

Aki nem érti, mi a baj a videón látható megoldással, szépen csendben használja csak :)
CsakLajosAz 2019.10.25 18:56:22
@havrilla: az elv jó. A kínai megoldás rossz.

Nekem is van a műhelyben átfolyós stiebel eltron vízmelegítö. 3x20A betápot kér. Viszont ott a melegvíz.. a kübli gumiból van. Ha vízköves, villany le, csap kinyit, és a gumizsákot nyomodni kell. Ennyi a vízkőtelenítés. Kimegy a csövön.. :)

De nem 10e volt, hanem 180e :)
CsakLajosAz 2019.10.26 14:50:36
@havrilla: vagy az életüket...

Oroszoknál néha jó lehet. :) Meg Észak-Kóreában, Afrika egyes részein. Ott földfüggetlen a hálózat :)
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
CsakLajosAz 2019.10.21 15:14:57
@croc: nem a szerszám drága.. egy rendes meló kitermel egy helyen egy rendes vésőgépet... Bőven..

Az a drága, hogy nem vigyáznak rá.

De sok olyan "szaki" van, aki a barkács kategória legalját veszi... Na ezek azok, akiket kerülni kell..

Csak itthon használom a szerszámaimat. És nem kevés van. De mind Bosch (kék....) Makita (régebbiek..) metabo, és régi dewalt... De meló után takarítás van. Glettvasam a ház elkészülte után olyan, mint az új. Nincs rászáradt ragasztó, glett.. viszont nem 800Ft a barkácsmultiból...

Aki igényes mester, az ad a szerszámaira, a kinézetére, autóra, és a munkájára is.

Az, aki a kirohadt aljú vectra csomitartóból szedi elő a t.i.p/kinzo/agojama/einhell kis sarokcsiszolót, meg fúrógéppel keveri a csemperagit, reggel büdös, koszosan megy a tiszta előszobán át a fürdőbe, kalapálni, na az csinál olyat, mint ami fent látható a videóban...

Van olyan haver, aki klímázik. Kb. 3* áron, mint bárki más. Minden helyazínre új ruhába mennek, lábzsákkal, külső porelszívóval, fóliákkal, takarítónővel. Nagyobb a rend, amikor elmennek, mint amikor mentek.. de nem fillérbaszóknak dolgoznak, és igényesen... Csak a kocsiban egy családi ház ára van szerszámból... Nem a praktikerből.. a kábelcsatornát nem fűrésszel vágja, hanem erre való kábelcsatorna vágó fogóval... Amíg vákuumol, takarítás van... És 5 éve egy hisztis kuncsaft sem volt. Nem volt mire. Pont pár hete beszéltünk róla, hogy 1 géphiba volt 5 év alatt... De nem is vortex, meg alien, meg praktiker klíma, amit raknak :)
CsakLajosAz 2019.10.21 15:31:45
@juhaszvik1: azzal senki nem vitatkozik... Az ok felkutatásában szeretnék közreműködni.

Ami a videón van, az egy botrányos szar. Nem munka, nem is fusi... Ez környezetszennyezés...

És előre szólok, kell majd duguláselharító is, mert ezek a szakbarmok mossák a csemperagis vödröt, meg a szerszámokat a wc-be, mosdóba...
CsakLajosAz 2019.10.24 11:12:45
via GIPHY Olvasónk tudja, miért fontos időben megvenni egy koncertjegyet, de hiába minden, a System Of A Down jövő júniusi koncertjéről mégis jól lemaradt, hacsak nem akarja végigülni az egészet. És ezzel valószínűleg nincs egyedül, a Live Nation facebook oldalán jó pár csalódott kommentet…..
Olvasónk  2019. szept. 18-án a Fogarasi úti OBI-ban vásároltunk egy Sanotechnik sarok zuhanykabint (B8090M típus). A vásárlás során egy munkatársuk segített a kiválasztásban, akinek jeleztük, hogy a termék csomagolása sérült (több is volt belőle, és emiatt kérdeztük, hogy ez okozhat-e problémát,…..
CsakLajosAz 2019.10.16 15:58:06
@KaTe: Ezt nagyon lágyan, romatikusan, kedvesen fejezted ki. A legalja szemét szutyok, ami létezik. Mind...

Apósék vettek egy csoda zuhany kabint. Gőz, rádió, pad, ledek, szellőző, annyi fúvóka, hogy külön volt női, meg férfi kereszt, és hosszirányti huhycsőmasszázshoz is :)

Élt 5 évet.. ami lehetett, minden tönkrement. Rádió kezdte. Csap. Orrán szaján eresztett, kint, bent. Világítás, görgők... Végén családi programként szétvertük, és üvegmozaikból építettünk egyet. Ez nem romlik el :)
Péter semmi jóra nem számít, csak a mérgét szerette volna levelezni, amit a MÁV okozott neki egy visszatérítési folyamat végén. Mivel az ügyfélszolgálat szerint visszakapja a pénzét, így otthagyta a jegyet, aminek aztán bukta az árát is. Bezzeg Szlovákiában!  Augusztus 19-én utaztunk volna…..
CsakLajosAz 2019.10.10 16:56:57
@Zabalint: Erre írtam, sosem megyek a belvarosba. De a dugódíjj egy jó megoldás lenne. Persze nem alanyi alapon, hanem terhelés alapon.

Műszaki vizsgán valódi környezetszennyezést mérni, az alapján kivetni az adókat. Egyből bukna a sok csalós dízel, a kiherélt részecskeszűrős, kópködöporlasztócsúcsos, pd elem hibás agr lefalazós rom. Meg az ezer éves vackok.. de a csoda tsi is.. ez igazságos lenne. Aki sokat szennyez, fizessen sokat... De bukna a sok 2 ütemű pizzafuti robogó is. Úgy vágnám ki a városból mind, mint macskát szarni...

Fizetek többet. De terhelés arányban.

Bicikli út: KRESZ-t módosítani. Ahol van bringa út, ott kötelező. Nem választható. Aki nem ott megy, 100e Ft, 3 pont. Aki járdán megy színtén.

Amikor a gyereket babakocsival toltuk, nem messsze, jött a gyökér robogós a járdán.. dudált! Hogy nem fér el. A járdán! A babakocsitól, amiben a gyerek alszik. Hát.. csúgya vége lett.. maradjunk annyiban, hogy aznap nem robogózott többet..

Az a baj, mindenkinek jogai vannak. Én meg az egyenlő bánásmód híve vagyok.

Bringás bringa utat akar? Adó? Hozzájárulás? Én meg űrkompot akarok fizesse nekem valaki.. de én aztán nagyon akarom, mert akkor az űrbe mehetek, nem szennyezem a levegőt, mindenkinek jobb.. na? Tüntikélek picit, űrkomp kikötőért...

A BKV-zók esetében pedig azt tartanám igazságosnak, ha a jegy/ bérlet annyiba kerülne, amennyi a szolgáltatás valójában. Amiből fentartható. Ne az autós fizesse... Amit az autós befizet, abból út legyen, p+r, mélygarázs... Stb.. amit a bkv-s, abból busz, metró, villamos..

Utópisztikus. Tudom. De ez lenne a normális, nem?
CsakLajosAz 2019.10.12 04:59:40
@NoOne: Attól, hogy kormányzati szinten elfuckják, elsikálják a nagy kalapba tétellel, az összeg nem változik..

Reg adó, áfa az autóra. Éves adó nevezd ahogy akarod.. súly, cccm, mindegy.. benzinre áfa, jövedéki... Műszaki vizsga állami költsége, olaj jövedéki adója, áfája.. alkatrészek áfája.. autószerelők áfa, bérrel kapcsolatos adói, autópálya éves költsége, parkolás!!! Biztosítás adó tartalma, baleseti adó, vag most épp máshogy hívják.. (igen autós többet fizet..) És még sorolhatnám. Ebből a bringás a bringa áfa az amit fizet. Gyalogos a cipő áfa.. talán... Ennyi. Kalapot mérni faszság... Ne állami oldalról nézd.. user oldalról.
CsakLajosAz 2019.10.14 08:48:18
@MrZed001: +1
Milán két hónapja vár a pénzére, amihez arra van szükség, hogy a visszaküldött csomag megérkezzen végre a címzetthez. Ám a nyomkövetési oldal szerint a csomagja áll, a pénze után pedig újabb és újabb köröket kell futnia. Vajon hol van ilyenkor az a doboz? Üdvözlöm,  Kereken KETTŐ hónapja…..
CsakLajosAz 2019.10.10 11:12:28
@a fekete krindusz: Attól, hogy pöcsét van rajta, aláírva, és papír alapú.

Faszság, de mit tudok tenni... Így kifizetik a magándokit, ha nem minden ilyen, akkor meg nem.
CsakLajosAz 2019.10.10 15:28:42
@borso: Sosem fogják.
CsakLajosAz 2019.10.10 16:42:37
@juhaszvik1: Postai dolgozókat nem lehet átnevelni. Édesanyámhoz szoktam rendelni mindent, mert ott kevésbé lop a posta, mint Érden. Minden karácsonykor a postást megkenem ajándék 20e Ft társaságában boldog karácsonyt kívánva. Mivel sok kínai vacak jön, kihoz mindent, azt is, amit nem is hozhatna, az előre megírt értesítővel bemegy a raktárba, kihozza a 2kg csapágylehúzót is.. :) lényeg: jó fej. Ő mesélte, hogy kézbesítőként megveti a kollegáit, mekkora tahók, és hogy lopnak... Mondta, hogy egy pöcs volt a suliban, nem tanult, meg balhékba is keveredett, nem épp büntetlen előéletű, és kinézetre is inkább átmennék a túloldalra, ha ismeretlenül meglátom. Mégis normális fazon, aki észbekapott, és ő mondta, hogy elfuckta az életét, nem kell máshova.. ezért postás.. de keres mást, csak nem talál.. tényleg rossz fizimiskája van. De sajnálnám, ha lelépne..
Tibor története tanulságos, na nem a láncfűrész online rendelése miatt, mert azzal még nem feltétlenül van baj, mondjuk most pont igen. A gép nem működik, a messzi messzi kereskedő természetesen megnézni, de csak ha Tibor személyesen beszállítja az eszközt. És mi van akkor, ha nem tudjuk személyesen…..
CsakLajosAz 2019.10.07 14:28:00
@_Neville: Érden lakom. Azért a vasutállomástól nem 5 perc a bót...

Egyébként én is vettem tőlük dolgokat. Soha többet. Bunkók, egytől egyig. És árban is van jobb. Cserébe sokáig ígéregtnek, hogy a rendelésem összekészítés alatt van. A kérdésre, hogy mikor??? Csak írják a sablont, összekészítés alatt van.

Megrendeléskor hiába tagadom meg, hogy küldjenek spam-et, küldenek. Lemondom. Akkor is küldik...

A bolt egy kupleráj.. egymás hegyén hátán minden.. egy vicc..

Mondjuk a pénztáros magas szőke csaj nem rossz. De ez az össz. pozitív velük.. kerülendő. Soha többet.
CsakLajosAz 2019.10.10 11:13:58
@SzAdam: Szerintem akkor visszakapná a frissen visszavittet. És közölnék, lehetne rugalmasabb :)
B. laptopjának kijelzője tud időzíteni: a jótállási idő utolsó napján mondta be az unalmast. Ez a 90. napot jelenti, ám szakértőink válaszából az is kiderül, hogy ennél jóval több időnk van hibát jelezni a kereskedő felé. B. viszont már ekkor azt a választ kapta, hogy bukta a jótállást. Az év…..
Amikor a különböző szakszervizek különböző álmegoldást javasolnak, a garanciális időben elromló klíma viszont továbbra sem működik, csak egy biztató dolgot mondhatunk: közeleg a tél. Tisztelt Garanciát Érvényesíteni Akaró Magyar Embertársaim!  2017 nyarán vásároltam Suzuki Baleno gépkocsimat,…..
CsakLajosAz 2019.09.28 21:20:56
@beste: szia! Az alfa azért más állatfajta. Mint technológiában, mint ügyfélcentrikusságban. Az alfa egy műalkotás. Úgy kell rá tekinteni. Ahogy egy festményt sem tesz ki a napra senki, alfát sem tartunk ridegtartásban. Nem arra való. De az ára sem azonos. Szépek. Innovatívak. De a játékszabályok adottak. Ha tojnak rá, hetente lehet csavarozni. És nem mert olasz, hanem mert ezzel jár. Olaszok tudnak jó motorokat gyártani...

Suzuki esetében a fő gond a slendriánság, és az ügyfél semmibe vétele. Ebben az esetben is...

Idehaza a lábtörlős swift adott egy imázst. Ezt tartja mindenki a suzukinak... Csak közben már 2 váltás volt. A gombóc swift már egy kompromisszumos megoldás. A mostani kínálat viszont ár/értékarányban nem stimmel. Ügyfél le van szarva. (Nem csak itt, a postban, hanem 2 közeli ismerős is erről tanuskodik...) Az árak már igen súrolnak egy jobb kategória alját. A minőség meg a tejfölösdoboz.. az új ignis pl egy borzalom. Azzal a 2 oldalas ragasztöval odataknyolt tablettel.. vicc. Volt szerencsém lebontani egy hátsó hidat egyről.. kb 15-20év mínuszaban..

Persze az ember nem egy Passat, Insignia, X7 kategóriát vár. Hanem egy árának megfelelő autót. Csak az a baj, hogy a Józsi pont annyiért csavarozza a helyére a Peugeot fényszórót, meg a baleno fényszórót. A festéket is a robot azonos pénzért tüsszenti fel... Az R134A is kilóban azonos, nem kérdi, hogy Suzukiba, vagy Airbus gépbe töltik.. amin spórolni lehet, az a "garancia", a biztonság, a kényelem, a minőség.. és ezek exponenciálisan javulnak a befektetett pénzmaggal... Takimoto Yazakari Suzuki sem ingyen adja a nevét, neki is szép nap vagyona, és házikója van. Csak nem dajcslánban, hanem lyapánban...

VW cseheknél gyártat, audi nálunk, bale ót meg indiában gyártja Radzsea, aki 5 hónapja egy tuktukkal hordta a palackos vizet...

Ha az olcsó kivitel párosul a hanyag szereléssel, és a magyaros ügyfélszolgálattal, és szervizzel, akkor kész a homar post.

És ebbe még a legelfajultabb Suzuki fan se tud belekötni...

Suzuki idehaza mindig is egy vágyálom megtestesülése, és a küzdelem.. olyan újonan, mint egy használt diesel passat, dsg váltóval, 300e km visszatekerve, 2tömegűvel... Persze.. van biztos jó is, de venne a cirkuszi ló :) pedig 2.5m körül szépek vannak, nagy színes kijelzővel..

Alfa konzekvensen azt hozza, amit minden alfás elfogad. Egy bazi kényelmes, szépen rajzolt olasz műalkotást. Ahol a karbantartás bizony kötelező. De az alfák futóműve nem baleno. Balenoban 1 gömbfej, 3 szilent, 1 gátló, 1 csapágy felépítésű elöl... Az alfáké meg... Olyan úttartást ad, mint egy sinautó...

Nagyon más. Alfát az szid, aki az "olasz szar" mentalitású... (Sosem volt alfám sem, büdös életben nem lesz, de csavaroztam már párat..)
CsakLajosAz 2019.10.02 08:56:43
@nyuszis77: nem urban legend...

Szög egyszerű futómű, szög egyszerű motor... Nincsenek csoda ketyerék.. mi romolhat el?

Kopog a futómű, tojik rá a gazdi, ez ilyen.. :-) vizsgán átmegy, ha nem eszi a rozsda, fék is fog. Mért ne fogna.. 1 dugattyús..

Egyébként ez az oka, hogy lábtörlös swift gyakran van lámpás kereszteződésben, kitört első kerékkel, maga alá gyűrve.. mert ugyan egy lengőkar van egy gömbfejjel.. de ha az kikopik, kiugrik, már nyeklik is a kerék alá...

Szóval nem biztos, hogy olyan igénytelen az. Csak egy BMW, audi, vagy akár egy peugeot más (nem megsértődni...) Igényességet hordoz, előbb kerül javításra kopogások, hangok miatt. A lábtörlős meg az ez ilyen felkiáltással nem... Meg hamar ott lehet hagyni az értékét a helyi patkoló kovácsnál.. megy amíg megy... Menni meg megy :)

És ez érvényes a gombóc swiftre is... Az újakra nem. Ezért jön mindig a nyakleves, tasli, pofon, amikor baja van... (baja... Nem Baja..)

Balewet meg... Ahogy írtad... Mázli faktor.. de nem csak ebben... Daewoo tico, fiat seicento, meg cíkvancsentó vagy mi. . Régi puntó, A corsa, bogár, 120L skoda... stb.. mindben kell a tűzoltó vágni, 30kmh felett... Gyereket egybe sem raknék...

Sok lufi kell, jó bódé.. kevés rozsda.. többi le van sz@rva... Élete mindenkinek csak egy van...
CsakLajosAz 2019.10.02 14:06:13
@nyuszis77: igen. A lábtörlős swift az faék. Az átlag faék user meg azt hiszi, a kostani stift, meg baleno is az. Igen. Az. A mai kor faéke.. csak a baj, hogy a mai faék bonyolultabb, mint a lábtörlős stift korában a bonyolult luxus szekér. Ezt nem értik sokan.
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Olvasónk a terrafon.hu-ról rendelt és fizetett, ám a kiszállításról szóló visszaigazolás kamunak bizonyult, a visszautalás pedig még mindig nem történt meg. A webáruházról közben összegyűlt jó pár hasonló sztori, a vélemények alapján már a rendőrségi feljelentés is megvolt. Mi is írtunk nekik, de…..
CsakLajosAz 2019.09.23 10:26:55
@Ákos81: igen..
CsakLajosAz 2019.09.23 12:24:11
@juhaszvik1: ipad feltétlenül szükséges: ipad tok készítőnek. Ipad kijelző védőfólia készítőnek, vagy ha pont ez a vastagság kell, mert billeg az asztal. Minden más csak duma :)
CsakLajosAz 2019.09.23 14:34:06
@cemeteryman: de tud.. csak ha nem fizet, vagy utal előre, nem szív így. Ebben egyetértünk, ugye?

Fusiwebshop.hu domain se épp... Bizalomgerjesztő..

300.000Ft meg sok pénz... Ha meg neki nem sok, ne rinyáljon...
A román cégtől online megrendelt és kifizetett párna rendben megérkezett, ám a kereskedő nem tájékoztatta a szállítót, így a DPD futárja tartotta a markát. Azt gondolnánk, hogy ilyen esetben néhány egyszerű lépésben könnyedén igazolhatjuk, hogy nem tartozunk semmivel, ám ez úgy néz ki, nem ilyen…..
CsakLajosAz 2019.09.16 21:31:42
@Lalikám: lopnak ezek éjjel, nappal :)
CsakLajosAz 2019.09.17 08:42:18
@MAXVAL bircaman közíró: Te valami vicces ember vagy? Románnak? 2* fizetni??? Hogy majd az egyiket jóvá is írják?

Hihihihihihi

Persze persze.. azt hiszem, ezzel átvetted a post tolótól a vándorcumi érdemrendet.

Figyelem, figyelem. Achtung, Achtung! Pozor, Pozor!

POST TOLÓT MÁR NEM LEHET!
CsakLajosAz 2019.09.17 20:52:45
@Péter 2: tévedsz. A baj a román céggel van. A futárnak be van X-elve, hogy utánvét... Neki pénz kell.

Pont hogy a román eladó cég próbálkozott be, hogy 2 alkalommal fizessen, mert kell a termék. Ha nem jön be, max 1-2 hónap kitartó harc után megkapja a user a mar kifizetett párnát...

Ha meg nem harcol, úgy is jó. Kifizette, futár visszaviszi, pénz is van, posztó is...

Ha meg user rugalmas, fizet, eladó benyeli, azt sosem látja többet..

Sajnos pont hogy ennek semmi köze nincs az áfa mértékéhez... Csak a nagy audik, mercik, nyaralók rolexek értékéhez van köze...

Sose.. soha az életbe mégegyszer román üzleti partnert...

Persze. Biztos van becsületes... De ezt én sosem tapasztalom már meg.. és másnak is ezt ajánlom...
A lakástűz csúnya és veszélyes dolog, jobb azt megelőzni, ez egyértelmű. Itt van például a Gorenje mikrója, ami annyira vigyáz ránk, hogy ha túl meleg lenne a grillező alatt (3 és fél perc), gyorsan kikapcsol. Inkább legyen teljesen nyers az a steak, mint hogy baj legyen, nem igaz? (A képünk…..
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
Szakszervizes, ügyfélszolgálatos, eladó: mindenkinek megvan a saját véleménye Lilláék hűtőajtó-szigeteléséről. A cserélhető, ám mégsem cserélhető szigetelés eközben nem tudja, mit is csináljon. Az élet tele van bizonytalanságokkal. A mi kis történetünk egy költözéssel és a hozzá ajándékba kapott…..
CsakLajosAz 2019.09.09 12:49:13
@Horváth Kálmán Imre: Te egy pöcs vagy. Csak annyit kívánok, tapasztald meg jó alaposan a valóságot.. lehet pattogni. Csak bevered a fejed a plafonba :)
CsakLajosAz 2019.09.09 14:40:55
@juhaszvik1: szia!

Sajnos nincs. A ragasztottaz ne úgy értsd,hogy be van kenve ragaccsal, meg odanyomva. Hanem úgy, hogy az ajtó előlapja, és belső oldala közé van szorítva, és kinyomva habbal, gyárban, egy szorító formában. Emiatt esélytelen megbontani, nem lehet csak roncsolással. Visszacsinálni meg kb. Sehogy...
János a munkájához rendelt az Extreme Digital-tól egy kis faszenest szép nagy grillsütőt, aztán hiába várta a futárt. Illetve jött az, csak nem akkor, amikor várta, és ezzel vége is, nincs több esélye arra, hogy valaha is süssön ezen a grillsütőn. De miért kell azonnal törölni a rendelést? Kedves…..
CsakLajosAz 2019.09.05 08:03:25
@The Good Boy: magyarul nem vagy fillérb@szó. :-)

A termékek gyárban készülnek. Eltekintve pár bambusz viskótól. Ahhoz, hogy valahol olcsóbb legyen, vagy valami jogi furmány van, vagy a szolgáltatás/bér/alkalmazottak száma/raktár/logisztila szintjén kell kummantani. Amíg minden kerek, addig boldog a kuncsaft. Amikor guzmi van, akkor sírás jön. Márpedig lesz.

Másik kedvencem a szállítás sérült. Más néven: garis szar. Hobbiműhelyben összetákolt hűtő, ami persze, higy gázhiányos lesz, mert a nagy böhöm side-by-side hűtő habbal kinyomott csövezésén a büdös életbe nem lesz meg a lyuk. De 35e Ft kedvezménnyel csak 321e Ft... És csak az a véletlen pici horpadás van nézze meg uram.. ja... Lett. Direkt... Marketing okokból... :)

De az evolúció működik. Régen a lusta nem jutott mamuthoz. Éhen halt. Ma jutna csodatelefonhozhűtőhöztvhez... Csak cserébe szív.

Volt egy bácsi, Hermann Heinrich Gossennek hívták :) nem volt hülye ember, szép szavakkal írta le: amíg szar van, légy is van :-)