Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bolemann

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegény Corvinusok beérték egy trashvideóval, a Pázmányosoknak viszont jobban megy. A BTK HÖK jelenlegi vezetése dizájnos weboldalt csinált magának, ahol bulis kampányvideó is van. Tükör előtt felespohárból isszák a keresztényi életet. A PPKE egy Budapesten, Esztergomban…..
bolemann 2013.10.09 18:53:52
Orbán Viktornak rendszerszerű problémával kell szembenéznie. Ezzel az önmagát művelt bugrisnak tartó politikus (aki valójában legfeljebb félművelt bugrisnak nevezhető) pénteken szembesült, igaz, nem először. Pont azon a napon, amikor az EU pénzügyminisztereinek tanácsa…..
bolemann 2013.06.22 11:04:02
@MetroGoldwinMayer: Hol írtam azt hogy alkotmánymódosítás?
bolemann 2013.06.22 12:04:32
@P.Freddy: Szellemileg leépült nyuggerek, valláskárosultak, egybites sportolók, még sötétebb drukkerek között nagyon magas a támogatottságuk.
Nálunk a melóhelyen van összesen három békamenetes agresszív idióta. Gyakorlatilag már senki sem beszél velük, van aki utálja őket mint a szart, van aki pedig csak kiröhögi a hátuk mögött. Teljesen elszigetelődtek.
bolemann 2013.06.22 12:32:00
@Blogger Géza: Látom fogalmad sincs arról mit jelent az elszigetelődés.
Tizenegy napja kezdtünk éhségsztrájkolni egy manipulációmentes, tisztességes közmédiáért. Eddig csak egy közösségi portálon adtunk hírt magunkról, de most kaptunk egy kamerát is kölcsön. Az első saját-kamerás napon Betlen Jani házhoz jött.. és Pálffy István képviselő…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Ha eddig meg voltál győződve arról, hogy Tihanyi Tamás élő gerincműtétjénél durvább dolgot nem lehet beadni a tévé képernyőjén keresztül, akkor tévedtél! Ez a messziről jött ember éppen egy elveszett könyvet keres Erzsike lakásában, majd miután alaposan átkutatta a…..
Kumin szerint A mozgalom örök 2011.10.22 21:45:00
- Figyeljen csak, magát hogy hívják?- Allison.- Igen? Milyen Allison?- Portchnik.- Szóval Portchnik? Szép név.- Köszönöm.- Na és mit mondott, szóval fixen itt van a Stevensonnál, állandóra?- Nem. Csak alkalmilag. A szakdolgozatomat írom.- Miről?- Politikai elkötelezettség napjaink…..
bolemann 2011.10.23 10:55:06
@Lófasz Hadnagy: Tegnap Macisajt (Szabó Márk) is lebukott:
tallaiandras.fidesz.hu/item/get_item.php?id_embed=8121)

Naná hogy ő is Nézőpont Intézet.
bolemann 2011.10.23 10:59:08
@Azúrkék égbolt: Na megint kirajzottak a kuruninfos, barikádos tetvek. Ti egymásközt nem érzitek jól magatokat?
Policity VV Mária 2011.10.15 10:50:00
A parlamenti patkó jobb oldalán, ideológiailag a jobb szélén ül egy nő, egy hölgy, egy képviselőasszony. Ő VV Mária. Ül egy nő, aki nem kémikus, mégis fejből tudja, hogy mi a tallium, az asztácium és a réz vegyjele. Ül egy nő, aki nem irodalomtörténész, mégis tudja, hogy…..
bolemann 2011.10.16 11:19:54
@zserbo: Amíg ezek a witnermáriák lesznek 56 hiteles arcai, addig számomra nem lesz ünnep okt 23.
bolemann 2011.10.16 14:50:46
@popocatepetl: Figyelj!
Húzz már el innen lécci!
Bunkotlanítanék, de ebben a blogban nincs rá lehetőség.
bolemann 2011.10.16 15:39:21
@popocatepetl:
Én tényleg csak vendég vagyok itt.
Te tényleg ebben a blogban éled az életed?
Szar lehet neked.
Kedves látogatók, nekem oly drága kommentelők! Igyekszem mindekinek válaszolni. Moderálás nem lesz, mert ez nem jógyerekblog, valamint a moderálás az nem a jógyerek-szokás szerinti törlés [dürüllés] , hanem valami más. De a fatengelyes blogmotor nem bir el ennyi kommenttel, hát…..
bolemann 2011.10.09 20:18:26
@isssti: És Dörnerét? Gondolom a pályázatát olvastad.

Ha neked ez fröcsögés:
"A Hátország Színház megalakulásából nyilván botrány lesz, befogott orral szentségel majd az ún. balliberális tábor, és ezzel Dörner György prófétikus pályázatának első pontja máris valóra válik. Hiszen éppen azt írja, hogy a legfőbb célja ezeknek az idegesítése, ő itt nem művészi koncepcióval készül, hanem hadüzenettel."

Akkor ez mi?
"Ami csak azért új, hogy ezt hirdethesse magáról, az attól, különösen az elfajzott, beteges liberális hegemóniában lehet retrográd is, vagy talmi."

De bárhogy is, nem tartod cikinek, hogy azok a színházi vezetők, akikre a pályázatában hivatkozott (több kevesebb sikerrel - Bocsárdi Miklós vs. Bocsárdi László :)), Nem győzik exkuzálni magukat?:

"A bonni színház igazgatónője pedig arról adott hírt, hogy bár Dörner György beleírta őket a pályázatába, őt nem kereste meg. "Engem és munkatársaimat meglehetősen sokkolt, hogy Dörner úr és munkatársa megnevezett bennünket! Nagyon csodálkozunk, mivel egyetlen munkatársam sem állt vele soha kapcsolatban. Magyarországi és romániai kapcsolataink szintén nem ismerik őt személyesen" - tudatta Gisela Pflugradt-Marteau."

"Dörner kinevezését az Aradi Kamaraszínház is kommentálta, amelyet a színész megnevez pályázatában. “Folyamatos munkakapcsolatot kivánok kialakítani a Tapasztó Ernő által vezetett Aradi Magyar Kamaraszínházzal” – írja Dörner pályázatában, nem pontosan említve a színház nevét. A színház honlapján Nótáros Lajos művészeti tanácsadó azonban így fogalmaz: "Dörner György nem egyeztetett velünk, az Aradi Kamaraszínház semmiféle kapcsolatban nem áll vele, éppen ezért a pályázó idézett megfogalmazása számunkra értelmezhetetlen.""

"a két beadott pályamunka közti különbséget jól mutatja, hogy mindkét pályázatban szerepel Bocsárdi László, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színház vezetőjének neve, de amíg Márta István egy aláírt szándéknyilatkozatot mellékelt a rendezőtől, addig ugyanezt a művészt Dörner Bocsárdi Miklósként mutatja be, és csak úgy általában számít rá. Ascher szerint Bocsárdi elmondta, hogy Dörner még csak meg sem kereste, csak beblöffölte a nevét."
bolemann 2011.10.09 20:24:44
@hattyú: Mert ők a Minőség!

A pályázatot olvastad?
bolemann 2011.10.09 20:53:14
@isssti: Nem is olvastad Dörner pályázatát???

Basszus, én meg azt hittem má'...
Szólhattál volna előbb is, akkor nem pazarlom rád itten a karaktereket.
De akkor mit keresel itt, ilyen "felkészültséggel"?
Ez a dörneri mélység? Védeni, amit nem ismerünk, hivatkozni arra, akivel nem is beszéltünk?

Na én mára befejeztem!
Alább olvasható kilenc budapesti színházigazgató reakciója a bizonyos kinevezésre.Vasárnapi update: közben megérkezett Tarlós válasza.Tisztelt Főpolgármester Úr!Alulírott budapesti színházigazgatók az Új Színházban történt igazgatóváltás kapcsán fordulunk…..
bolemann 2011.10.09 15:57:56
@Éhes_ló:

"leszar.m dörnert"
Na ez a baj veletek, ha kula bácsit nevezték volna ki, annak is tapsikolnátok, mert a nemhozzátok hasonlóknak az is egy fricska.

Ti tényleg beteges gyűlölködők vagytok. Egy zárt elmebajos társaság.
Nem érdekel titeket a szakmaiság, nem jártok színházba, érveitek nincsenek, buták és félműveltek vagytok.

Dörner pályázata hemzseg a hibáktól és valótlanságoktól. Erre persze semmit nem tudtok mondani. Csak annyit hogy rosenfeldcsermanek hagyó. Veletek kár vitatkozni. Hülye voltam hogy megpróbáltam.
Itt miért nem lehet bunkótlanítani?
bolemann 2011.10.09 16:04:43
@HVC:
Nem tudom, de mindent elkövetek, hogy az én gyerekemnek már ne ebbe a dagonyában kelljen leélnie az életét. A ő sorsa érdekel, Magyarországé már nem.
Ez van.
bolemann 2011.10.09 16:06:55
@Éhes_ló: Ignore
Reddittről van, állítólag tényleg a srác az. Semmi háttérinfó nincs a képhez, de az alagsor valszeg ugyanaz. ..
bolemann 2011.09.22 18:25:45
@El Visco Stello:
Bocsi, de ez ugyanaz a kép, ami a legelső linken (Reddittről van)látható.
Subba Blikk: Hapci! 2011.09.18 11:48:00
A Blikk információi szerint Kovi napokban megjelenő könyvében megemlíti, hogy a Jobbikos képviselő Kabai Zoltán is pornózott. Kabai nem tagad.    Oszlopos tagja volt a csapatunknak Kabai Zoli, az Irigy Hónaljmirigyben éneklő Kabai Laci testvére. Szerepelt a Mazochista…..
bolemann 2011.09.19 08:11:22
@Alter_EGO: Az a ciki benne, hogy nem a blikk tartja ezt tisztességtelen melónak, hanem a jobbik maga.

Hipokrata férgek.
 Akárhonnan nézem: Kertész Ákos belefingott a nulláslisztbe. Maga a nyílt levél valójában nem érdekes. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, Kertész Ákosnak is. Az írásból kiderül, hogy a szerzőnek nem a rasszizmussal van baja, hanem az…..
bolemann 2011.09.05 23:23:41
@fran7: Sok Horváth Ádámot ismerek, nem tudom melyikre gondolsz.

Elgázosították az egész családját, a gyerekeivel és felmenőivel együtt a Hortobágyon?
bolemann 2011.09.05 23:48:47
@neuromanc:
"Honnan tudod, hogy mikor mit kommentelek"

Innen:
blog.hu/user/509126/tab/activity
Hoffman Rózsa bedilizett. Böjte Csaba árváinak kér minden magyar gyerektől 100 forintot, hogy népviseltbe öltözhessenek, és így ne össze-vissza ruhában járjanak templomba.Lejjebb közöljük a teljes levelet, ami itt érhető el:…..
bolemann 2011.09.04 11:19:27
@Tájfájter: "és nem kizárt, hogy csak ott hallanak magyar szót a családjukon és rokonságukon kívül"
Miután Böjte többnyire magyar gyerekekről gondoskodik (nem kevés támogatásból), inkább az ritka ha román szót hallanak.
"csak a magyarra lefordított Bibliák jelentik az egyetlen anyanyelvű olvasmányt"
Ha csak bibliát olvasnak az tényleg szánalmas.
A nap izéje Virág elvtárs rulez! 2011.08.25 09:31:00
A pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatója betiltotta Kodály Zoltán egyik művét, mondván: a Fölszállott a páva vármegye házára kezdetű dal és az abból készült zenemű sértené Pécs polgármesterét, Páva Zsoltot – írja a Blikk. Horváth Zsolt szerint „a…..
bolemann 2011.08.26 09:17:35
@popocatepetl:
Horváth Zsolt jelenlegi vezetőt választotta további öt évre a pécsi Pannon Filharmonikusok igazgatójának a város közgyűlése csütörtökön.

"A zeneakadémiai és közgazdász diplomával rendelkező régi-új igazgató nagyon magas színvonalú szakmai munkát végzett és végez" - indokolta a testület zárt ülésen hozott döntését Hoppál Péter, a városi Fidesz-frakció vezetője az MTI-vel.
Subba Japán fembotok 2011.08.25 15:00:00
Ha elfogy a tej, így mész boltba anyáddal. ..
bolemann 2011.08.25 20:33:39
Ez egy ilyen szép nap, a szerkesztőség ismét gratulál!Csak olyan lányt vegyél el feleségül akivel tudsz együtt marháskodni!Fankadeli ..
Subba Facebook: Szakítós 2011.08.22 13:11:00
Kerti slaggal, és facebook poszttal büntet. ..
"A hatalmi ágakhoz mindig kötődnöm kell, elismerni a tevékenységüket és adott esetben meglátogatnom őket." Schmitt Pál, MTV interjú (via)..
bolemann 2011.08.22 12:37:08
2011-ben 42. alkalommal rendezik meg a Debreceni Virágkarnevált. A színes fesztivál mostanra egész hetes programsorozattá nőtte ki magát. Idén is már 15-én, hétfőn elkezdődött, de még nem késtünk le semmiről, mert a legizgalmasabb rész a hétvégén várható.A Virágkarnevál…..
Balaton Blog 0-14 2011.08.19 14:26:47
Badacsonytomaj-Gyirmót Magyar Kupa-mérkőzésen jártunk hétvégén. Nem nagyon tudtuk tartani a lépést a gólokkal, erre mondják, hogy kijött az osztálykülönbség. Gyirmót a mennybe ment, de azért hajrá Balaton! ..
Ha ez nem látványsport, akkor semmi nem az. ..
bolemann 2011.08.19 14:22:10
A disznótor nem a pörkölt felzabálásával, hanem a vér felfogásával kezdődik - ez az ősi felcsúti bölcsesség jutott eszembe, mikor az Alkotmánybíróságról kiszivárgott, manyupokkal kapcsolatos határozattervezetről olvastam. Hajaj, lesz baj elég. A tervezet ugyanis kimondja,…..
bolemann 2011.08.19 10:23:15
@KisGenyo: "Nekem negatív volt a reálhozamom, úgyhogy én plusszban vagyok azzal, hogy visszab@sztak az állami rendszerbe. Az ilyenek nem 100.000-en vannak, hanem kb. 4x többen. Lehet rinyázni!"
Valami forrást is plz! Szerintem te szimplán hazudsz.
Felfokozott hangulatban várta tegnap Orbánisztán népe, hogy Kedves Vezetőjük szóljon hozzájuk a tévén keresztül. Legalább ő mondjon valami biztatót, ha már a szakértők a sajtóban hányni kezdték a földet a matolcsyzmusra. Mert az nem lehet, hogy léket kapott a Nemzeti…..
bolemann 2011.08.18 11:50:17
@Rich.mond: "Az esetleg nem tűnt még fel, hogy a világ finoman szólva sem járatja csúcsra a gazdaságát?"

Azért a nulla egy kicsit durva:
www.portfolio.hu/img/upload/2011/08/gdpregioqoq-20110816.png
bolemann 2011.08.18 12:08:44
bolemann 2011.08.18 12:35:24
@ini: Köszönjük pocokné, csak sokasodj, aztán ha majd leépítenek nem rinyálni, hanem üzekedni tovább!
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..