Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenEyes

459 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esti St. Martin koncertre történő indulás előtt még felnéztem a Netre, hogy biztosan nem marad-e el, s miután erre semmiféle jel nem utalt, ½ 7 körül átsétáltunk a Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központba (volt Pataky Művelődi Központ)… (Nem tudom, miért…..
Kicsit aggódtam, mert Cili a megbeszélt 2 óra helyett ½ 3 körül érkezett meg. Evett pár falatot, majd elindultunk a 29. Musical Pluszra a Kőrösi Csoma Sándor Kulturális Központba (biztosan időbe telik majd, amíg megszokom a Pataky új nevét – nem igazán értem, miért kellett…..
  A ma esti Vámpírok bálja előadás előtt beleolvastam a fórumokba, és hát, szomorúan kellett látnom, hogy a 27-i „műsorváltozás” alakulásának mikéntje igencsak felborzolta a kedélyeket. Többen azt kifogásolták (amit én is hiányoltam), hogy az illetékesek közül senki…..
  Napközben igyekeztem még jobban informálódni az eredetileg január 20-ra meghirdetett, majd betegség miatt ma estére halasztott Egyházi Géza-koncert ügyében, amely helyett egyeztetési okok miatt extra Vámpírok bálja előadás lett szervezve. Nem tudtam meg sokkal többet, mint…..
Emlékmorzsák Anna Karenina 2011.01.16 19:00:00
A nagyitól karácsonyra kapott színházbérlettel megkezdtük ez évi színházi évadunkat. A bérlet első előadása Kocsák Tibor és Miklós Tibor Anna Karenina című musical-operája volt, amelynek Lev Tolsztoj híres regénye szolgált alapjául. Örültünk, hogy ez a darab is szerepel az…..
Úgy terveztük, hogy jó időben elindulunk, hogy mindenre jusson idő. Megebédeltünk, majd én egy kissé hosszúra sikeredett sminkelésbe kezdtem, aminek az lett a vége, hogy szinte rohannunk kellett a helyszínre… Még jó, hogy csak a szomszédba kellett menni! :) Megérkezve a Patakyba,…..
Az este 7 órakor kezdődő ESSZENCIA című programra a számunkra új és ismeretlen helyszín miatt ½ 6 körül indultunk el. Megnéztem a Neten, hogyan is a legcélszerűbb megközelíteni az objektumot, s bár időben igencsak rátartottunk, 6 órakor már az ExperiDance Rendezvényház…..
Ebéd után átsétáltunk a Patakyba a Halloween Musical Pluszra. A szokásosnál kicsit korábban is indultunk el, mert abban bíztam, hogy a műsor témáját és egyik fellépőjét illetően lesz valaki, aki gondol arra, hogy Géza lemezét a helyszínen is át- illetve meg lehessen venni, de sajnos, e téren kissé…..
Emlékmorzsák Adam Lambert ;) 2010.10.17 23:18:00
Este nagyon vártam az American Idol gálaműsorral egybekötött eredményhirdetését. Természetesen, a végeredmény ismert volt, de újfent megállapítottam, hogy Adamnek kellett volna megnyernie ezt a versenyt. Kris is nagyon aranyos, és jó hangja van, de az a tűz és energia, ami Adam…..
Emlékmorzsák Adam Lambert ;) 2010.10.09 22:33:00
A házimunkához nem fűlött a fogam, de úgy is terveztem, hogy ma semmit sem csinálok, csak a naplóírással, illetve Adam dalainak szövegfordításával foglalkozom. Nos, a semmittevésnek abszolút sikerült eleget tennem…olyannyira, hogy a naplóba egy sort sem írtam, ellenben Adam…..
A musicaldélután már megszokott helyszínére, a Pataky Művelődési Központba, ½ 2 körül indultunk el, mert eljutott hozzám a hír, hogy már most jegyet lehet váltani az október 31-iki Halloween MusicalPluszra. Azért is ígérkezik érdekesnek ez a zenés délután, mert kedvenceinken kívül a fellépők között…..
Emlékmorzsák Little Ashes 2010.09.17 20:00:00
  Twilight-rajongóként természetesen értesültem a filmről, bár, a legtöbb cikk és interjú másról sem szólt, minthogy Robert Pattinson miként oldotta meg és „élte túl” a film pikáns jeleneteit. Paul Morrison, a film rendezője egy interjúban elmondta, hogy ismeretlen brit…..
Emlékmorzsák Adam Lambert ;) 2010.09.14 21:33:00
Ma utánanéztem pár napja említett kedvencemnek, Adam Lambertnek. Nem tudok betelni a dalaival és a hangjával, s ahogyan Brian May, a Queen gitárosa mondta:  „…Adam hangja magában foglal mindent – érzékenységet, mélységet, érettséget, elképesztő terjedelmet és erőt…”! …..
Az Operettszínház Rebecca című legújabb musicaljére még valamikor júniusban váltottam jegyet. Olvastam Daphne du Maurier, a darab alapjául szolgáló regényét, láttam egy kevésbé jól sikerült olasz TV-film feldolgozást, így hát, kíváncsian vártam a musicalt. Miután ismert…..
Következzék egy olyan valaki, aki nem kicsit kavarta fel szürke kis hétköznapjaimat. Szívesen folytatnám úgy, hogy egy olyan pasiról van szó, aki a mindennapjaim aktív részese lesz az elkövetkezendő napokban, hetekben, hónapokban, netán években, de sajnos, minderről csak részben és féligazságot írva…..
  Este kíváncsian ültem le a TV-hez, hogy megnézzem a Túl a barátságon c. filmet. Emlékeztem, hogy 2005-ben nem kis port kavart fel, amely egészen az Oscar-díj kiosztásig „eltartott”. Nem tudtam, mit várjak a filmtől, a történettől, a szereplőktől, de úgy gondoltam, az…..
Igaz, kb. két hónap késéssel, de végre sikerült megnéznünk az Alkonyat–Napfogyatkozás (The Twilight Saga: Eclipse) című filmet! :) A könyvet kb. 1,5 éve olvastam, ezért e rész cselekménye már nem volt meg pontosan, de a képkockák pergése során kezdtem szépen…..
Emlékmorzsák Robin Hood (musical) 2010.08.13 20:30:00
Az idő közeledtével készülődni kezdtem az esti szabadtéri Robin Hood musical bemutatóra… Cilivel ¼ 7-kor találkoztunk a vonaton, amelyet ezúttal a MÁV sem húzott keresztbe, s így ½ 7-re már a Nyugatiban is voltunk. A Margitszigetre már 7 órakor megérkeztünk. A túl korai érkezésnek köszönhetően…..
2010. március 4. Csütörtök Hát, a mai nap iszonyúan indult! 10-15 perc várakozás után sem jött személyvonat, ugyanakkor a gyorsvonatok egymás után vágtattak el, a hangos bemondóba meg szartak bármit is bemondani. Többen igencsak ingerültek voltunk, nekem sikerült is a pénztárosnővel jól…..
Emlékmorzsák Sakk musical-koncert 2010.08.07 20:30:00
Az esti Sakk (musical)előadásra időben elindultunk – részben a MÁV, részben a BKV kiszámíthatatlansága miatt. Nos, a két cég közül végül a BKV lett a nyerő, akiknek köszönhetően nem egész 50 perc alatt eljutottunk Kőbányáról a Margitszigeti Szabadtéri Színpadhoz! Azért, hogy ne kelljen átutaznunk a…..
Összességében jó a film, legfőképpen a mondanivalóját tekintve, de kissé „művésziesen” van megcsinálva. A film első felét nehéz is értelmezni – kissé összefüggéstelenek a párbeszédek, mintha mindenki csak a saját bajával lenne elfoglalva, de a film második felére…..
  Este 7 óra körül indultunk el Tabáni István lemezbemutató koncertjére a Syma Csarnokba. A rövid távolságnak köszönhetően hamar odaértünk, így a szakadatlanul zuhogó eső sem szegte kedvünket olyan nagyon… Rendben áthaladva az ellenőrzési pontokon (biztonság, jegy),…..
Az alábbi szösszenetet az idei (2010) dél-afrikai focivébé írattatta meg velem. Érdekes volt felidézni az akkori eseményeket. Külön öröm, hogy azon a vébén Magyarország is képviseltette magát! J Az pedig érdekesség, hogy az akkori Vb szinte dátumra pontosan ugyanakkor volt, mint…..
Éjszaka nagyon meleg volt, nem is aludtam valami jól. Sokszor eszembe jutott a szombat esti meccs, és Diego kapufás szabadrúgása… Ha az a labda bemegy a hálóba!... Annyira megérdemelte volna Uruguay a 3. helyezést, hogy a döntőbejutásról már ne is beszéljek! :) Pláne, hogy a…..
  Amiért úgy éreztem, hogy bejegyzést szánok a 2010-es Dél-Afrikai Labdarúgó-világbajnokság bronzmérkőzésének, az Diego Forlán és az uruguayi válogatott szenzációs és példaértékű szereplése a Vb-n. 13 éves korom óta vagyok lelkes nézője és szurkolója a focinak. Mára már talán elmondhatom, hogy a…..