Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenEyes

458 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban érkeztem Krisztához azzal a céllal, hogy minél hamarabb végezzek nála, és ½ 9-re hazaérjek az Uruguay - Hollandia meccsre. Ugye, nem kell ecsetelnem, miért, illetve ki(k) miatt volt fontos mindez, az azonban sejthető volt, hogy Uruguay számára nem lesz könnyű galopp ez a…..
Cilivel úgy beszéltük meg, hogy a ma délutáni jótékonysági koncertre a ¾ 1-es vonattal jön be, s így egy Mekizés is belefér a program előtt… Hoztam egy dalt Szendrőládért! címmel összefogtak a Budapesti Operettszínház musicalsztárjai, hogy egy jótékonysági koncerttel…..
Nagy izgalmak közepette ültem le az esti Uruguay – Ghana mérkőzéshez! Nagyon szurkoltam és kívántam, hogy a dél-amerikai csapat jusson tovább a legjobb négy közé – Kiscsillaggal az élen! :) Nem igazán tudtam, mit várhatok, mert az elmúlt napokban a legtöbb szakértő az afrikaiak továbbjutását…..
  A Vb-meccs után újabb program várt ránk Cilivel – egy jó kis vérfrissítés kedvenc vámpírjainkkal! :) A színházba időben érkeztünk meg – épp akkor kezdték beengedni az embereket. Ezúttal sem volt sietős a számunkra, hiszen szokásos helyünkre (földszint balszél) csak a sor megtöltése után volt…..
Az idő közeledtével, ¾ 2-kor átsétáltunk a Patakyba a 25. Jubileumi MusicalPluszra. A külföldi távollét miatt nem foglalkoztunk a fellépők személyében esetlegesen bekövetkezett változásokkal, így abban a tudatban ültünk be a nézőtérre, hogy Andrádi Zsanett, Csengeri Attila, Serbán Attila, Sánta…..
Június 1. Kedd Baden-Baden-ben először egy várat néztünk meg, majd tovább autóztunk egy TV-toronyhoz. Egész pontosan annak aljában lévő parkolóba tettük le az autót, majd a Merkur Bergbahn-nal (mint nálunk a sikló) mentünk fel e hegyre, ahol a TV-torony nyújtotta természeti…..
Május 29. Szombat Stuttgartba, a menetrendtől eltérően picivel előbb érkeztünk meg. Az ideiglenes állomásnak nevezett P+R parkoló némileg ismerős volt a Netről. Letáboroztunk egy félreeső, ám mégis jól látható helyen, és vártuk a FAN-ok érkezését. Kb. ½ 10 felé járt az…..
A moziba nagyon jól és hamar odaértem, Cili már az egyik asztalnál ülve várt. Nem mondtam el neki, miket hallottam a filmmel kapcsolatban, hátha nem vesz észre semmit, ha meg igen, akkor a film után amúgy is megbeszéljük… Én azért felkészültem az esetleges csalódásra a negatív…..
Emlékmorzsák AVATAR- 3D 2010.03.06 15:30:00
  Cili ötletétől vezérelve, miszerint vigyük el Mamucit a születésnapja alkalmából az AVATAR-t megnézni, úgy tűnt, ma délután megvalósulni látszott. A programhoz BB-ke és Marika is lelkesen csatlakozott. Igaz, az eredeti elképzelés szerint ismét IMAX-3D-ben szerettük volna megnézni a filmet, de az…..
Összekészülődtem és ½ 3 körül átsétáltunk Cilivel a Patakyba a Valentin napi MusicalPlusz műsorra. Az előzetesen meghirdetett fellépők mindegyikéért aggódtunk, hogy nehogy betegek legyenek, s mint az hamarosan kiderült, nem alaptalanul. Serbi – akit egyben megbíztak a dalok felkonferálásával is –…..
A délutáni programunk a Gyerekektől karácsonyra kapott színházlátogatás volt, azaz az Ezeregyév című történelmi tánc-show az ExperiDance előadásában a Nemzeti Táncszínházban. Ismeretlen volt számunkra ez a színház, legalábbis ebben a formájában, merthogy jó pár évvel ezelőtt a Várszínház működött…..
Emlékmorzsák AVATAR - IMAX-3D 2010.01.19 19:00:00
  Örültem, hogy a BKV-sztrájk vasárnap este befejeződött, mert nem kis gondot okozott volna, ha a ma esti különleges élménynek ígérkező moziprogramunkra nem tudunk elmenni! Nevezetesen James Cameron AVATAR című filmjére, amelyet a legújabb IMAX-3D technikával is elkészített! A hatalmas érdeklődés…..
A színházba kb. 7 óra körül estünk be, de a pénztárnál még át is kellett vennünk a jegyeket. Felsipirceltünk az emeletre, gyorsan beadtuk a kabátjainkat a ruhatárba, s még egy-két perc pihiben is részünk lehetett, amikor is kezdetét vette az előadás. A megnézett darabra…..
  Délelőtt olvasgattam a fórumon a Vámpírok bálja 6-i előadásának, illetve az azutáni partynak az élménybeszámolóit, nézegettem az ezekről készült fotókat, s picit fájt a szívem, hogy nem lehettünk ott, de vigasztalt a tudat, hogy este vár ránk egy minden valószínűség…..
  A színházba 14 óra körül indultunk el – a kinézett vonat 15 perc alatt futott be velünk a Nyugatiba… Éles, hideg szél fújt, de hősiesen ellenállva a cudar időjárásnak, izgatottan és várakozással telve masíroztunk a Wesselényi utcán újévünk első báljára!... A…..
Cilivel – szokás szerint – a ¼ 7-es vonatnál találkoztunk nálam. A legnagyobb rendben érkeztünk meg a színházba, de rápillantva a szereposztó táblára, azonnal kedvünket szegte, hogy az előzetes kiírás szerint MÁZs nevét nem olvashattuk a szereplők között. Ez az „apró”…..
A hétvégi programsorozat folytatásaként ebéd után átsétáltunk Cilivel a 22. Musical Plusz rendezvényre a Patakyba. Reménykedtünk benne, hogy az előzetesen meghirdetett fellépők mindegyike színre lép, s egyiküket sem környékezte meg semmiféle ártó baci vagy vírus! Foki Veronika neve nem volt…..
Ma megnéztük Cilivel az Alkonyat-Újhold-at, azaz a Twilight Saga második részét, a New Moon-t. Ezen kis programunkat a Sugár Cinemas-ban ejtettük meg, amely nagyon hangulatos mozinak bizonyult – kényelmes ülésekkel, tökéletes rálátással a vászonra és hatásos…..
Budapest X. kerülete egészen a múlt század végéig önálló település volt és az 1950-es évekig a főváros peremkerületének számított. Ez a kép mára jelentősen megváltozott, hiszen a város földrajzi középpontja jelenleg Kőbányán található.   A kerület történetét…..
HamPLÓ Kőbánya alulról 2009.09.28 19:59:00
Idén egyszer már lemaradtam a kőbányai pincerendszer látogatásáról, a Szent László-napi ünnepségekkor. Nem kicsit morogtam akkor, hiszen még "csak" 20-25 éve akarok lejutni oda, de valahogy mindig csak másnap szoktam megtudni, hogy lett volna lehetőség rá. No, az idei…..
Emlékmorzsák Elisabeth 4. 2009.11.13 19:00:00
Este vegyes érzelmekkel indultam el a színházba. Nagyon kíváncsi voltam az Eisabeth oly legendássá vált szereposztására (Szil-Kata-Dzsoni-BeZo-Attila), akikkel nem láttuk még, s amire kb. 3 hete sikerült jegyet szereznem. Bíztam a péntek 13-ban, mint általában mindig, ám ezúttal…..
Emlékmorzsák Szép nyári nap 2009.11.06 19:00:00
Miután meghallgattam a Szép nyári nap musical CD-t, tovább nem volt kérdés, hogy magát a darabot is megnézzük. Jobbnál jobb dalok új köntösben, kedvencek előadásában! A musical címe többeknek ismerős lehet, hiszen egy Neoton sláger címe. S ezzel tulajdonképpen helyben is…..
Úgy is kezdhetném a beszámolómat, hogy a szombati volt életem egyik legfergetegesebb, legszínesebb és legvidámabb Musical Plusza, de ez így azért nem lenne igaz, mert ezidáig mindegyik az volt! Azonban, hogy valamiképpen mégiscsak kifejezzem, ez a mai különlegesebb volt az előzőeknél, úgy…..
Emlékmorzsák Mozart! 7. 2009.10.16 19:00:00
Eltelt hát a hét és elérkezett a várva várt nap. Örömöm azért is volt határtalan, mert nemcsak jó helyre sikerült jegyet szereznünk, de olyan parádés szereposztásban volt részünk, hogy ennél többet nem is kívánhattunk volna! A jól csengő nevek látatlanban is teljes…..