Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zorro20016

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyes becslések szerint évente mintegy 5,55 milliárd US dollár veszteség éri világszerte a kártyatulajdonosokat a különböző csalások és visszaélések miatt!  A legprofibb zsiványok oly módon is képesek ellopni bizalmas adatainkat, hogy eközben semmi feltűnőt sem fogunk észlelni. Közvetlenül mellénk…..
Zorro20016 2016.09.14 11:25:11
@steve4security12: Köszönöm a válaszát. ezért is írtam, mivel egy ilyen felszerelése kb 10mp-ig tart és oda rakják fel ahova nem akarják, hamis biztonságérzetet kelt az ügyfelekben.

Más: Kérem azokat az RFID-s mondatokat vegye már ki, nagyon zavarja a szemem...

Ha már a javítgatásokál tartunk:
"Mindenképpen biztonságos internetes böngésző rendszert használjunk (a fejlécben a helyett a található) !" Mi az a "böngészö rendszer"?

"Az okostelefonról (vagy laptopról) nyilvános WIFI használat segítségével kezdeményezett banki átutalásokat mindenképpen kerüljük, mert az roppant rizikós! "
Miért is?

"Biztonsági és kényelmi szempontból is hasznos a Gránit Bank okostelefon applikációja, melynek segítségével egy gyors érintéssel lezárható a kártya."

Ez itt a reklám helye...

És így tovább...
Zorro20016 2016.09.14 11:54:53
@wektor77: Azért ez több mint fanyalgás. Alap dolgokat úgy is el lehet mesélni hétköznapi embereknek, hogy nem keltünk bennük pl. hamis biztonságérzetet. ( lásd NFC klónozás vagy antiskimming felszerelése )