Logo Pic
Apuleius 2024. augusztus 24.

A Hellas Verona elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus a Como elleni 3:0-ás hazai győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban annak a Hellas Veronának az otthonába látogat majd hétfő este, amely ugyanilyen arányú, meglepetésszerű győzelmet aratott a Napoli fölött.

Az augusztusi időszaknak megfelelően a Juventus kerete még alakulóban van, augusztus 30-án, este 19.00-ig módosíthatják a keretüket átigazolással a Serie A csapatok, és az elmúlt napokban a Juventus is igencsak aktív volt, bár a Verona elleni keretben még nem található meg az Öreg Hölgy két legfrissebb szerzeménye, Nicolás González a Fiorentinától és Francisco Conceição a Porto együtteséből. Ellenben biztos hiányzó a Como ellen kisebb combizomsérülést szerző Khéphren Thuram és Timothy Weah, illetve kisebb saroksérülés miatt szombaton edzést volt kénytelen kihagyni Danilo is. 

A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Match 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 19 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, McKennie, Fagioli, Douglas Luiz.

Csatárok: Vlahović, Yıldız, Anghelè, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Haláli zenék a Barba Negrában
sunthatneversets • 8 nap
Az Empoli elleni mérkőzés
venember83 • 1 nap
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 1 nap
Megvan a megállapodás Kostić ügyében
venember83 • 6 nap
Sarri: „Szívesen dolgoznék együtt a két Cristianóval”
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol37.
Kiszakadt a héten a riffes láda. Lesznek death- és metalcore csapások, málházós délies feeling, HC/rap, meg egy nehézsúlyú kollaboráció. /Fotó: Black Label Society/
Galápagos-szigetek
A Galápagos-szigetek vulkanikus eredetű tagjai a Csendes-óceán keleti részén fekszenek, Ecuador fennhatósága alatt. Nagyszámú endemikus, vagyis csak itt élő növény-és állatfajáról ismert, amelyeket Charles Darwin is tanulmányozott. Sokan nem is gondolnák, hogy az itt előforduló galápagosi…
>