Logo Pic
venember83 2024. szeptember 08.

Megvan a megállapodás Kostić ügyében

kostic_filip_melegit_allianz_gyepen.JPGA Juventus bő keretében több olyan futballista is található, akit a vezetőség és az edző elengedne, ám kevés érdeklődés mutatkozott irántuk. Az egyik ilyen futballista Filip Kostić, és az elmúlt napokban több forrás is török érdeklődésről számolt be a szerb védő kapcsán.

Matteo Moretto azt írta, hogy a Fenerbahçe tárgyalásokat folytat a Juventus vezetőivel, és folyamatos az egyeztetés a felek között, mivel a tárgyalófelek szeretnének megegyezésre jutni. A török klub kölcsönben gondolkodik, és a Juventus is kész ebbe beleegyezni, valamint közben a Galatasaray érdeklődése is felmerült.

Fabrizio Romano ma arról írt, hogy megvan a megállapodás Filip Kostić kapcsán. A 31 éves védő kapcsán a két klub kölcsönben állapodott meg kivásárlási opcióval. A Juventus beleegyezett a feltételekbe, és a játékos ezért elutazik az orvosi vizsgálatokra. A játékost 6 millió euróért vásárolhatja ki a török klub, amely a kölcsön időtartama alatt teljes mértékben átvállalja a játékos 3,2 millió eurós bérét.

A szerb futballistát a Juventus 2022 augusztusában szerződtette a kiváló EL-menetelése után, és az Öreg Hölgynél a játékos 87 tétmeccsen 15 gólpasszig és 3 gólig jutott, ám Thiago Motta érkezésével kereten kívül rekedt, és úgy tűnik, hogy José Mourinho csapatában folytathatja pályafutását.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Haláli zenék a Barba Negrában
sunthatneversets • 10 nap
Az Empoli elleni mérkőzés
venember83 • 3 nap
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 3 nap
Sarri: „Szívesen dolgoznék együtt a két Cristianóval”
venember83 • 5 nap
Koopmeiners: "A Juventus mindig is közel állt a szívemhez"
Apuleius • 6 nap
Cikkek a címlapról
Pettyekkel tarkított söréteszuzmó a dolomitsziklák között
A kellemes küllemű söréteszuzmó nedves állapotban, első ránézésre akár egy májmoha is lelhetne. Az árulkodó kerek, lebenybe süllyedt termőtestek azonban hamar leleplezik a faj rendszertani hovatartozását. Ismerjük meg ezt a kivételesen értékes, dolomitsziklafalakon élő zuzmót! Szerző: Sinigla…
Vía de la Plata: 21. nap - Fuenterroble de Salvatierra - Pedrosillo (18,1 km)
Mit tegyen a zarándok, amikor elfogyott a pénze?   Reggel fél 8-ra összepakoltunk és átmentünk reggelizni az étkező helyiségbe. Nagyon bőséges reggelit készítettek nekünk a szorgos hospitalerók. Egyenként csomagolt chorizós kifli, dupla csiga formájú süti, muffin, croissant, apró csoki bon-bon,…
>