Logo Pic
venember83 2024. szeptember 14.

Az Empoli elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA bajnokság előételeként felfogható hárommeccses calcio d'agosto után következik a bajnokság újabb szakasza, amely a Juventus számára négy bajnokit és két BL-meccset tartogat, és a Cagliari torinói látogatásáig terjed, október 6-ig.

A Juventus két győzelemmel és egy döntetlennel a második helyet foglalja el a tabellán, az Empoli ellen pedig a győzelem lehet az egyetlen cél Thiago Motta csapata számára.

Amint a mester említette, szinte teljes kerettel készülhet a szombat délutáni meccsre, hiszen csak Arkadiusz Milik és Francisco Conceição nem áll az edző rendelkezésére, mivel az elmúlt napokban visszatért a keretbe Timothy Weah és Khéphren Thuram is. 

Augusztus végén az Empoli döntetlent ért el a Bologna ellen, miután a második meccsen a fővárosi farkasok csapatát legyőzte, a nyitófordulóban a Monza ellen pedig egy gól nélküli döntetlenre futotta Roberto D'Aversa együttesének.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést az ARENA 4 közvetíti majd élőben.

A Juventus 23 fős kerete a következő:

Kapusok: Perin, Pinsoglio, Di Gregorio.

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Kalulu, Cambiaso, Cabal, Savona, Rouhi.

Középpályások: Locatelli, Koopmeiners, McKennie, Thuram, Fagioli, Weah, Douglas Luiz.

Csatárok: Vlahović, Yıldız, González, Adžić, Mbangula.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Megütötte Perry Farrell Dave Navarrót a Jane"s Addiction bostoni koncertjén
sunthatneversets • 4 nap
A PSV elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
Sarri: „Szívesen dolgoznék együtt a két Cristianóval”
venember83 • 6 nap
Koopmeiners: "A Juventus mindig is közel állt a szívemhez"
Apuleius • 8 nap
„Megfogtam a gitár nyakát, és egy lekváros pirítós volt” – Lazarvs a Koncertsztorik podcastban
soostamas • 8 nap
Cikkek a címlapról
Mikor a Netflix jó filmet csinál - Hit Man gyorskritika
Csaknem 217 nap, 2 erősen kemény vallási ünnep és egy igencsak megfeszített időszak - ennyi történt az utóbbi közel fél évben. Habár lelkileg és fizikálisan is megviseltek a napok, nem csak azért, mert mindeddig csak rossz filmekkel csapott arcon a sors, mint a Winehouse élete ihlette, Back to…
HÍREX #55 - Emmy-díjak / Meghalt James Earl Jones / Harry Potter casting / Hófehérke bajba kerül
Sziasztok! HÍREX műsorunkban összeszedünk friss, érdekes, vicces híreket, bulvárhíreket és ezeket beszéljük ki Veletek és egymással.  Időbélyegek: 0:00:00 - Intro, bevezetés 0:04:34 - Rekordot döntött az Emmy-n 2024 egyik legjobb sorozata 0:14:59 - Megvan, melyik filmet nevezi Magyarország az…
>