Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Sándor

388 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Bugi a lábban 2006.11.03 12:59:52
Van valami a hülye táncban, amivel az ember soha nem tud betelni. Bármilyen idiótán mozog a lefilmezett szerencsétlen, bármennyire fáj néhány másodperc végignézése is a produkcióból, egyszerűen nem lehet levenni a szemet ezekről az idiótákról. Mai versenyzőnk Üzbegisztánból…..
Subba Érdekes adat 2006.11.03 11:36:00
Egyszer az életben minden férfi felteszi magának a kérdést: hány kotont lehet ráhúzni? Sajnos eddig senki nem volt elég bátor ahhoz, hogy végre is hajtsa a kísérletet. Továbbra sem jelentkezett az elszánt férfi, viszont valaki képes volt venni a fáradtságot, és egy műbroki…..
Sajnos már nem veheti át a tökéletes időzítés idei rekordjáért járó vándorkupát az a 65 éves holland nő, aki halottak napján látogatott ki a temetőbe egykori férje sírjához. A családi sírra már előre felvésték az ő nevét és születési dátumát, hogy majd amikor…..
Subba Norbi Rudi 2006.11.02 17:51:00
Hozta a Postás, és van annyira jó, hogy ne foglalkozzunk a Photoshop esetleges segítségével.UPDATE: A kép a Norbi Életmód Magazinban jelent meg, ami ingyen jár minden update-rendelőnek. ..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.02 10:28:32
Nem tudja valaki mi van Király Lindával? Visszament Amerikába, vagy megint valami profi londoni stúdióban, Madonna és Britney Spears összes munkatársával veszi fel éppen a tuti világslágert? Mariah Carey nélkül félkarú óriás a nemzet...
Ha már a férfiakat összegyűjtöttük, legyenek egy csokorban a nők is. Mert a magyar asszonyok és lányok bizony különösen sokat törődnek külsőjükkel, és a sok csinosítás és fésülködés bizony meg is látszik. A hülyén kopaszodáson kívül ennek megfelelően fel is…..
Eric de Jersey, a 61 éves brit mutogatós bácsi minden idők legjobb védekezésével állt elő az ügyét tárgyaló bíróság előtt. De Jersey azt próbálta bizonygatni, hogy nem a farkát mutogatta, csupán egy családi méretű hotdog volt az egyik kezében, a másikban meg egy…..
Azért a saját kölyködtől megijedni tényleg hihetetlenül béna. ..
Az a szomorú helyzet, hogy RTL-es forrásaink szerint egyik idős komikusuk rendszeresen összeszarja magát, ami meglehetősen nehézkessé és büdössé teszi a vele bonyolított forgatásokat. Korábban a Csáó Darwinos vendégszereplésekor is voltak gondok, de a probléma…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.30 17:18:00
Ahogy ezt egy másik blog megírta, szerencsétlen magyar Rém rendes család szopik. Szopna magától is, de az RTL ellenhadjárata még sokat ront a helyzeten. Amennyire mi tudjuk, a Tv2 még nem vesztette el a reményt, meg hát eleve túl sok rész lett leforgatva ahhoz, hogy már az elején…..
Pénteken elhunyt Új-Zéland leghíresebb csirkéje, Forzie. A szerencsétlen háziszárnyasnak azóta négy lába volt, hogy kikelt a tojásból. Ezt talán még kibírt volna, azonban szegénynek két segglyuka is volt, és végül ez végzett vele. Tulajdonosa, Marlene Dickey szerint Forzie…..
Subba Érdekes adat 2006.10.30 12:44:00
A Hamis a Babában szereplő, sok magyar kiskamasz szexuális fejlődését alapvetően befolyásoló, hatalmas dudájú nőszemély később jelentős pornókarriert futott be. Ötvös Csöpinél még csak Georgina néven játszotta az egyszerűen Bögyös Maca névre hallgató karaktert, később…..
Krokodilvadász Steve Irwin már életében is nagy király volt a szűk szafarinacijában, ám különlegesen furcsa/vicces/tragikus halála még nagyobb sztárt csinált belőle. Ennek megfelelően az idei amerikai halloween-szezon egyik jelmezslágere éppen a rájával szíven döfött Irwin. A…..
Subba Húgyos lett a családi pizza 2006.10.27 17:22:00
Szörnyű véget ért egy New Maldenben, London egyik külvárosában vacsorázó család estebédje. A Pizza Piazza nevű intézményben békésen eszegető családhoz hirtelen egy vadidegen, kezében pisivel teli nejlonzacskót tartó férfi lépett, majd a húgyot a családtagokra és a…..
Subba Pinátmindenkinek 2006.10.27 16:41:00
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, legközelebb téged rugdosnak meg a rendőrök. Mutogatós vörös Bögyös vörös Egyedül szórakozó vörös Vörös és a…..
Subba Tigris és sárkány 2006.10.26 18:18:00
A jobboldali képen elvileg egy éppen öngyilkoló fiatal kínai lány látható. A nyilvános harakirire elvileg Kunming városában került sor, és a beszámolók valamint az itt látható további képek szerint a kísérlet sikertelenül zárult. Nem vagyunk meggyőzve, mert egyrészt furcsa,…..
Mielőtt maga a hír jönne, tisztázzuk, hogy a transzneműek se nem hermafroditák, se nem transzvesztiták. Ők olyan férfiak, akik nőnek érzik magukat, illetve olyan nők, akik meg férfinak. A New York-i közlekedési vállalat tehát úgy döntött, hogy ezentúl a transznemű utasok…..
Subba A hét videója 2006.10.26 16:16:00
 Nem értjük, nem tudjuk megmagyarázni, nem tudunk mit hozzáfűzni. ..
Subba Csöcsöt reciklál a Blikk 2006.10.26 10:58:00
Amire eddig is sokan gyanakodtak, most már egészen bizonyos. Az alábbi kép bal oldala a 2006 szeptember 27-i Blikk címlapjáról származik, a jobb fél meg a 2006 október 25-i példányról. A kisasszonyt mindkét képen Rhiannak hívják, és egyébként is teljesen egyértelmű, hogy itt…..
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
60 000 font kárt okozott a brit vasúttársaságoknak az a titokzatos férfi, aki augusztus óta több, mint harminc szerelvényre csapott le Anglia délkeleti vidékein. Az idegen, akiről a biztonsági kamerák segítségével egyelőre csak azt sikerült kideríteni, hogy fiatal és fekete…..
A magyar ember foggal tud sört nyitni, a német viszont mindennel. Tényleg mindennel. Gameboy-jal, Elvis-figurával, kenyérrel, mézzel, Tic-Tac dobozzal, mikrofonnal, olajfestménnyel, gyerekszékkel, ukulelével, csocsóasztallal, útlevéllel, puszta kézzel vagy akár a képen látható…..
Ez a sok randalír szinte már elviselhetetlen. Szerencsére a Riadt Mosómedve, a Vörös Kiscica, a Mókás Pingvin és barátaik egy kicsit most is enyhíteni tudnak a komor hangulaton.               ..
Subba Random kínzó kérdés 2006.10.24 14:30:00
Nem tudja valaki, hogy ebbe a szerencsétlen magyar Rém rendes családba miért nem tudtak egy jó nőt castingolni a nagylány szerepére? Ha az amerikai verzióban egy lepukkant ribi volt, akkor nekünk miért elég egy ilyen csintalan fruska?..
Subba Dicsőségfal - Pelenkaklub 2006.10.24 12:18:00
Öröm látni, ahogy az internet magyar szegletében is megjelennek azok a szubkultúrák, amelyek a világháló nélkül kénytelenek lennének a sötétben tapogatózni. A pelenkások olyan felnőttek – elsősorban férfiak – akik nem hajlandóak felnőni, illetve felnőtt fejjel is…..