Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Subba Sándor

388 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenek előtt elnézését kérjük minden olvasónak, Várhalmi A. Miklóst már hónapokkal ezelőtt meg kellett volna ismernie az országnak. Sajnos azonban a Változás és Megújulás Bajáért Egyesület vezetőjének polgármesteri kampányfilmje csak most jutott el hozzánk. Nincs…..
Viszonylag egyszerűenk tűnik egy rakétát átvezetni egy alagúton, de nem az. Hihetetlenül addiktív játék, ráadásul ember legyen a talpán, aki játék közben nem mozgatja a fejét a rakétájával együtt...
  A fiatalember nyilván annyira szereti a Misfits együttest, hogy simán az arcára tetováltatta a logójukat. Nyilván semmilyen nehézsége nem fakad ebből a mindennapi életben. (Forrás: ModBlog)..
Jó érzés látni, hogy az idősebb generáció is tudja magát jól érezni. Nem tudja valaki, hogy ez hol készülhetett? ..
Subba Sándor 2006.11.14 12:36:13
Subba Érdekes adat 2006.11.14 11:26:15
Amerikai tudósok kiszámították, hogy a legtöbb ember délután 2 óra 16 perckor unja meg az életet és a munkát, ilyenkor van a legkevesebb kedvük bármit csinálni...
Na, aki a következő egy hétben ennél cukibb dolgot talál, az kap valamit. Lala a japán pingvin, aki pingvines hátizsákjával jár bevásárolni. ..
Egészen biztosak vagyunk benne, hogy ezt el lehet adni gyors gépelésre tanító-nevelő jótékony segédprogramként is, mi mégis inkább arra hívnánk fel a figyelmet, hogy a klaviatúra püfölésével lehet a kis ellenfeleket szétlőni. De ha vakon akar valaki gépelni, tényleg arra is…..
Subba Hét hőse - A trailerhang 2006.11.13 11:08:00
Két hang van, akinek a fejére mindenki kíváncsi. Az egyik az RTL minden műsorajánlóját felmondó férfi, a másik pedig a világ kezdete óta az összes hollywoodi film trailerét pátosszal megtöltő amerikai. Az utóbbiról szól az alábbi riport, és a legjobb, hogy a csávó teljesen…..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Sürgős orvosi beavatkozásra volt szüksége a 16 éves Andrea Vladnak, miután orális szexre edzett egy fogkefével, és véletlenül lenyelte a gyakorlótárgyat. A kelet-romániai Falticeniben élő lány először azt hazudta az orvosoknak, hogy elcsúszott, és akkor kapta be a húsz…..
Subba Random kínzó kérdés 2006.11.10 14:07:41
Van arról valakinek fogalma, hogy a mindenféle amerikai milliárdosok meg híres emberek számára készül-é valamilyen speckó, nagyon drága vécépapír? Ha igen, kérnénk a linket...
Még az öngyilkossága sem sikerült valami jól annak a 21 éves német nőnek, aki november 7-én mászott fel a Dél-Németországban található lörrachi városházára. A magasban álló nő alatt ugyanis hamarosan több száz fős tömeg gyűlt össze, hogy rövidesen tömegverekedésbe…..
Szörnyű bosszút állt egy 270 kilós ex-férfi az őt elégetni próbáló Salt Lake City-beli halottasházon. A bálna zsírja ugyanis túl sok volt az ilyenkor használatos kemencének, kifolyt belőle, majd a padlón meggyulladva komoly tüzet okozott, amit csak egy alkalmazott tudott…..
Az iWiW böngészésénél egy fokkal léleképítőbb és nagystílűbb szórakozás híres köcsögök magánéletét guberálni. A Whosdatedwho oldal éppen ezt könnyíti meg, egész jó kapcsolati hálót adva a hollywoodi viszonyokról. Annyit azért még elmondanánk, hogy a legnagyobb…..
Az iWiW-et már csak azért is imádni kell, mert már tényleg minden társadalmi csoport megtalálta rajta a helyét. Még a transzvesztitába hajló, teljesen őrült giccspunkok is! ..
Paudits Bélának ma reggel élő adásban leolvadt az agya. Hajdú Péter geciláda, a lánya három nyelven beszél, és további izgalmas részletek a kétinfarktusos Béla életéből. Viszont maximum respekt Liptai Claudiának, aki hihetetlenül profin kezelte a helyzetet. A videóért…..
Alig néhány órával azután, hogy Britney Spears bejelentette, elválik Kevin Federline-tól, máris felbukkant az interneten egy darabka az állítólag tényleg létező szexvideójukból. ITT VAN A fene tudja, hogy tényleg Britney van-e a filmen, mindenesetre lelkes és technikás a…..
A szépsége mellett eszéről is híres egykori szépségkirálynő az ővele beszélni kénytelen újságírók nagy kedvence. Zsóka általában nem elégszik meg egy egyszerű nyilatkozattal, hanem szívesen oktatja a betűvetés mesterségét is. Forrásunknak a legutóbb például…..
Belarusz meg üzbég versenyzőkön nevetni túl könnyű. Az a jó, amikor valami nyugati majom csinál magából hülyét.   ..
Úgy érzed ma már nem szeretnél dolgozni? Van felesleges 18 órád? Még mindig az a kényszerképzeted, hogy a magyar nők a legszebbek a világon? Tölts el néhány kattintást Pityinger Péter alias Kicsi Dope több ezer hölgyismerősének társaságában!..
Amint arról testvérlapunk a mocsokban, a Velvet már beszámolt, Schobert Norbi nem szereti mutogatni a tökeit...
A vicces halálesetek közül is kiemelkedik viccesség-faktorával a 41 éves Malcolm Flockton halála. Az egykori brit rögbijátékos és szeretője, Sandra Stringer spacecake-kel (a kezdők kedvéért: marihuánával feldobott süti) próbálták felturbózni a nemi életüket. A…..
Érezni kell, mikor felesleges valamit kommentálni. Álljon itt hát Lévai Katalin új könyvének borítója és két bekezdése. Az egykori szocialista miniszter, aki jelenleg Brüsszelben nyaral, nem fél sokat mutatni önmagából. "Úgy szerettük egymást, mintha akkor…..
Egy jó sztorinak szokott lenni szerethető és utálatos szereplője egyaránt, az igazán szórakoztató történetekben viszont mindenkit egyformán lehet rühelni. Néhány napja mindent bejárt a hír, hogy Berényi Csomor Zsuzsa Csilla terhes, majd hamar az is kiderült, hogy ebből egy szó…..
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, a szüleid beadnak lelencnek. Füstölő diáklány Fasz és cigarettaFüstöl a kelet Füstöl  a nyugat És füstöl a…..