Regisztráció Blogot indítok
Adatok
koromorr

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár a civil életben, ha ügyfélszolgálatra keveredik, leginkább mulyának, sőt megalkuvónak mondható, de arra azért még én is hevesebben reagáltam volna Jénél, ha egy pénztáros egyszerűen kettétöri a bankkártyámat, majd eszébe sem jut kárpótolni érte. A hülyeség és…..
Néha néha vissza olvasgatom a bejegyzéseimet.. lehet hogy kár.. Elég lenne  ha megelégednék  a tudattal hogy van, de elolvasni nem kéne..  Hát könyörögöm szójjatok már be :D  Mindig azt hiszem hogy mennyire vicces leszek csak most csak akkor, és jókis…..
koromorr 2007.08.05 15:13:31
MÁR CSAK 1 NAP!! " Villog a felvi.hu kijelzőjén az idegesítő, adrenalin szintet növelő (kinekhogy) szöveg..   Nem tudom milyen tudatállapotban, s milyen indíttatásból jelöltem meg ezt a szakot februárban,de azóta sokat változtam.. Mi leszek ha nagy leszek, gondolat…..
koromorr 2007.07.27 13:26:19
Nyisd ki a szemed Rescuer 2007.07.19 23:44:00
A mai napon állítólag az afrikai hőségnél is hőségesebb volt.. de ezen tény nem gátolt meg szokásos napi teendőm elvégzésében,két azaz két forgalmi óra levezetésében.. Egyre jobban kezdem élvezni a dolgot.. ahhoz képest hogy pár napja még majdnem bőgve jöttem haza.. -…..
tudatalatt kezdjük el 2007.07.11 12:39:47
Szóval azért csinálom ezt az egészet, mert ugye az ember álmodik, minő meglepő, én is, és néha nagyon nem tudok vele mit kezdeni. arra gondoltam, hátha valaki tud/akar/egyéb. Mindjárt jön is az első kettő...