Regisztráció Blogot indítok
Adatok
(á)dinka

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai nappal különleges előzetes érkezett. Legalábbis a javított bugok számában, valamint egy új funkciót is hozott. Ha a gyorshívón nem veszünk észre semmit frissítés után, javasolt tiszta telepítés. Ismert hibák (Unix): Nem működik a Flash Nem működik az…..
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
(á)dinka 2010.03.02 18:51:36
@Schess:
én valami ilyesmire gondoltam:
kepfeltoltes.hu/100302/idojaras_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

nehéz lehet egy ehhez hasonló vagy ilyen időjárás-jelentőt beépíte(t)ni az Operába?
(á)dinka 2010.02.10 16:06:54
Sziasztok!
Szeretnék segíteni az Operásoknak, csak azabaj, hogy nemannyira beszélem az angolt jól, hogy ők azt megértsék:D valaki nemtudná nekik lefordítani, ami hibákat én találtam? azért felsorolom őket, hátha véletlenül valaki lenne kedves, és be reportolná :)
-fordítási hibák:
jobboldalt - "search with ..."
menü - "Tabs and Windows" / "New Private Windows", "Page Tools" / "Developer", "Settings", mikor nincs semmi a
sorban, akkor azt írja ki, hogy Enter address or search
-a személyes sávon a könyvjelzőimet nem abban a sorrendben jeleníti meg, amilyenben én azt beállítottam kilépés előtt ("mappák" is vannak köztük, nemcsak url-ek)
-a megnyitott oldalakat elmenti a sorban (úgyvettem észre, hogy elkezdtem begépelni, és kiírta oda, és csak rá kellett kattintanom), annak ellenére, hogy beállítottam, hogy ne mentse sehol az előzményeket
-www.globedancehall.com/index.php?oldal=party_fotok&xf=party - ezen az oldalon ha megpróbálom végiglapozni a partiképeket, akkor csak nekem nemtölti be mindet?

Bocsi hogy ide írtam, nem bántani akarom az Operásokat, mert rendkívül király lett a progi;) csak az én észrevételeimet szeretném átadni valamilyen formában nekik...
Köszönettel: Ádám
Néhány előzetessel korábban megígérték, hogy nemsokára ismét Unix előzeteseknek örülhetünk. Nos, itt az első fecske. Persze a Windowsos kiadás sem maradhatott el, ebben is rengeteg apró javítás kapott helyet. Fontos látni, hogy ezeket nem tegnap óta hozták össze, sok…..
Új nap, új előzetes. Akár ez is lehetne mostanában az Opera mottója. Tegnap érkezett a béta utáni első kiadás, ma pedig már itt is van a folytatás. A változási lista eléggé szűk szavú (lista konkrétan nincs is), de mindenképpen sokatmondó. Az első örömteli változás a…..