Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kade

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angolban van egy nagyszerű kifejezés, a trainwreck. Ezt akkor szokták használni, amikor az ember látja, hogy ami az orra előtt történik, az nagyon csúnya véget fog érni (szó szerint vonatszerencsétlenséget jelent), de egyszerűen képtelen levenni a szemét a látványról, földbe…..
Talán nem kell bemutatni Seth Macafrlane három rajzfilmsorozata közül a középsőt, de egy gyors összegzés sose árt ugye. Az Amerikai fater az egyik legtipikusabb amerikai családképet ábrázolja, figurázza ki, szedi atomjaira ahogy azt egy rajzfilmsorozatban illik. A négyfős…..
A Kaliforgia új évada már elkezdődött, Hank Moody ismét rászabadul a lakosság női felére, és vélhetően mindenkit megdug, aki nem szalad előle elég gyorsan (vagy még őket is). Eddig sem volt szívbajos, a Huffington Post össze is szedte, mennyire nem. A videó szigorúan…..
kade 2013.01.18 13:55:55
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
A hvg.hu-n jelent meg az alábi írás, amiben nagyjából annyiról van szó, hogy vagy egy mezőőr fizetett meg pár ismerőst, hogy tolvajt játszanak a Tv2 kamerái előtt, vagy a Tv2 fizette le őket, a lényeg, hogy a mezőőrt kirúgták, a Tv2 meg kibaszott kellemetlenül érezheti most…..
A TBS szinte naponta jön elő egy-egy új Conan O'Brien-promóval, a mai az eddigi legviccesebb. ..
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
Ma kezdődik az MTV számtalan bevásárolt olasz filmsorozatának egyike, a Két zsaru egy pár (20:05) című krimi első része az m1-en, de ha rám hallgatnak, akkor leszarják, hogy ki robbantotta fel a virágüzletet, és hova vezet mindez, hanem belefognak a Dunán A Karamazov testvérekbe…..
kade 2010.09.08 19:30:54
Újabb eredeti szereplő távozik a Helyszínelőkből, ezúttal Marg Helgenberger dobta be a virtuális törülközőt. Catherine Willows megformálója az ősszel kezdődő, 11. évadban lesz utoljára látható a sorozatban, tessék jól megbecsülni minden egyes epizódot. A színésznő egy…..
kade 2010.07.30 17:49:34
@sixx: szegény :( :D amúgy semmi különös nem történt, csak van aki még mindig nincs tisztában azzal, hogy mit jelent a blog. arról már ne is beszéljünk, hogy mindehhez még regisztrál, majd hozzászól... "paraszt" :D:D:D
2012-re jósolják a világvégét. Már sokadszor. Persze, nem lesz belőle semmi, de mi lesz akkor, ha tényleg bekövetkezik? Nem velünk, mondjuk 500 év múlva. Sok film kereste rá a választ, többek közt a Legenda vagyok, Éli könyve, a 28 nappal később. A mai este legajánlottabb…..
Reckl Amál blogja Very Bad 2010.01.18 15:11:00
Fincsi kis történet: http://index.hu/kultur/showbiz/2010/01/18/hullagyalazas_a_syma_csarnokban_jacko_show/Eddig is bővelkedtünk furcsán félresikerült szuperprodukciókban: az 1992-es Aida, Liza Minelli helyett Bonnie Tyler, a Guns 'n Roses majdnem eljövetele, és legutóbb Madonna, aki a…..
Közéleti csütörtök már megint, elsőként a Szemponttal (20:10 m1), amiben szó lesz többek között az elbaszott Ptk. módosításról, aminek köszönhetően bárki elveheti feleségül az unokahúgát, aztán a háziorvosok sanyarú helyzetéről vidéken, meg az óbudai szörnypanelről.…..
Úgy tűnik, hogy a nézők nem akarták elhinni, hogy a kilencedik percben eldőlhet a magyar-portugál meccs és ezzel a válogatott lemondhat a dél-afrikai szafariról, a pálmafás-medencés edzőtáborról, meg az egész világbajnokságról. Merthogy az AGB Nielsen nézettségmérési adatai…..
Na, aki eddig csak a képeket nézegette a Story magazinban, azt is csak messziről és hunyorogva, az a Tv2 új valóságshow-ján nagyon meg fog lepődni: mert minden hétköznap este kiderül, hogy a magyar celebek ugyanolyan átlagosak, mint megannyi autószerelő, banki ügyintéző, óvónő…..
kade 2009.09.10 13:22:50
A kilencvenes évek egyik legemlékeztesebb sorozata, a Melrose Place tegnap este támadt fel poraiból a CW-n, és fog majd nálunk is hamarosan (tippem szerint a TV2 műsorán), mert apróbb gyermekbetegségektől és egy kissé érthetetlen szereplőválasztástól eltekintve a MP 2.0 pont olyan…..
comment:com A mások élete 2009.09.06 16:30:00
Mindig tudtam, hogy Whoopi Goldberg nem jó arc, míg a Filmsztárok a vadonban (18:25 m1) című természetfilm sorozatban Julia Roberts például beköltözött egy mongol jurtába és szőrén ülte meg a lovat, ez a némber csak San Diego állatkertjébe merészkedett el. Ha jól kiröhögtük…..
A mai tévézés sajnos egy szomorú esemény jegyében telik el (legalábbis annak, akit érdekel ez a dolog), ma temették Cseh Tamást, aminek természetesen tévés vonatkozásai is vannak. A Duna tévé Közbeszéd című műsorában tudósítást láthatunk a temetésről (Bereményi…..
Kezdjük az ismeretterjesztő műsorokkal, úgysem árt nekik egy kis plusz reklám, annyira erős a mai film felhozatal. Kifejezetten aktuális a Miért meleg a nyár? (Spektrum, 20:25) című darab, mely a napszúrástól szörfözésig magyarázza el a nyárhoz köthető dolgok fiziológiáját…..
Nem mondom, hogy az eredeti Melrose Place, (különösen a későbbi évadok) nem a szexről szólt, de azért akadt benne más vonal is, intrika, szappaoperás szenvelgések, hihetetlenül banális és banálisan hihetetlen történetszálak, és akkor Marcia Cross nagyjelenetéről még nem is…..
Azért az nagy parasztság volt, hogy a csávónak levágták tegnap a kezét a 24-ben, nem értem, miért nem lehet úgy befejezni egy krimisorozatot, hogy mindenki boldog, és virágos réten, kézenfogva fut az egész csapat, és minden olyan rózsaszín. De nemhogy kifújhatnánk egy kicsit…..
Az előző évad nagy sikere volt a blogon a Meeblings, aminek most megérkezett a második része. A leginkább a Lemmingsszel rokonítható játékban továbbra is színes pacalényeket, meeblingeket kell a célba juttatnunk kihasználva azok képességeit (a sárga vonz, a kék taszít, a…..
Ahhoz képest, hogy hétfő van, bőven van mit nézni a tévében. Kezdjük az Óceániai csavargások (19:00 m2) című magyar ismeretterjesztő sorozattal, amiben ma Nyugat-Szamoával ismerkedhetünk meg. Aztán folytassuk a Piaffal (20:00 HBO), amiről mondtak hideget és meleget is, ezért nem…..
kade 2009.05.11 17:42:32
hogyvolt Lost 5x03 - Jughead 2009.04.20 22:10:00
Azért is imádjuk a Lostot, mert a készítők képesek egy olyan zseniális évadnyitóra, mint amilyen az ötödiké volt, még egy púpozott lapáttal rátenni, megmutatva, hogy a lendületnek nem feltétlenül kell elfogynia, sőt. A Jughead az egyik legfaszább epizódja az évadnak, amiben…..