Regisztráció Blogot indítok
Adatok
-Misu-

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brit Channel 4 tévécsatorna a minap nyilvánosságra hozta, hogy a legnépszerűbb brit fast fashion márkák, nevezetesen a River Island, Boohoo, Missguided valamint a New Look-nak ruhákat és kiegészítőket termelő leicesteri székhelyű gyárak dolgozóinak a törvény által garantált bérminimum csupán…..
Köztünk szólva kíváncsi lennék, hányan kaptatok már félrecsúszott bókot, és hogyan reagáltátok le. Bevallom, én minap a metrón egy olyan bókot kaptam, amit 5 percig nem tudtam elhelyezni sehol az életemben. A fiú nagyon mókás szeretett volna lenni, de ez inkább kínos lett. Pedig imádom, mikor egy…..
-Misu- 2016.11.20 00:16:18
Ha ez a Zoltán által küldött és köszönettel fogadott fotó valódi, akkor a Fardi-Újbest derbi felirat megalkotója tökösebb gyerek, mint John McClane és Borat együtt. Aki egyszerre képes belegázolni a két legagresszívebb fociszurkolói táborba, az tud élni. Rövid ideig, de addig…..
-Misu- 2015.04.13 22:10:56
Sosem gondoltuk volna, hogy a karácsonyi csúnya pulcsikat egy még giccsesebb és még rondább ruhadarab valaha is felül tudja majd múlni, de tévedtünk...A csúnya pulcsik kora ugyanis lejárt, ma már a csúnya öltönyökben viríthat az, aki a legrondább és legviccesebb karácsonyi…..
A minap egy Androidos szupertelefonról adtunk hírt. Alaposan fellelkesedtetek a témát illetően, jött is hozzászólás rendesen. Az egyik viszont... finoman szólva kivágta nálam a biztosítékot. Kérdőn bámultam magam elé, s csak néztem ki a fejemből. Természetesen, az egy dolog,…..
Akár a kritikaírás egyik első alaptörvénye lehetne, hogy "egy objektívnek, elfogulatlannak szánt ítélet annál gyengébb lábakon áll, minél közelebb vagyunk a vizsgált időszakhoz". A kanonizáció, a mögöttes folyamatok és a mélyebb összefüggések felismerhetősége az idő…..
A 2012-es Tour de France győztes országúti kerékpárját, a Pinarello Dogma 2-t új szerepkörben mutatja be Martyn Ashton új videója. A lassan 40-hez közeledő brit triálos számára lehet, hogy már unalmasak az ugrásokra optimalizált kerékpárok, ezért vette kölcsön a Bradley…..
A Vogue idén is kiválasztotta azt a csokor nőt, tinit és gyereket akik a legjobban néztek ki az évben. a 24 listás között van gyerek, modell, hollywoodi sztár, a szokásos. Sajnos a képeket nem sikerült ellopni bemutatni, ezért klikkeljetek a linkre! ..
2010 legemlékezetesebb képei, cyclechic-szubjektíven. Igen, ennek van itt a szezonja. 2010 volt a magyar városi, közlekedős bringázás áttörésének igazi éve, amikor már tényleg mindenki bringára ült. Az öltönyös üzletembertől a bölcsészlányon és kiskosztümös hölgyeken át…..
-Misu- 2011.04.16 18:54:10
@Fitz: szerintem is jó melle van ;)
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..