Regisztráció Blogot indítok
Adatok
börtönőr

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyira régóta van hosszú ötödik (hatodik, hetedik és nyolcadik) az autóinkban, hogy már csak a veteránosok tudják, illetve a nagyon öregek emlékeznek rá, hogy régen minden erősen pörgött, ha a pályatempót valaki tartani akarta vele, még a nagy V8-asok, sorhatosok is, a kisebb…..
börtönőr 2015.07.21 10:06:31
@bobeszedulacika: Persze. Legjobb példa az első ajtók ablakain is fóliázott autó. Ezrével vannak és mind levizsgázik valahol. Régi kocsinál előfordul,hogy a vizsga idejére visszacserélik az üveget gyárira. A többiek tudják hová kell vinni, sokszor már a fóliázó megsúgja grátiszként.
Belsőség Heti merítés 2015.07.19 07:41:54
Olajkályha kirakat managereknek Az összkerékhajtás tényleg fantasztikus dolog télen!!Na de akinek van egy csepp ítélőképessége (nekem nem volt)az nyugodtan számoljon utána, hogy az év 365 napjából hány napon tudja ezt igénybe venni, a többin viszont marad a plusz egy liter,…..
börtönőr 2015.07.20 10:01:53
@LoveKills: "... kifele élő, szomszédnak imponálni akaró fasz."
Erre jó példa még a klíma. Sokat bringázok,van úgy 15 ház ahol látom,hogy van. Szinte az összes áll a 39 fokban, hétköznap délután amikor már otthon vannak. Mikor használja,ha most nem? Semmikor. Azért van,hogy lássa az utca népe.
Belsőség Heti merítés 2015.07.12 10:39:01
A Jószág Az autóról: Megbízható, kényelmes, dinamikus, tágas. Persze azért teherautós szemmel nézve. A majdnem személyautó Vállalkozáshoz kellett egy autó, ami jó az adók miatt, és lehet cuccolni is vele. Mivel Fordokat nyúzunk már vagy öt éve, és a közel 1,5…..
Azt, hogy a festéket szállító útkarbantartó teherautó egy MAZ, csak a videó leírásából tudom, hogy a hátulról belerohanó másik egy Kamaz, azt magamtól is megfejtettem, pedig nem nagyon emlékeztet eredeti formájára. A két teherautó márkából kiderült, megint az oroszok. Nem…..
börtönőr 2015.06.25 22:29:47
@hpapagaj: Ha pedig áll a lámpánál valaki akkor négy.
A piros lámpában is van egy egyenesen mutató nyíl.
Leborulok, zokogok és megadom a trollkodás brilliánsokkal díszített aranyfokozatát. Hogyan piszkíts bele egy japánautó-találkozóba. Hiszen éppen mindenki fotózza a wankeles RX-7-est, aztán a következő pillanatban... (A videóért köszi Eckhardt Balázs cimborámnak.) ..
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
Konfuciánus szentély a Vacron-központ kerítésénél Ma a sokadik dashcam-céget látogattam meg a Taitra által szervezett úton. Nem csoda, Tajvan igazi fedélzeti kamera-világhatalom, a tajvani cégek gyakorlatilag egymással versenyeznek. Utazás előtt rémálomnak tűnt a program,…..
A dubaji metró egyértelműen király, pedig a föld alá ritkán bukik csak le. A Red Line inkább amolyan magasvasút, amely 53 kilométer hosszan fut, többnyire a Zájed sejk út mellett. Az első szakaszt 2009-ben adták át, a teljes vonal pedig 2011-ben készült el. Egy csoda az egész, a…..
börtönőr 2015.05.21 18:02:29
@ZYLO: Ennyire nem különleges dolog ez. A 4-es 6-os villamos megállóiban ahová az ajtók kerülnek más színű a viacolor. És az is pont ott áll meg.