Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LatexMátrix

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keresőoptimalizációs szolgáltatásban utazó Max-Web Kft. tevékenysége jó hosszú nyomot hagyott már a Homáron. Írtak az olvasók és a cégvezető is, ő legutóbb…..
LatexMátrix 2015.08.17 12:48:45
@sarostehen: megtévesztésről lehet. Ahogy írta is, fel vannak készülve a maguk részükről is és előre vélelmezik már az átnemolvasást. Így, ez a kettő együtt hozza a szart (számukra üzleti sikert). Úgyhogy beszélhetünk előre jólmegfontolt éskidolgozott gennyeskedésről igenis.
@Manyecska: nem értem miért kellene a postás előtt. Adja ide, átolvasom én meg valamikor visszapostázom a szignózott celluloidpéppaszírozványt (papírost), amikor. Akkor, amikor. A tudás birtokában már. Sietni kell, nelegyen súrlódás, legyünk kedvesek a postással, nehogy legyenvalami. Rendbe'; 140 ezerkiló forintlesz. Megérte?
LatexMátrix 2015.08.17 13:58:24
@Manyecska: eddig azt hittem nő vagy. Mától ebben sem vagyok biztos. Ha te sem..
Annyi rajongói levelet kap, hogy számontartani sem tudja mit ír alá? Sajnálni lehetetlen.
@Komojtalan: az nem bűn, ha a beetésnek szánt időszakot kiélvezi. Ám sokszor nincs ezekből EXIT. Vagy az ügyfél hülyesége, tudatlansága miatt vagy eleve nem szerkeszt bele ilyet az ajánlattevő fél.
LatexMátrix 2015.08.17 14:23:10
@Manyecska: nem szűrtem. Eddig. Ha félpercen belül nincs újposzt, akkor mégis. A tét nagy.
Káprázatos képi világ, csak ennyit szeretett volna Adél. Nem jött össze. Kapott viszont remek tanácsokat (döntse más szögben a képernyőt) meg magyarázatokat (nem hiba, hanem tulajdonság vö. nem vak az, csak bátor). Kár, hogy későn jött ki ez a májusi teszt. Kedves Homár…..
LatexMátrix 2015.07.30 20:44:21
@KaTe: "Egy maximum 150.000-200.000 forintos konfigurációban már minden benne van, ami csak egy laptopban benne kell, hogy legyen."
Kivéve a minőséget, koncepciózius tervezést és tartósságot. Egyébként tényleg minden...ami széthullik és befordulsz, ha csak ránézel is. Esztétikai-, műszaki érzék nem volt a gyerekszobádban? A poszternek volt 3 napja elállni. Utána megromlott!
@sugargiraffusplumps.: nagyon szeretlek és nagyon hiányzoll! Puszika.
LatexMátrix 2015.07.30 20:52:42
@Troppauer_Hümér: túl sok kommersztermék túlszar, ennyi. Ezért írtam a szatyor-kőalatt élethelyzeteket. Kinyaljuk a seggét akkor. Anyánkat. Valamikor át kell esni az ilyenfajta tűszkeresztségen. De akkorse fér a fejembe, hogy sose látott még a környezetében laptopot? Vagy öreg és azthitte, ami új az jó és ilyen egyszerű? Én lennék a gecigránát? Sirály.
LatexMátrix 2015.07.30 21:16:08
@Az antiochiai szent kézigránát: na igen, de! Ahogy tanulni is tanulni kell, így kérdezni is tudni, a jó kérdések felkúrásához (feltevéséhez) pedig egy minimális logikai alap/tapasztalat megléte szükséges. Valahol jogos az, hogy van egy márkanév, aminek egyik főfeladata ugye a stabilitás, a bizalom felébresztése, onnan nézve mi bonyolítjuk túl, ugyanakkor mi vagyunk közelebb a csúnya, komplexebb valósághoz is. Azt a brendet, azt a logót lássa, azt savazza, tovább nem érdekli. Rossz hír hozóját is ki kell nyírni. A szolgáltatók, gyártók se semmi, de az ilyen károgó majmok is tudnak kárt okozni rendesen (ok, ezen gyártó ezen jelen szegmensében nem lehet kárt okozni, mert néptermék, olcsón, így veszik, mint a cukrot).
@AtiSnatch: ezt sehogy nem tudom összeegyeztetni fejben, lehet nem fejjel kéne próbálkozni?
@Troppauer_Hümér: remélem nem utálsz és csak bebasztál. Igen, ezt tényleg kiemelhesük, hogy elbotorkált számáraviszonylag érdektelen területekre. Ám tanult belőle!(remélyük) Ennyivel is kevesebb elvárást támaszt a mindent elintéző pasik felé, ugye. Kicsit belekóstolt. Bajez?
A vevő a hibás, ha egy cipő nemhogy egy nyarat (pedig az is milyen már, egynyári, mint a petúnia), de pár hetet sem bír ki, mert nem befűzve hordja a gazdája. Vajon a szakvélemény kiállítója ezt tényleg tök komolyan gondolja???  Januárban rendeltem a Garage Store-ból három…..
LatexMátrix 2015.07.30 11:15:54
LatexMátrix 2015.07.30 12:54:28
@13Tamás13: meló helyen, vissza kaptam, 10en, utána járásra, vitamin hiányom. A vesszőhiányokat nem véve. HALÁL. Vastagon halál. Az utánajárásrában nem vagyok biztos.
LatexMátrix 2015.07.30 12:56:43
@LatexMátrix: "nem véletlenül neten rendeltem, igazából már néztem," Direkt, hogy ne törd meg a hagyományokat? Vagy nem értem.
Van az a szitu, amikor az ember megveszi a surimi névre hallgató halkészítményt (aka rákrudacska vagy nagyon őszinte pillanatban rákimitáció), és boldogan megeszi mondjuk spagettivel, de ez a pillanat egész biztosan nem egy önmagát minőségi dél-olasz konyhát vivő, a pazar…..
LatexMátrix 2015.07.29 16:54:45
@Colabsd: teljesen egyetértek. Kűfődre kell menni étterembe. Vagy odase.
@JunkieeeBoy: jóés akkor mondasz egy nem proli helyt?
LatexMátrix 2015.07.29 18:26:38
@Atörökk: éés nem kegutoóólegiutpolsósorban a hackerek jelképe! Logója. Hekk men. Sült panírral a fejen.
@Yobbágy Fery: arrafelé eleve más a nép igényszintje.
@hagyma: "sose mondod meg a rakrol" Ezt gasztrokörökben ne nagyon hangoztasd. Pontosítok: nagyon ne hangoztasd.
LatexMátrix 2015.07.29 18:37:33
@Aureliano Buendía: mér, a 70 év előtt mi volt és honnan tudod, hogy másvolt? Régen mindenki kedvesebb volt és ingyen volt minden!
@hagyma: nem kell mindenhez érteni, hagyma. A jegelésről meg annyit, hogy az nem egy Pause gomb Csodaországban, hanem csak lasícsa a folyamatokat.
Azannya, ilyen kis semmi sztoriban ennyi nem oké részletet! Miért nem fest a hajfesték? Miért nincs magyar nyelvű használati utasítás  a dobozban? Hol a vásárlást igazoló blokk? Miért nem kérte el a vevő, ha nem adtak? Miért beszélnek lekezelően a vevővel, pláne, ha…..
Rég kaptunk ennyire filmszerű beszámolót. Én szinte láttam magam előtt, ahogy egy kicsit mackós hallgatag pasit konok elszántsággal igyekszik a legelképesztőbb módokon (jószóval, fejszével, flexszel, WD 40-nel) kivarázsolni a beletört szelepet a széklábból az anyukája…..
LatexMátrix 2015.07.28 17:21:07
LatexMátrix 2015.07.28 17:51:41
noxtalgy: homar.blog.hu/2009/12/04/videomagnobol_kenyerpirito_karacsonyra
@Hörömpő cirkusz világszám: te honnan jössz, a 2000-ressh évek elejéről? Akkor volt ez az idétlen és értelmetlen kicsillagozósdi, mára mán kikopott!
Úgy tűnik, a Sony Xperia Z3 pont annyira bírja a vizet, mint a Z2 bírta tavaly, ráadásul a kommentek alapján nem olvasónk az egyetlen áldozat. A fenti videó készítője szintén pórul járt a tesztelésen, de ahogy a beszámoló folytatásában elmondta, a telefon 2 nap fejjel lefelé…..
LatexMátrix 2015.07.28 09:24:26
@herk: ezerszászázalék, hogy nem kötötte-töltette ki a munkalap ezen részét, épp ezért is tudták meglépni, hogy eltörték. Meredek és nem semmi, de sokadik ilyen sztori már, amit hallunk. A világ gecigonosz és önérdekelt.
Elsőfélév: papírforma szerint valóban. Gyakorlatban ilyen esetről én nem tudok (ettől még lehet).
A minyonok, ezek a kis cuki sárga istencsapások igen komoly rajongótábort szereztek maguknak az elmúlt években. Annyira, hogy önálló filmjük FB-oldalán láttunk felnőtt embereket azon háborogni, hogy csak a vízfejben élő pestieknek jut promójáték, pedig a magyar vidék is…..
LatexMátrix 2015.07.27 12:06:03
Szivatni rövid i. Ahogyan az olivaolaj is. Asszem. Ha nem, akkor is, amúgy túl idétlen. Sokan azt hiszik, hogy ha egy agyfasz el van terjedve, az akkor attól már helyes és úgy a legelegánsabb, legtrendibb, mondjuk ez utóbbi igaz is. Nem csak a szavakkal van ez így, hanem minden slágerrel. Meg a blogvezetéssel ugye. Aptijkamónak minden hatalmat!!!(+!!!!)
Azmeghogy valaki fb-t olvas, hát a vessen magára. Magában. Imcsizem, mikor felnőtt emberek gyerekszarok, felnőtt jogkörökkel, őrjöngve, gázul. Most a Spárnak is van ilyen bőröndakciója, hogy akkor olyat lehet. De nem fogja fel az igénytelen népbirkája, hogy pont attól nemkülönleges, ha egy középszerű tömegszarral érzi magát különlegesnek? Amint tudjuk az ifon is attól jó, hogy EGYEDI. Haha, bazmeg. Ezek mind felfűzetők ugyanarra a birkasági metódusra, úgy jönnek ide. Nakuss.
Getssz, Júájpí Dunnofilm még létezik? Mik vannak. Holnap bekopogtat az Iveco?
Hogyhogy szeretnék-e nyerni? NYERNI! Jóhogy. Meg JÁTÉK? Hátöcsém, megvagyok véve. Úristen, beszél hozzám a TFT megjelenítőm!!! Nyerni, nyerni, nyerni! (Játék, játék, játék.) (Anyád.) (Loopforever, véktelenciklush, neverending.)

Jajj, alig tudtam elfelejteni basszákmeg az RC Cola reglámkampániáját, hogy vaskapukra felragasztotta a sok okos, hogy majd arra jár a MUNKATÁRSUK és valószínűleg (jajajaja) majd LEFÉNYKÉPEZI aztott. Kiválóan átültették a mócert a jelenkorba. Azér' csakjó ez a blog, főképp persze, hogy én itt vagyok, nade amúgy is, hát hogy néznénk már mindannyianki, ha az ilyen baszásokat >elfelejtenénk<? Naugye. (RC Colához lehetett volna csigákat gyűjtetni és bociszemekkel álltak volna a userek, hogy kérem, én tejesítettem a rámeső kötelezvényeket, mostmár aztán kapjak már egy ingyenszintetikus RC Cola cénsavbuborékot, de elvitelre ám.)

"és ismeretlent", hallod, tipikusnő. Már bocs a normálisfajtáktól. Szóval tipikus cigánykodás az ilyen. Egyik nagymosollyal, telifogszájjal gyűjti tyűkjainak boldogtól-boldogtalantól, gazdagtól-szegénytől a kenyérhéjat, ugyanez ez is, csak virtuálisan. Hihetlen tahók tudnak lenni a neveletlen kis nőcikék. Mer ugye kell a buborékban való élés. Aztán a nagyvilágba való szereplés során meg simán büszke lehet a férj a ténykedésére (áthuzva), szégyenkezhet. Már jobbérzésű beállítocság esetén. Van, ahol simán elmegy ez szódával. Sok helyen. Nullaszázlék szégyenérzet, szászázalék versenydrukkösztön, közbentahó. Devárj, mégsem, mert ő nő. Sőt, anyukanő. Tehát nemlehet tahó. Meg nemnormális sem. Sohanem. Örüljön a gyerek, nemarrólvan szó, NE KEVERJÜK. Monduk ironikus, mert ha szűröd az ismerőseidet, azazhogy az ilyen szaragyúakkal nem állsz le, AKKOR IS megtalálnak, mer ugye a halmaz kiterjed az ismeretlenekre is... Tuti-e a mócer, az.

"mi tévő legyek." - súlyos élethelyzetbeni uttelágazódáshoz érkeztél. Mitévő egybe. Mit tevő lenne külön.
"V." - ezért különanyád, de ezt talán már mondanom sem kell.
Különben mennyiminden kiviláglik már az amúgy középszerű - hát bocs, ez van - szóhasználatból: véletlenül. Véletlenül nem úgy működik a világ, meg ezek a rendszerek, hogy legyen benne angyalocska, szellemecske, meg véletlenecske. Okok vannak, amit automatica droppol az agyad, mert annyi öndiagnosztikai képessége van, hogy érzi: úgy sem menne az átlátás.
@batgirl: te olyan gyermekien egyszerű vagy, olyan selymes kis zsengedilemmákkal, hogy azon már sírva kell röhögnöm.:D Vegyes előjel.
LatexMátrix 2015.07.27 12:39:45
@Manyecska: hát ezt aztán jól elmondtad! A szenzáció vagy érdekesség is csak akkor tud csattanni, ha megfelelően felvezetted a geciben. Sűrítményként, többet egymásra hányva nem hat. Halk puffanással ereszt egy kis füstöt, majd elfelejtődik. Fogadóóoldalon meg az értetlenség és skippelés témáját keltihiívja életre meg.
""Sokkal jobbak a penimarket zöldséges plüssfigurái" - Bírom, hogy mindig kell lenni valami új ötletnek, népnyalakvásra okot adó terméknek, amivel engem meg persze karcolnak tisztességes-mélyen. Állnák a tescióban és közben lehetne pankrációt nézni, na az igen! Még egy buzijegy árának töredékéért is bevállalnám. Nade hogy előttembasszameg plüssfigurát válcsOnak be pontokért? He? Nane. Egyszer lenne olyan, csak egyszer, amit énkedvelek. De olyan nincs. Valaki vagy beleszületik a kommersz fővonalba, vagy nem.
@batgirl: "Hilda! Lekéne mondani." Okosabb lenne pontosan deklarálni az utasítást, mert mivan, ha lemondja mondjuk a netelőfizetésedet vagy a TVRHét (ami NEM R-TV!)? He, na ugye, hogy veszélyes? Önmagát mondja le!
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: te nem, de másokban meg erősebb az ilyen-olyan -szellem, meg ösztön. Kihalnának jobb lenne a napfény íze is. (Amit pisával helyettesítenénk inségesebb időkben.)
@Firestarter.18: nem jó. Azt nem nyerted, hanem vetted. Há' nem érted, hogy kurváranemugyanaz és amazon még lehetőség-chance-et sem biztosít arra, hogy ország-világ előtt égesd magad?
@Escaped: " A céges droidok is azok. 1:1" A nemcéges droidokról nemszólsz. Ők biztos jófajta-félék.
LatexMátrix 2015.07.27 12:44:02
@Bogoj: "az arra a címre érkező levelek e-mail címét vizsgálat nélkül egy script (vagy robot, terminátor) kiveszi a listából, és kész. attól kezdve az a cím hiába is érdeklődik náluk, nincs a rendszerükben, nem foglalkoznak vele. "
"
:DDD Kurvajó vagy. Te melyik bárhuzamos valóságban élsz? Érted te asztat, hogy sikerült felfirkantanod az antispam internetkultúra világképletét? Í, ez jó. Most ha rodeóznák, aközben a 8-olc ásottperc alatt is ezen winnyognák.
Továbbra is nyírja a hőség a BKV-bérleteket, de a BKK által augusztusra beígért szuper védőtokok híre mellett újabb fejlemények is vannak az ügyben! Pl. hogy olvasónktól pénzt kértek a feliratokat elhagyó bérlet cseréjénél. A közlekedési cég múltkori…..
LatexMátrix 2015.07.24 16:00:34
Végtelenül hervasztó történet az Extreme Digital közreműködésével, olyan fincsi részletekkel, mint a váratlanul a munkahelyi telefonon bejelentkező ügyfélszolgálatos, a Békéltető Testület döntésére fittyet hányó cég, és a harmadik meghibásodása után kiteljesedő…..
LatexMátrix 2015.07.22 05:02:35
Black Hole, míg vodás területen létezett, volt egy jósztorija. Utólagos engedetlenségével BEidézem a jót (tud élni):
"Black Hole 2013.12.30. 14:11:17
A vodka 1 jó cég. Kb 10 évvel ezelőtt voltam náluk, kb 3 hónapig. Volt valami olyan szolgálatatás, hogy használat után, mindig kaptak sms-t, a maradék egyenlegről (feltöltős volt). Egyszer szombaton jön tőlük 1 sms, hogy a maradék egyenleg mennyi. Az érdekes az volt, hogy nem is használtam. Pár óra múlva megint jön 1 sms, hogy a maradék egyenleg mennyi, pedig akkor sem használtam. Vasárnap este, meg jött 1 sms, hogy már le is fogyott az összes pénz. Reklamáltam, azt mondták, hogy ilyen nincs. Én meg mondtam, hogy de mégis van. A telefon végig a kezem ügyében volt, tehát nem a gyerekek voltak a hunyók. Szóval a sim kártyát kidobtam, oszt' azóta nincs velük semmi bajom. "
Nékem erről ama párhuzam jut eszembe, mikor szemmel megszekszuálni egy nőt. Na most már, mi lenne, ha előbb elcsurgatna egy magzatvizet, utána meg lila, hangos kisbabát eregetne egy ucán (street) vizuálszexuált nős tény (fact), így hirtelen? Há' nem veszélyes?

@sugargiraffusplumps.: ó, mennyire hiányzol, felkiáltójel!
@AtiSnatch: neemlegezsd már, hszen még beidézed ("",§) a képernyőre! Különben ő egy bírónő.
Valaki azt írta a tabletre, hogy zsíroskenyér evése közben is többen csuszmatolják vagy mi, így oda a higiénia. Ezt nem teljesen értettem, kivéve, ha közben ánuszrózsát is érintenek (mondjuk egy egyszerű példánál maradva sajátjaikat csak), máskülönben szart (zárt) inerciarendszerben, kijelzőn lévő zsír nem okoz semmiféle problémát, ellenben homlokra kenve bárminemű mentálhigiénés agybajt SEM gyógyít. Meg azt is írta még, hogy az embikkel el van hitetve csak, hogy egy ilyen vékony kis szaron jó netezni. A vékony ebből jó, a net meg minek. Mesterségesen generált az is csak, a természetben önmagától nincs net! Mivel nem ökrösszántás, s ami szörnyűbb, nagyanyáink sem(!) neteztek már, így nekünk se szabadna, nem igaz?

Az igazságérzet nem szükségszerűen infantilis, bár tényleg sokaknál csak abba a szintbe' tud megnyilvánlani.
Prestigio-kérdés, hogy van-e tabletünk! Ma már NEM elég a az ooldalrahátulra felcsíptetett walkmanen playt benyomni!
"ködös „szoftverfrissítés” - Felhőből frissítettek.. Ma már így megy.
Túl sok a rejtett kívánás ebben a posztban, diagnosztikám, hogy terhes vagy!
" A bizalmamat azonban a történtek folyamán elveszítettem." - De miben? Nem írtad oda! Én egyszer elevesztettem bizodalmam a fakanálban, mert nem úgy sikerült a pörkölt!
Felposztoltam a történeteket a bolt falára, ésezalatt sündisznócsecsemő született a parkban!
"és minden későbbi azonos volt az elsővel…" - Ez azonban semelyik, fogyasztón kívül álló jogi személyt, illetőleg férget nem tántorít el attól, hogy ugyanazt a hibát vagy az eredetiből, önhibádon kívül keletkezett leágaztathatót ne rád hárícsa, ha az félév után is előferdül.
"Ezután elballagtam" - Sajnálom, nem tudom elfogadni, ez a szintaxis nem közli az információt, hogy fáradt voltál-e közben, abból is, hogy melyik, be vagy ki, nem mindegy.
"udvariassági formulákat" - Megszólítása és szóhasználata maximálisan nélkülözte a "kedves" jelzőt? BE kellene idézned az egész levélt, elolvasnám! (nem csak én)
"stiláris bárdolatlanság miatt a cég vezetőjének is egyidejűleg megküldöm." - ez jó húzás! Különben meg: stelláris boardolatlanság - ezt is írhattad volna, valószínűleg ugyanúgy nem tesz semmit, nem értette. Bárdot kellett volna küldened vagy Bárdos András fényképét áthúzva pirosvonallal. Na azt se' értette volna. Deazé' mekkoraötlet.
Telefonon is szóbakerültél az ügyfi vezetővel? Mutattak egybecsengést verbálkommunikációs jegyei a levélben megtapasztalt csodálatosságokkal? Meg sem ragadtad az alkalmat, hogy he, mi vót az a múltkori, beszótál geci? Mi a retekért vetted át- és vissza ugyanazt a tabletet? Hát megzakkantál vagy mivolt? Hátilyet.

@Darth Revan: " a birosagi megkereses utan mindig fizettek a cegek. " - Ezek milyen ügyek voltak?
@sarostehen: te mit vennél?
@FDToth: utoljára olvastalak el (most is csak félig), te monkey. Képes vagy tartalmit, tapasztalaton alapulóakat írni, de képtelen vagy az utóbbi időkben emberi nyelven tenni mindezt. Ígyjártál. (MÉRT vagy igénytelen?)
@cmx85s: geek vagy?
@gabors: te gyerekként mennyit tudnál összekaparni? Te is keresnéd a már élhető ár/érték arányt, mégha abból egy bóvli szint tudna is csupán kijönni. Meg aztán miről beszélgetnél a kortársakkal, ha te nem tudsz rátapintani az aktuális android appra.
@netrion: felirat? Mi ez, film? Használati utasítás meg a terméken (ben) van, nem külön gépkönyvben. Azok az idők már lejártak. Érted. Van egy reklám, egész képernyőt betöltő feliratról, mely egy westernfilm nem alatt (felett) megy. Ez egy látásromlásra figyelmet ráirányító reklám vagy közérdekű közlemény, nem is emlékszem már volt. Demencia túloldalára átbukott rokon számára nem kell erőltetni a jelentechnikát. Különben azt a maréknyi instrukciót meg átadod neki te magad, ami a kezelésben való elinduláshoz kell.
Szükséges-e az adatforgalom kikapcsolásán kívül mást is kikapcsolni ahhoz, hogy a telefonon kikapcsoljon az adatforgalom? - na hát erről az ékesen megfogalmazott kérdésről, és a hozzá…..
LatexMátrix 2015.07.21 12:52:01
@Egysimaegyfordított: ja, neked is, meg a posztolónak is; lehet, hogy nem érzitek, de kurva nagy luxus a "valami". Vagy ha tagadjátok ezt, hát fizessetek! Alakuljon úgy, hogy tanuljatok. Az a baj, hogy túl sok ember él "nem tudom"-okkal, meg "valami"-kkel. Ha hiba van basztok elolvasni a hibaüzenetet, ha valamit nem értetek csesztek beleásni magatokat napi üres cselekményeitek egyike helyett. Nem célom már bárkit is erre kapacitálni, mert szélmalomharc (enyhe kifeyezés).
Legkönnyebb volt itt is önnyugtatgatni a valami hibával. Előttem van, ahogy a szotterfejlettő embörök sikeresen felépítenek alkalmazás-hegyeket debugolás közbeni, kizárólag "something error" visszajelzések mentén, de simán, egész lakótelepek is felhúzhatók úgy, hogy áh, valami itt, valami ott nem stimmel, jó lesz az úgy. Nem lehet mindenkiben műszaki, meg mérnöki-konstruktőri véna, de ugye nem baj, ha nem sajnálom az ilyet, há' nem, há' de, hát nemnormális, http://www.hámargit.hu.
LatexMátrix 2015.07.21 13:22:29
@Egysimaegyfordított: a világvége nem tudom hogyan jön ide, de eljöhetne már! Rendkívül komplex egy vodai hálózat (is), rengeteg módja van a hibának. Ja, ennyire "bénák" (sikeresek) (igaz, nem morálisan). A kivizsgálásnak nevezett ékes kis semmiség mindenesetre mutassa a ludasságukat. Anno azt hiszem itt volt egy poszt, hogy a Voda kártyásan trükközik. Ingyensms jelzett arról, ha csökkent az egyenleg, úgy, hogy a user alig használta azt. Annyira semmiképp, hogy ott járhatna már. Nem tudom azóta mennyi ilyen sunyi kis szarság követődött el, de ott egy életre elveszett a buzalom (bizalom, csak elírtam) a Voda felé. Nem a kópésága miatt, az mindenhol van: a piti próbálkozása miatt.
Azt nem tudom, hogy a germánium zuhanyrózsa vagy a benzines láncfűrész oké-e a megveszed.hu kínálatából, de az biztos, hogy a drónjukat trükkösen árulják. Olvasónk elég kemény leckét kapott az élettől, de ha már volt annyi vér a pucájába', hogy megírta az esetét mások…..
LatexMátrix 2015.07.20 14:53:21
LatexMátrix 2015.07.20 15:02:31
@Manyecska: ha már a bloggazdanő is poszterszintre szüllyed (süllyed), mit várhatunk?
@hagyma: nem mindenki olvasa ezt a blogot. Az emberek üreséletűek és kütyüznek (vagy homárzanak). Ezért kell a vásárlás. Facebook meg felpezsdítette a terepet a mondjuk így újraértékesítő szargyerekek számára. Sokszor ezek makánszemélyek, csak tudnak rendelni, meg postázni. Nabumm. Kaboommm.
Krisztián tanár úr szép levezetéssel bizonyítja, hogy nemcsak olvasni, de számolni sem árt, ha az ember vásárlásra adja a fejét. Az egyszeri jóváírás külön érdekes, amivel a Telekom szerette volna lehiggasztani az izgága matekost. Kérje mindenki azonnal, ha egyszer…..
LatexMátrix 2015.07.20 13:00:15
@AtiSnatch: bevallom, ezt nem szoktam próbálgatni, csak én használom a gépem.
@Manyecska: neked is mindenkivel szóba kell állnod. Ettől lesz értéktelen a lényed, hogy fecsegésben és korlátlanságban, válogatás nélkül tudsz megnyilvánulni csak, pedig amúgy lehetne nívója is az egész jelenlétednek. Na de hát ez már csak így van. Farkasvonyításos-teliholdas fákjúúúúúúúú.:D Múltkor hívtam egy személyt, x idő múlva kellett újrahívni a számt, hogy a lényegiekben előrejuthassunk, ennek kiderüléséhez persze 15 másodpercben el kellett kúrnom egy egész percnyi percdíjat, örülök... Mondjuk nem véletlen PERCdíj.
LatexMátrix 2015.07.20 13:06:46
@Agresszív étcsokinyúl: aha, szóval 2 nick. Nem baszogattalak sosem. Kéne egy újposzt. Brékelek is egyet a Dolorósán, hogy az így imaként hat és akkor téleg lesz újposzt. Közben persze sírnak a szűzanyák, de vért, rendesen, ahogy kell, na, azt hagymával meg jól kisütöm. A paraszt feltalálja magát mindenhole.
LatexMátrix 2015.07.20 14:49:13
@Di622: pont a legjobb résznél hagytad abba, mit mondott a kishölgy?
30 fokban a bejáratnál szembesülni azzal, hogy a jó drágán vett jegyeddel nem engednek be, mert nem érvényes, az milyen? Még magyarul is elfelejt tőle az ember. Reméljük Eszterék nem hagyják magukat, és utánanéznek a dolognak az IBUSZ-ban. Mi is rákérdezünk, hogy mennyire volt ez…..
LatexMátrix 2015.07.17 16:13:00
Kellemetlen, a panasz jogos, a helyesírásért viszont csalános pinakorbács. Az utak tudnak repülni! Biztos töredezettségmentes aszfalttal készültek. Milyen lányka ordibált ki a milyen másik sorból és miért?
"be kell fizetni újra a napi árat 16000 Ft."
Helyes lenne:
- napi árat: 16000 Ft."
- napi árat, ami 16000 Ft."
- napi árat, 16000 Ft-ot."
de te egyiket sem választottad. Nem derül ki, hogy feljelentés lett téve vagy bementetek duplikátumi áron? Azt veszem ki, hogy bementetek. Ilyenkor szájízmintát kell leadni, hogy mások is tudják milyen volt az a szájíz! Egyfajta DNS-panaszkönyv.
@Komojtalan: a jegy validálásának ideje és a kamera tájmkódjának egybevetésével.
@onlajnok: nem hiszem, hogy hőbörögne, ő egy repülő úttal közelíteni meg a feszt tivált, így mentesülne mindennemű várakoztatás alól.
@XJ8: paypass műtét.
@Hentes pékné módra: de kockáztatva szopott! Mennyire más ez, mintha kockázatás nélkül tete-volna. Ha lepörög (forward<->rewind) élete mágnesszalagfilmje a szemei előtte, akkor ez is benne lesz, előkelő helyen, hogy mennyire rajkirály lett volna már bejutni olcsóbban.
LatexMátrix 2015.07.17 16:14:17
@VonBraun: sajnos éppen ez az, hogy NEM képtelen.:D Emberi formában képtelen csak. No de ez csak nekünk probléma...
A BestByte is régi barátunk, ezúttal viszont a nem a disznóság a lényeg a posztban, hanem az, ahogy levélírónk végigvitte az ügyet.  Kedves Homár Blog! Szeretném megosztani veletek a happy enddel végződő kis történetem, még pedig azért, hogy bátorságot adjon azoknak az…..
LatexMátrix 2015.07.17 10:47:10
Erről a szaragyúakhoz szóló, örökös szabadkozásról szokjunk már le, mert rohadt unalmas. Nem volt hosszú, meg tudtam bírkózni vele.
@homar4prez: miért gondolod, hogy izé? Akkorát hazudnak, amekkorát akarnak es abban, amiben csak akarnak, s olyan pofátlanul képenröhögnek, hogy láthattuk a példából. Én bevittem volna egy lovat, rúgja már szemöldökön hácsólábbal.
LatexMátrix 2015.07.17 13:34:11
@Bombaló: te batár nagy ló vagy, veled nem mertek packázni.
@Manyecska: megfigyelted ők milyen márkákban építkeztek? Nem csoda, hogy kinéztek. Külömbe ez miben nyilvánult meg?
Leírva persze egyszerűnek tűnik, de sok türelem és kitartás kellett az évekkel ezelőtt kezdődött ügy lezárásához. A tanulságok attól még a szokásosak: mindig olvasni és írni. No meg persze befizetni, ami jogos. Tisztelt Homár!  Intrum Justitia Zrt.-vel kapcsolatos az…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
LatexMátrix 2015.07.15 15:24:01
@FDToth: ezt hívják tudatos sötétségnek.
LatexMátrix 2015.07.16 12:56:10
@batgirl: ronda és finom - Chokító! Olcsó és büdös - telefon!

Hil(l)da, választhatsz, ki basszon agyon. Ha már szankcionálómesternő vagy és kellemetlen újító, legalább napi jellegű metronómként üzemelnél örvendetes módba'. Hol a poszt, miholvan, mi, mi, mi? (+mi?) (he, mimi?)
@horex: ezek ilyenek, szeretik, ha szaros ostorral le vannak alázva, a napi szóhasználatba' is megjelenik az alázkodásra való igény. Nem tisztázott még, hogy gennetikai vagy kuturális beidegződés ez a felbaszó szarság.
@Lambó Murci: a csíptető nem hosszú í? Háát, ezeken már nem akkora vagányság benyomni a Pláj gombot, azmár igaz! Nyuszifüles gumiszarral kell körbeoleltetni a telót, úgy menő igazán. Én vigyázok mindenszarra, de már néha megőrülök magamtól. A hordozható vitrint meg még nem találták fel. Mondjuk a nők tudhatnak valamit, mert az x idő lehasznált (gyk. szinte makulátlan) telókat én x/3 idő alatt hoztam szarabb szintre, szóval ennyit tudok (meg a nevemet).
LatexMátrix 2015.07.16 15:30:01
@Ződ2000: nincs értelme hitvitának, mondja ezt egy fanboy... Valahogy mindig az tud csak elegáns lenni a trendet szorosan követő szemében, ami épp menő is, milyen érdekes. Elárulom, hogy nem csak az aktuálisan hype-olt szar/nemszar tud elegáns lenni. Anno volt egy beszélgetésem, mondtam, fehér ifonom soha nem lesz, mert mást gondolnak rólam, mint ami vagyok. Nem jutott el a túloldal agyáig, hogy nem magam miatt nem tudok túllépni ezen, hanem a közgondolkodáson - ja mert mondta, hogy nem gondolkodhatok így, milyen gyerekes már. Nem, a tömegek a gyerekesek. Meg valahol "jogos" is, mert jelzésértékű, ha megjelensz bizonyos márkával bizonyos helyeken, vagy csak úgy, még ha nem is a megjelenés a fő cselekedeted. Ugyanolyan szintre lépett ez mint az öltözködés vagy az ékszerek, viselkdésbéli attitűdök; kifejezel vala vele valamit. Ez különválasztandó attól, hogy szorult-e beléd elegancia vagy stílusérzék (stylusérzék:D). Összemosni a kettőt batár nagy hiba! A mainstream trendkövetés bizonyos fokig összeférhet a kreativitással, de általában csak birkaság van mögötte, majmolás. Hogy ezzel kinek a szemében lesz előkelő valaki... Nyilván fanboy és fanboy működik az azonos értékszmlélet, szinergia. Meg hát valamivel alá kell támasztani, valami ürüggyel, hogy te/tömegek most együvé tartoztok az aktuális valami által. Amivel nem is lenne különösebb gond, ösztönállatszarok vagyunk mind, csak ne mondvacsinált ideológiában öltene alakot mindig ez a megokolás. Egyébként is baromság, annyit is lehetne mondani, hogy most ez a divat, nekem ez kell, majd kinövök belőle (bele a következőbe), ez van és kész, vagy csak szimplán, hogy ez szerelem és ez kell. Nem mindig hozunk racionális döntéseket. Az érzelmi döntés is jobb egy nyakatekerten mondvacsinált ideologikus, kéretlen megindoklásnál. Meg én sem azon vagyok, hogy itt ízlésvita mentén bárkit is ekézzek (lehet kérni savazást is az eke mellé, de az felár!), de csak nyílik mán a stawrowsky bicska a zsebemben, amikor megvan magyarázva a trend. Nem kell.
@netrunner71: a zene az kell, mert körülölel. A tok az kell, mert körülölel.
@Döglött Nyúl: nem tom ki vagy. A nyuszifüles szar egy leginkább szilikonhatású - mán szemre - de nem átlácó érintőstelókra kapható tok, melynek tetején - mán a telefon tetejét értve ezalatt - azon túlnyúlva, objektumból kiemelkedve létezik két, vicces nyuszifül. Láttam ilyet, oszt jó volt. Jó nagyok voltak, a teló egészéhez képest is.:D Himbálózni is tudnak. Apropó, lófaszimitációval is meg lehetne ugyanezt csinálni. Persze ilyen kiscsajnál volt, szóval nálam érdekesen mutatna. Mindig valahogy ők járnak jobban, nem igazság!
Olvasónk szerint a megváltozott szabályzás miatt nem tudott kutyástól a megszokott expressz vonattal utazni Balatonra, de max. a Balaton Expressz besorolása változhatott, mert netes források szerint évek óta nem lehet kutyát szállítani helyjegyköteles vonaton. Azért…..
LatexMátrix 2015.07.15 16:27:10
@Thule: "Mondjuk én pont szeretek kutyázni, de ha valaki nem veszi észre, nem látja magát lásd fenn, az olyan problem, amit csak a halállal múlik."
Egyéb okosság..? Szterotíp primitívEQ-attack helyett inkább hallgattál volna. Ti ketten kezet foghattok, ugyanolyanmód magyarázzátok félre a egészt. Ennyire tellik.
LatexMátrix 2015.07.15 16:45:22
@szani13: "Az általánosítással kapcsolatban pedig NEM veled" Hát?
De igenis reménytelen vagy és nem szabadna, hogy cseppnyi élniakarás is legyen benned.:D
LatexMátrix 2015.07.15 17:45:53
@szani13: nem szabad élned, hát nem érted?:D Hol mondtam ellent magamnak? Na hagyjuk, aki profi az profi. Miért vagy ilyen gyermeteg? Akaratlanul is felpiszkálja az ember egy olyan másiknak az egóját, akinek ekkora. Minek remegni úgy azon a tyúkszaros életeden? Bárkinek is minek?
@Black Hole: hát igen!!! Lájk!!!(+!)
Figyelmetlenség vagy agresszív marketing? Ki tudja, mi áll a 4 éve húzódó ügy mögött. Pedig kevés idegesítőbb dolog van spamelésnél, nem beszélve arról, hogy kötelező feltüntetni a levelekben a leiratkozási lehetőséget, ami 1-2 kattintás, egyáltalán nem telefonos megoldás…..
LatexMátrix 2015.07.03 15:50:23
A levelezőlista fogalmával tisztába kéne jönni.. ahogy a feljelentésével is. Akkor is, ha nem érzed szükségét. Nem ért célba, bizonyára. Az fel sem merült, hogy simán csak telibe szarták?
@sarostehen: amint azt nyilván te is sejted nem mindenki született domaintartomány-tiltogatásra. Mint tudjuk a párhuzams univerzumok egyszerre léteznek. Van egy ún. vadászpárhuzamos világ, na, a posztolók onnan teleportálódnak a posztírásuk idejére. Felháborítto.
LatexMátrix 2015.07.03 16:13:56
@Manyúúl holnap is nyúúúlni fog mint a tak: azt foglalta össze, amit én sok szóban. Innen nézve frappáns. Posztoló meg: fogalomzavar minden szinten. Bezzeg az egyszerű száját azt ki tudja nyitni nagyra. Arányba kéne állítni a ketőt.
@gabors: miféle sávszélességet esz egy tiltás? Hogy nem tölti be/le? Világitzsd már meg ezt. A 2. kommented enyhén kusza lett.
Niki utólag már fújhatja az okosságot, de hátha másnak még időben jön a tanács: 2500-ért manósapkát még talán, de Converse cipőt, pláne többet ne innen akarjon venni, mert ekkora a garancia arra, hogy meg is kapja. (És mire élesedett a poszt, a nikcsidivat.hu már nem is…..
LatexMátrix 2015.07.03 13:36:15
Mék szerencse, hogy poszter tudja és ismeri a garázdaság fogalmát. Az is homályos, hogy konkrétan mennyi pénzet hagyott ott és mennyit akart.
@atörökkk: az ilyen szar, ami divat és megyen a konverz cipőhöz. Láttál már ilyet, csak nem tutad mitlác.
@kowika: hogyhogy bicskát? Ezt kifejtenéd, hogy milyencélra? Nem félsz, hogy leszalonnásparasztoznak?:D Drága, meg szar is. Egy felcímkézett tornacipőnek hype-ja van. A Nikke ad is valamit. Szállítás sokba fájhat.
@ptspts: 4 felkiáltójelért Fődfelszínről való törlés is kijár. (bunkó föld, bunkó világ!!!!)
@shitgun: vigyázz, ha ilyen szintű tökéletes illúziók világába sikerült belecseppenni, nem kizárt, hogy eléred azt az isteni állapotszintet, ahonnan már az eredeti lesz kevésbé kívánatos.
@Cicmen: "szabálytalan sávváltás" Ezért kell vigyázni az orsós magnókkal, nagyon el tudnak kanász-garázdálkodni!
@sarostehen: ":D Ha jól gondolom mindenki bukja a pénzért..." -r Ha nincs poszterünk bezzeg senki nem bukta volna! Még lekvárost vagy túróst is mellékeltek volna a tornatopánkák mellé. Most beelesett minden a kútba! Láttál már vadászt manósapkába És hülyelány posztert vadászkéssel a oldalán? Még én se, de érzem, új trend születik mostan.
@Bombaló: én is mindig ezt kérdezem, hogy létezhet ekkora magnetikusság a okosvásárló meg a gagyidomain között? Univerzumnak egymásratalálásról gondoskodó törvénye szavatolja ezt, hogy mindigezvan. Ne próbáljuk megérteni. (Megőrülök basszameg.) Ja de a legjobb, hogy ők OKOSNAK gondoljak magukat és tudatosnak, amiért ilyen jól megtalálták a tuti. Példa ezer.
@Manyecska: nincs agyad.
@kermi: ha neked az személyes... Virtuálszex=igaziszex. Végülis.
@Escaped: a lady jelzőt el ne koptasd, be ne mocskold ilyenekkel. Ahogy a poszternek sem szabadna levegőt biztosítani, főleg nem jogkört akármire is, amíg a birkadivat gén dolgozik csak a fejben, tudása meg nulla az inverzköbön.
@megélhetési SÜNöző (retro homározó): pontosan! És elég csak egy "hihető"domain.
@milu vagyok:): fogságba tartotta poszterina agyát, nemengedte múkodni.
@Hentes pékné módra: áh, tudod mennyi üzlet nem jön létre? Angolul nem tud, pájpál ördögtől való. Mert Ő NÉMETES VOLT(!), Palira meg regisztrálni kell, neadjisten kapcsolni a bankkártyával, meg tud ám állni a tudomány a rajtvonalnál igenfrankón elevemár.
LatexMátrix 2015.07.03 15:48:53
@Black Hole: most tudtam meg, hogy online cipőboltos vagyok. Na mindegy, legalább nincsenek offlinereality kövér nők a vásárlótérben! Most szóltál hozzá, ez felbújtás blogolásra!:D
Miota mentál-fosográf spammailekkel bonbáztak annyira megelégeltem a végeláthatatlanságot, hogy végül rendeltem egyet, mint látod, jól működik... Most nemsokára vennem kell mégegyet, mert nem hagylyák abba.
LatexMátrix 2015.07.03 16:08:18
@Black Hole: végy nyugodtan gyanúsnak! A nemhelyesség direkt homárdkultúra.
Tékozló Homár Brávó Tele5! 2015.07.02 14:22:00
Ehavi pozitív posztunk tényleg hihetetlen. Kedves Homár, Egy magyarul nem beszélő ismerősöm taxizott három napja Budapesten, egy 20.000-essel fizetett, de sem a taxis, sem ő nem figyeltek oda, és a 3000-es fuvardíjra 7000-et kapott vissza. Ezt kb fél órával később vette csak…..
LatexMátrix 2015.07.02 14:48:19
A termékbemutatós cégek amiatt külön nagy dögök, hogy a legkiszolgáltatobbakra: idősekre, betegekre szakosodtak, és rájuk sózzák alaposan túlárazott termékeiket. Roland szerint a kiskunhalasi Bayern Line Promotion Kft. is ezzel foglalkozik. (Minimális infó van róluk a…..
LatexMátrix 2015.07.02 11:27:54
Gala - Freed From Desire

A levélről hiányolom az Ajándékozási Osztály plecsnit!!! Nyereményhez elübb játszani is kéne! Nekem léktisztítóm van, téli lyuk felett ülésnél tökkirályul jön.
"mert a mellette ülővel beszélgetett !" Kutyakomédiás motívum, imádjuk, kimaradhatatlan. Megkérdezhetem mi a retkes fehérgyökérért írod nagyGével a Gálát? Ők is így írták? Valami bajod van a palacsintával?! Ha szidod, beterítem arcod vele, mint éliennel!!!(!!!)
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: mondjuk ilyenre illene emlékezni, de még összefüggést is találni a sirámesemény és a múlt jóeséllyel idevágó szeletei között. A szeletről csokitorta-szelet jutott eszembe, az adatkiadásról meg, hogy a 2000-es évek első felében majd' minden mákszemnyi kis infofmratikai bolt átvette a metódust, hogy ezer forintos egér-, illetve floppivásárlásnál is névcím, minden megadásra kellett, hogy kerüljön. Há hülye? Há fákjú? Zsildit olvastam, de nem szándékosan, nem akartam megbántani egy zsidó Ildikót sem!
@Manyecska: próbáld ki, hogy bármilyen karaktersort intézel Manyecskához, arra ő kidob egy blogcikkelyt az életéből, ígylesz. Ja pont te vagy ő, cikikínos. Ez milyen ironikus: túlpartnézés... Az zöldebb, ugye? Jól eladható. Ha meg nem is zöldebb, hát csak máshogy szar. De neem, nem, zöldebb, annak kell lennie, mivé lesznek ilyen gondolkodással az álmok? A kukoricakonzervemnek meg annyi, megormlott. Igaz, nyitva vót.
@ColT: ha ilyennek jóreggeltet mondasz, visszaköszön és sír tovább... Nagyon tud fájni az ilyen.
@Bombaló: az ugye az első neuronszikrakor is megvolt valahol bennedhátul, hogy hiába nyomatékoskodsz neki? Irdatlan energiákat ki tud venni a falnak beszélés.:/
LatexMátrix 2015.07.02 13:12:34
@cupcake25: mért, tőlem már kérdezték meg, hogy fizetni szeretnék-e.
Mégis mennyien éltetik a freemailt. Barmok.
LatexMátrix 2015.07.02 14:40:20
@cupcake25: gondolom teszkó éjszakai verzió, lődörgés a kassza areában és a kislány kérdésének kontextusa félreérthető volt, mert: mondtam, hogy nem, de muszáj. Szóval ez lúzerségem története. Szar, mi.
@Manyecska: létrejönnének máshol. Sakkarattya tubuláré, tüttürü blaa-blaa, jöhet a blogéletszeletreakció. De ha nincs csokimáz a tetején vagy valami mélyfilozófiai mögöttese, el nem olvasom ám!
Elég magas nemhiszemel-faktorral dolgozik a cég.  Kedves Homár! Telenor továbbra is, csak kis érdekességnek, ki hitte volna, hogy pont 30-án MUNKAIDŐBEN frissítik az online rendszert mikor az istenadta nép esetleg felszólal, hogy a szerződésben két fél van :). Üdv:…..
LatexMátrix 2015.07.02 11:42:02
@eßemfaßom meg áll: és ha folyamatosságban lévő, aktív előfizetett szolgátatásod van? Automatikusan igényben veszed a feltöltéssel már. Érdekes kifejezés pre-paid esetén a számlázás kifejezés. Különben miről van szó?
@lobster thermidor: az nem bizonyíték semmire.
"Úgy tűnik a Nemzeti Parkolási Szisztéma nincs felkészülve a forintokkal vacakolás helyett mobillal fizetni akaró külföldiekre. Vagy legalább is nem igazán akar segíteni nekik." Tavaly augusztusban írtuk ez. Majdnem egy évvel később  csak a helyszín változott, a helyzet…..
LatexMátrix 2015.07.01 16:00:47
Szitu, istenem. Ultrajópofi-flottos(nak hitt) nőcis(?) poszt, tán még nem is saját verítékkel megkaparintott ótóval. No persze eszt nem tudhatjuk szászázalék.
Igen, jóeséllyel szopóágra.
@homar-fan: nem mindenhol telik sarkokra!
@megamen: avatarilag áttértél a robotikus kubizmus mezejére? Ez nekem mán túl elvont!
@kakukk11: tehát szerinted kicsit sem férgek a parkolótársaságok, értem. Ki lehetne biggesztve a SZINTAXIS, jól láthatóan, egyértelműen, természetesen ebben az esetben is lennének gixerek, mert tényleg vannak tényleghülyék, a posztolóhoz intézett soraid ebben az esetben erősek szerintem (ha geek lennék imho-t írnék ide).
@cupcake25: a béna kolleganődnek elfogadták az elütéseket? Tényleg jó béna lehetett, ha rendre nem figyelt oda, bár ha kimagyarázta magát... Bírom ezeket a női tanácsokat: biztos ez, biztos az, légy pozitív. A faszért léteznek munkatársak.
@Metami: az előbb még csak 5 perc volt.
@Dezsike: akkor meg majd a tulaja örülhet, brilliáns ötlet a pasi faszával verni a csalánt. Na nem mintha nem lenne bevett szokás.
LatexMátrix 2015.07.01 17:36:23
@Doryyka: NE OJRÓZZÁL MÁR, A JÓISTEN BASSZON AGYON.
@Aureliano Buendía: na igen. Ezt mondjuk hiába közlöd felé, ha meg is érti, 1 perc múlva kimegy a fejből. Nem kezeli összefüggésként a mindennapi életében.
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: milyen az a zsebibabás? A menekülteket a végkimerülés határáig kellene hajtani mezőn, majd mikor jártányi erejük nem maradt, harcikutyákat rájuk engedni, egyfajta véghajrá gyanánt, amelyik nem bír magával. Jó kurva anyjukat, hogy kapnak szállást, élelmet, aszt' még balhéznak, rongálnak is (Debrecen)? Túl jó sor ezeknek a létezés.
LatexMátrix 2015.07.01 17:58:25
@fülesválasztó-punaszagú-tangakorc: hát ez valóban igen egyszerűnek tűnik. Az úgy jó, ha alapos körülmetélést olvastam?:D