Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Citromfacsaró

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos mindenkinek a fejében él egy kép az adóparadicsomról, ahová a gazdag emberek a pénzüket menekítik. A felhőkarcolókkal telített, rohamosan fejlődő városállamról, ahová a nyugati tőke megállás nélkül csak áramlik. Vagy az egzotikus ázsiai szigetről a trópusokon,…..
Dusan Adamovic és Marco Romcevic, kreatívosok a No Ordinary Agency belgrádi irodájában, míg egy szép napon úgy döntenek, hogy a reklámszakmát 6 hónap pihenőpályára teszik, és elindítják világmegváltó projektjüket, mely során ingyenes kreatív tartalmat szolgáltatnak azok…..
London...Kinek mi jut róla eszébe? A külső szemlélők közt vannak, akik azt hiszik, hogy ez egy mézeskalács világ, ahol a pénz meg a fejlett nyugati kultúra miatt az élet hirtelen pofon egyszerűvé válik. Vannak az önigazoló megmondók is, mint ellenpólus, akik ugyan soha nem…..
Tudtad, hogy Kurt Cobain melegnek hitte magát? Mitől működött John Lennon és Yoko Ono kapcsolata? Hogyan élte meg Bono édesapjával töltött utolsó napjait? A régi bulvárt modernizálja és teszi egyedivé a PBS Digital Studios sorozata, amiben összegyűjti ezeket az elveszettnek…..
Csak keress rá a szelfi szóra a Google-ben, és máris azzal szembesülsz, hogy milyen egy romlott, önimádó és külsőségekre épülő társadalomban élünk. Vagy ezt reggel is észrevetted,…..
Citromfacsaró Pincér a Mekiben? 2015.08.06 18:26:05
Emlékszem, olyan 12 éves lehettem, amikor nagymamám kitalálta, hogy elvisz minket, két testvéremmel együtt, a McDonald's-ba. Mivel ő először járt ott, és biztosra vette, hogy ezzel nagy örömet szerez nekünk,…..
Amikor először találkozol a jelenséggel, a „józan ész” védelmében kissé sértődött megvetéssel csak a következő mondat bukik ki belőled: „Áh, hülyék ezek az angolok!” Egészen addig, amíg a probléma egy másik kontextusban is felvetődik. „Ne ülj le a hideg kőre,…..
Te is szereted a háborús témájú játékokat? Milyen karaktert választanál magadnak? Próbáld ki ezt: Miért szeretik az emberek a videojátékokat? Azért, mert lehetőséget biztosít arra, hogy beleéld magad egy olyan szerepbe, amit a valóságban sosem tapasztalsz meg. A reklám…..
Miután elengedtem a rózsaszín dohányfüst-ködöt, iszonyatosan üresnek éreztem magam. Miután már nem úgy láttam, hogy a dohányzás hozzáad az én karakteremhez, mint a filmeken, iszonyatosan szánalmasnak éreztem magam amiatt, hogy addig hagytam, hogy az apró, füstölgő, dohánnyal…..
Szerintem a szekták egy érdekes téma. Az ezekről készült könyvek, filmek, újságcikkek tökéletesen bemutatják, hogyan építi ki saját hatalmát és teszi azt mindenhatóvá egy önmagát Istennek vagy Isten hírvivőjének kikiáltó guru, és milyen problémákkal küzdenek azok, akik…..
Egyszer volt, hol nem volt, egy kicsiny országban, valahol Kelet-Európában… …élt egyszer egy árnyjátékos tánccsoport, akinek saját hazájában nem ment túl jól a sora. Mivel országukat kicsinek érezték, felkerekedtek, és elindultak Hetedhétország ellen szerencsét…..