Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joker2008

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, ha van az egész RPCJS-nak egy belső szégyenfoltja, akkor az ez. Nemrég találtam szortírozásnál egy játékot, amelyet még 2007-ben adott át személyesen 2 srác (az a találka volt egyébként az eddigi leghangulatosabb. Oda társult még egy "Rocky" nevű kommentelő is,…..
'neeo9v2' üzente meg nekem twitteren, hogy tegnap a Gamestar Tv élő adásában a Seven M-től volt ott valaki, akitől kérdeztek a Snajperrel kapcsolatban. Nagy izgalommal utánakerestem a dolognak és valóban. A műsor végén Dragon "Beach Soccer válogatott…..
Joker2008 2010.01.22 15:52:18
@zéka: Sajna ja... Élő adásban eltűnik de embednél b*szakszik...
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..
Ma éjfélig még jöhetnek a borítók. Eddig már több mint 150(!) borító érkezett, ami nem semmi!Talán a legkedveltebb téma a WC/szarás volt. ;)Nagyon sok jó borító érkezett, úgyhogy nem lesz egyszerű...Most ti fogtok dönteni, hogy ki viszi el a nyereményeket, ugyanis össze fogok…..