Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bencergazda

3 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jajj,de csúnya! Homasita deluxe 2014.01.14 10:16:49
Az orosz ukrán csávókánk agyára mehetett valami (vagy csak a gének dolgoznak benne), de a Homasita kirablása ehhez képest kutyafüle. Az oldalsziluett már sokat sejtet. Fényhíd-utánzat-szerűség, de a BMW emblémák mindenhol se rossz. Az a szent babacsörgő nem tudom, mit jelentene…..
Bencergazda 2014.01.15 11:44:23
@visszakettopadlogaz: Ezeken a rendszámokon az első két karakter (АВ) jelöli a régiót. ВС valóban Lemberg, de csak akkor, ha elöl van.
Ez az АВ-s autó vinnicai. (Ami szintén nyugat-ukrajna, közel a moldáv és román határhoz)
Toporgok a külvárosi parkolóház alagsorában, még nem érkezett meg a tulaj. Összehúzom magam a túl vékony dzsekimben, amely a novemberi éjszakához már nem elég vastag, de belülről pezseg bennem a kíváncsiság. Negyed óra alatt értem ki a belvárosból, ami még az este tízkor…..
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Ártatlan levélnek indult. A tárgy – scooter – sem volt fenyegető, nem szokatlan szó a postafiókomban. Megnyitva az egy szem youtube link már gyanús volt, sejtettem, hogy valami kötelező néznivaló vár rám. Nem nagyon tudok mit hozzátenni, tényleg kötelező. Munkahelyen…..
A Frankfurti Autószalonra készült el annak idején (1980) ez a teljesen gyárinak mondott E23 Touring (mert a BMW-sek ugyanolyan idegrángást kapnak, ha lekombizzák a touringot, mint a mercisek). Párjával együtt mindösszesen két darab pontosan ilyen autó létezik a világon, 735i-ből…..
Bencergazda 2011.01.06 21:32:37
Úgy érzem, a címben lévő szó némi magyarázatra szorul. A tocsnyik szó leginkább forgócskát jelent (nem összekeverni a tócsnival, lapcsánkával, röstivel, ami lényegében egy krumplilepény) , ha lefordítjuk. Mifelénk így hívták ezt a ma már klasszikus, nem kevésbé…..
Nagyobb térképre váltás Ha nem tudnánk, hogy igaz. Legalábbis hiteles szemtanúk szerint. Brit-Kolumbia tartományban, egy Boston Bar nevű helyen forgatták. Az Alexander-alagútban. 1. főút, két és fél órára Vancouvertől. Két hét alatt készült el és talán nem túlzás azt…..
A ma reggeli Mokkában Moldova György volt Kárász Róbert vendége, egész jól el is beszélgettek egymással a komenzmusról, meg az MSZP-re leadott szavazat közben hányingerrel küszködő íróról, amikor szóba került Gyurcsány Ferenc mostanában megírt dolgozata szeretett pártja…..
Bencergazda 2010.05.19 11:38:07
addict United Colors of MDF 2010.02.18 17:00:00
Nem fogjátok elhinni, kik szavaznak az MDF-re! Lányok és fiúk! Akik ráadásul mosolyognak, szexin csücsörítenek és bizakodóan tekintenek a jövőbe. Közös tulajdonságuk a nyakfétis, ami miatt szalagot vagy színes sálat kell viselniük a nap 24 órájában. Érdekes, hogy amíg a…..
Bencergazda 2010.02.18 22:19:31
@kristofnagy: Arra gondolsz, hogy édi fehér tigriskölyköt simogatnak majd? Mondjuk azért a frizura elég messze áll a Julijáétól.

Amikor megláttam először a lányos plakátot, nem tudtam mit kezdeni vele. Aztán a metróban megláttam a fiús reklámot, és megvilágosodtam. A zöld pulóveres srácnak legalább akkora szemöldöke van, mint a Borosnak. A piros pulóveresbe meg bele tudnék magyarázni egy Herényit. A mimika minden esetre mindkettőnél elég jellegzetesen hasonló. Biztos ilyen trendi csibészek lennének, ha most járnának egyetemre. Mondjuk a lányos plakátot továbbra sem értem. Egyik sem hasonlít a Dávidra. Hogy ez melyiküknek jelent előnyt, azt nem akarom eldönteni... :)
Bencergazda 2010.02.19 10:44:58
@sire-lancelot: Az oké, de melyikük az Atya? :P
Mesélek még egy kicsit, hogy ne teljen eseménytelenül. Az ingerszegénység a szem kihúzásához és visszapöccintgetéséhez vezethet. Legalábbis valaki egyszer azt mondta. És azt nem szeretném látni, mert hidegrázós.   Szóval tehát hirdetek.   Első pont:  tarrram…..
Bencergazda 2008.11.23 17:25:12
 És akkor most megosztanánk veletek a legújabb innovációt. Ugyebár miszerint tudni lehet, 23-án reggel elindul az új demónk felvétele. Ennek kapcsán azt terveztük, hogy kicsit lássatok ti is bele, milyen ez, hogy megy ez, hogy érezzük magunkat közben. Ezért aztán csináltunk…..
Bencergazda 2008.10.31 19:20:51
Bencergazda 2008.10.31 19:21:37
 Egyes sajtóértesülések szerint a Madagaszkár messze van zenekar egy újabb demó felvételére készül. Névtelenséget kérő informátorunk szerint az anyag címe GCPTTNY, és olyan slágereket fog tartalmazni, mint például a Rocksztár vagy a Homlokarcú lány.A felvétel…..
Bencergazda 2008.10.15 20:29:34
Tartunk kedveseim számszavazást. Nektek meghirdetve jól, hogy úgy higgyétek, döntésképes helyzetben vagytok. Mi úgysem figyelünk oda a véleményetekre, de az mindegy. A következőt tessék megfontolni: melyik három számot vegyük fel a már ismert repertoárból jól? Szavazhat…..
Az önzőség erény. Abban az esetben, ha bizonyítottan disszociatív személyiségünk van. Ha viszont nem, kössünk mentőövet a lelkünkre, és hajunknál fogva húzzuk ki magunkat az egoizmus tavának forró-lila habjaiból, hogy magunkon kívül végre másra is gondolhassunk. Például…..
A ma este tartandó X. koncert alkalmából Műmenyét rovására megszavazunk egy tizenegyest. A jubileum megvalósul. EZ a huszonötödik bejegyzés. Aki nem számolt utána, annak káposzta a feje...
Ez a mi önblogunk huszonötödik, jubileumi bejegyzése! Ha mindenki örül, az szóljon!Ennek örömére pedig álljon az alábbi versike itt:A huszonöt egy varázslatos szááááám!Annyira, hogy nyitva van a száááááám -Leesett az állam; nagyon fááááj! jáj-jáj!A versben Ön…..
Juditnak, a.k.a. Napsugárnak, a.k.a. Lyenő királylánynak köszönhetően ismét van kordokumentációnk, amit most szokásunkhoz híven alaposan megosztunk veletek, kedveskéink! Akinek viszont nincs korhatárkarikája a jobb alsó sarkában, az inkább ne kattintson tovább, mert ez olyan. A…..
Bencergazda 2008.06.13 12:38:32
Madagaszkár messze van KUTY 2008.06.09 11:19:00
Most, hogy a világ, vagy legalábbis Európa focilázban ég, szükségesnek érzünk egy utalásokkal terhes, ámde hűsítő hatású koncertet. Erre kiváló lehetőséget nyújt nekünk a Rézmál kávézó (II. ker., Marczibányi tér 5/a) június 18-án este nyolckor.   Mindannyiótokat…..
Bencergazda 2008.06.11 10:34:06
Indul a görög aludni. Ma Rambó úr mutatja be önöknek ismerkedős énjét. Olvassák, tegyenek ajánlatot telefonon! jaj !nonofelet totalnája keneyget ,kássavlO .téjné sődekremsi kenkönö eb ajtatum rú óbmaR aM .indula görög a ludnI Halló, itt Rambó Szóval nem vagyok pontos.…..
És akkor eljött az a szent pillanat, amikor egy újabb - persze értelmezés kérdése, nyilvánvalóan régebbi - álmotok teljesül be azáltal, hogy ide kihelyezzük első képszériánkat. Csodáljátok meg, élvezzétek. És akkor ide kapcsolódik az, hogy ha esetleg neadjisten. Szóval ha…..
Szóval, hogyan is fejezzem ki magamat... Az úgy történt, hogy nemrég vót a Csepel Művekben a szakszervezeti márctizenöt. Talán idén, hogy a negyvennyócadik. Minden évben leszoktam vót, hogy járok, most is. Ettünk lecsót reggelire és kaptunk Gábor Áron (réz) kisüstijét utána…..