Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recklessness

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő A kiutált hős 2019.08.02 06:30:00
Jó ideje érdeklődéssel figyelem Gareth Bale sorsának alakulását. Nem mintha sportszempontból különösebben érdekelne a Real Madrid walesi labdarúgója (sosem tartozott a nagy kedvenceim közé), de elmúlt évei nagyon izgalmas tanulságokkal szolgálnak a határátkelőknek is. Ezeket próbálom meg ma…..
Először és utoljára foglalkozom ezzel a szurkolónak vagy ultrának hazudott faszival, aki valamiért azt hiszi, hogy neki mindenképpen kamera előtt és mögött kell szerepelnie, és sajnos ebbéli meggyőződésében Bayer Zsolt is megerősítette már párszor. Gondolom, látta benne a rokonlelket, az alkotó- és…..
Most, hogy a Momentum "nagyot alakított" az Echóból való két mondat után kivonulásával, előhozakodnék az ellenzéki oldalon vélhetően népszerűtlen álláspontommal, miszerint nekem egyáltalán nem tetszett ez a performansz. No, nem azért, mert szeretném az Echo Tv-t, egyetértenék borzasztó…..
Az európai versenyzők hamar megismerték a pályát, különösen az új-zélandi Paul Radisich. Két adáson vagyunk túl a dominikai palikozásból, és ha agyonvernek sem tudom megmondani, miről és kinek szól ez a műsor, amit Exatlonnak hívnak, és kábé olyan, mintha a Survivor…..
Az art deco stílus az 1925-ös párizsi világkiállítás után kezdett el iszonyatos tempóban népszerűvé válni. Manapság ismét sokan felfedezik maguknak ezt a stílust. Íme egy gyönyörű újítás!..
Hello kedves Olvasóm! Ma végleges döntést hoztam egy bizonyos kérdésben! Ma végleg elhatároztam -legyen bármilyen szélmalomharc jellegű is ez az ügy- nem vagyok hülye, tisztában vagyok vele, hogy nem lesz egyszerű, de ma kineveztem ezt a blogot az ügy zászlóshajójának és felveszem a kesztyűt…..
Amikor az ember azt a szót hallja, hogy kastély garantáltan felcsillan a szeme. Rengeteg oka van, amiért szerethetjük őket. Eszünkbe jutnak gyermekkorunk kedvenc meséi, amelyek mitikus világokba repítettek minket, a torony, ahonnan a sárkány elől királylányt mentettek, vagy ahol a Gyűrűk ura hősei…..