Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MzPerAladár

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
A tegnapi nap a magyar médiatörténet egyik legviccesebb óráit hozta, hiszen délután háromkor még úgy tudtuk, hogy a TV2 tulajdonosa Andy Vajna, akiről az elmúlt két napban minden újság azt írta, hogy Orbánnak vette meg a tévét, bejelentette, hogy az új rezsimet Dirk Gerkens, az…..
MzPerAladár 2015.10.16 10:19:06
@ZakMcKracken: Egyébként ez a TV2 szlogenje, moziban is állandóan ez a szöveg megy a reklámjuk elé, de biztos tudják már 1-2 éve, hogy ez lesz és előre utaltak rá.
Az, hogy a konzervatív oldal, és a Fidesz seggéből a nyelvét csak elvétve és akkor is nagyon rövid időre kihúzó haveri sajtó számára a homoszexualitás egy olyan métely, amit titkolni kell, mint a búcsúban megesett unokahúgot, vagy a református nagybácsit, aki ki tudja mit…..
MzPerAladár 2015.05.20 20:41:12
@klacus:
- Vidéken nőttem fel, rengeteg állat vett körül és láttam olyat, hogy kutyák nyalogatják egymást és egyet értünk, ettől tényleg nem lesznek melegek. De már többször is leírtam, hogy ne az egyedek viselkedésére gondolok, hanem a fizikai felépítésre. Továbbá azt sem állítottam, hogy minden homoszexuális botrányos és azt sem, hogy a többség az. Azt mondtam, hogy van köztük egy botrányos réteg, akik tönkreteszik az olyan alkalmakat mint a pride.

@Waldeck:
- Mint ahogy klacus-nak írtam én nem a természetben előforduló viselkedésre gondolok, hanem a fizikai felépítésre. A vakbeles példádat nem teljesen értem, de ha arra gondolsz, hogy a természet is tévedhet akkor egyetértünk, de a nemi szervek nem ide tartoznak (legalább is szerintem).
- A házassággal járó jogok mindenképpen járnak nekik is, de abban nem vagyok biztos, hogy két egynemű közötti kapcsolatot szerencsés lenne úgy hívni, mivel a fogalom teljesen összeforrt a vallásokkal, ami sokakat kiakaszthat. (de mint mondtam erről nincs teljesen kialakult véleményem).
- Természetesen más felvonulásokon is vannak ilyen emberek, akik lejáratják azt az ügyet amiről a felvonulás (vagy tüntetés, vagy bármi más) szól.
- Nem tudom ki melyik párt híve, nem is nagyon érdekel, nekem éppen az a szimpatikus párt amelyik a nézeteimhez a legközelebb áll (persze van 1-2 kivétel akire sosem szavaznék).
MzPerAladár 2015.05.20 22:38:11
@Waldeck:
- Ok, megpróbálom újra megfogalmazni: a nemi szervek az evolúció során azért fejlődtek ki, hogy szaporodjunk, ez a természetes célja, ezért fejlődött ki. Én ezt értem az alatt amit korábban leírtam.
- Mint mondottam, a jogok egyenlően megilletnek mindenkit., az elnevezés terén pedig nincs kialakult stabil véleményem.
- Nem 1-2 emberről van szó általában, néz meg mondjuk most egy bevándorló ellenes tüntetést, oda megy egy csomó náci, ami hatására mindenki úgy fog nézni az egész tömegre, még a hihetetlenül toleráns index is.

Mint mondtam nem szeretnék senkit sem negatívan (és pozitívan sem) diszkriminálni. Jót beszélgettünk, maradjunk abban, hogy sok dologban nem értünk egyet.

@chepunk:
- Remélem nem rám gondoltál, ha mégis akkor légyszíves olvass vissza.
- Megjegyzésként pont abból indult meg a komment áradat, hogy sixx írt egy cikket valakiről aki nem úgy gondolkozik mint ő, így a gondolatai faszságok. Ez a "élj úgy ahogy Ők fütyülnek" hozzá állás pedig pont az index íróira érvényes.

Peace!
MzPerAladár 2015.05.20 19:44:15
@Waldeck:
- De állatok vagyunk, legalább is biológiai értelemben és valóban előfordul a kannibalizmus is elvétve, de attól az sem lesz természetes. Olvasd el az első hozzászólásom, éppen, hogy nem az állatokra hivatkozva mondtam, hogy nem természetes. Eleve azért szólítottalak meg, mert te arra hivatkozva mondtad, hogy természetes. De leegyszerűsítve a gondolatmenetem, a bácsiknak kukijuk van a néniknek meg puncijuk és a kettő összeillesztése az ami természetes, egyébként máshogy alkotta volna meg a természet.
- Én sem rekesztek ki senkit és gyűlölni is csak a személyiségük miatt gyűlölök embereket. Attól még, hogy valaki pl. meleg, ugyan azok a jogok illetik meg mint téged vagy engem.
- Sajnos nem egy ilyen bolond van, hanem több is és nem egyet visz magával, hanem vagy 20-at magára aggat. Mint mondtam nem a felvonulással van bajom, a többség ránézésre rendes, értelmes ember (legalább is amennyire ránézésre meglehet ezt határozni).
- Pont ez a baj, nem látod, hogy ki melyik párthoz húzódik és az értelmi szintjét sem tudod meghatározni és mégis úgy ítéled meg őket (és sixx is így szokta, meg az indexnél szinte mindenki), hogy fideszes birka vagy jobbikos náci. Attól, hogy valaki nincs kibékülve a homoszexualitással és most itt hangot ad neki, nem lesz fideszes birka és náci sem lesz attól (bocsi de ehhez egy másik témát kell felhoznom), hogy az Izraeli politikát szidja. El kellene végre felejteni, hogy bal és jobb oldal. Én például a következő választáson a jelenlegi állás szerint vagy az LMP-re vagy a Jobbikra fogok szavazni. Előbbibe egy picit több nemzetérzet utóbbiba meg egy picit kevesebb szélsőséges kellene.