Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klemmy

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Budapesten bujkál a jogerősen elitélt korábbi macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki. Vajon miért éppen itt? Mi az alapja a magyar miniszterelnök és jogerősen elítélt Nikola Gruevszki barátságának? Az tény, hogy hazájában két év börtönre ítélték a volt kormányfőt, mert 2012-ben…..
Klemmy 2018.11.14 20:53:02
@Brix: ő meg koncepciós népkirablást követett el, b+.
Attól, hogy valaki jó a szakmájában, nem feltétlenül jó vezető is. Volt már olimpiai bajnokból avanzsált majd sokszorosan leszerepelt elnökünk. Most bokszolóbajnokunk került embert-hajlító diplomáciai erőtérbe: olyat mondott, hogy magyarázkodása következtében a "rajzoljon téged körbe doszpot" mondás…..
Egykoron a Balatonra érkező NDK-s lányok „hajlandóságáról” beszélt az ország férfitársadalma, az ügyeskedők pedig a „Zimmer Frei” mozgalomban utaztak. De miért is lett a Balaton a kelet-németek kedvelt nyaralóhelye és mit köszönhet nekik a Balaton?  ..
Amikor a pályaválasztás előtt álltam hirtelen kitaláltam, hogy mégsem közgazdász szeretnék lenni, hanem történelem tanár. Vonzott, hogy milyen izgalmas lehet kiállni a diákok elé, felkelteni az érdeklődésüket, terelgetni őket. Mondanom sem kell apukám kiakadt a döntésemen, még hogy az Ő lánya tanár…..
Klemmy 2018.09.02 10:14:24
@maxval balcán bircaman: Birka, te barom, ha egyszer csöndben maradnál, akkor nem tudná meg mindenki azonnal, mekkora állat vagy.
A jövőben nem indulhat a társadalmi nemeken és azoknak a tanulmányozásain alapuló képzés az ELTE-n - áll az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az igazságügyi tárca rendeletmódosító előterjesztésében. A magyar közvélemény egyöntetűen nem tud megbirkózni a gender kifejezéssel és annak valódi…..
Klemmy 2018.08.11 18:38:20
@ételizésítő: pont azért kell a társadalmi nemekről oktatni a fiatalokat, hogy ne maradjanak olyan sötétek, mint te vagy.
Magyarázó levelet adott ki a Hittani Kongregáció a világ püspökei számára, amelyben a Kongregáció prefektusa, Luis Ladaria bíboros, az átírt KEK 2267 pontban közölt tanítás folytonosságát próbálja bizonygatni az Egyház eddigi tanítóhivatali megnyilatkozásaival. [A levél magyar nyelvű fordítását nem…..
III. Béla királyunk Mátyás templomban lévő sírhelyének és maradványainak 2013 óta zajló vizsgálata kapcsán merült fel újra sokakban a kérdés: milyen eredetű nemzeti király-dinasztiánk és milyen ősi népektől eredeztethető a magyarság? Bár sok kiváló magyar történész foglalkozott már a témával…..
Bolgár György Megbeszéljük… című műsorának van egy rovata. A veterán rádiós arról faggatja az ellenzéki politikusokat, vajon hol rontották el. A vezetők nem igazán hajlanak az önkritikára. Inkább másban keresik a hibát, mint a pártjukban. Tegnap Tóth Bertalan fejtette ki a szocialisták választás…..
Tanulságos megfigyelni, vajon az ellenzéki pártok mivel magyarázzák a megalázó vereséget. A DK például azzal, hogy a Fidesz elcsalta az országgyűlési választást, ezzel azonban most nem foglalkoznék. Az MSZP pedig azzal, hogy a torz választási törvény következtében az egyharmados kisebbség…..
Férfi blog Nyugdíjpara 2018.04.27 09:32:07
Régóta nem értem, hogy vajon jól képzett, tanult emberek miért hazudnak maguknak és másoknak alapvető emberi-társadalmi kérdésekben. Persze, tudni tudom az okát, a motivációt, hisz láttam elégszer. Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva az alapvető emberi önzés faktora szemernyit sem változik…..
Az MSZP életében volt olyan időszak, amikor a pártparlament ülésére meghívta az újságírókat. A Köztársaság téri székház földszinti termében fent ültünk a karzaton, és hallgattuk a választmányi tagok hozzászólásait. Ez a gyakorlat megszűnt, ezért nem tudható, vajon tegnap mit is mondott valójában a…..
   " Ideje annak, hogy tanuljunk a Bourbonok hibájából, és merjünk nekifogni az emberi kozmosz, a rendezett világ, a normalitás restaurációjának.   (Szilvay Gergely)     A Pázmányon hizlalt sutyerák nekifog az emberi kozmosz restaurációjának. Eközben halálos fenyegetések érik a Magyarországon…..
Kép: 444.hu Hasít a fideszes beszállító - a gyerekek pedig éhesen jönnek haza..
Klemmy 2018.02.17 21:25:57
@Éhesló: Fasiszta barom.
Klemmy 2018.02.17 21:28:22
@Semper Fidelis: 1974-ben a menzán kiváló minőségű kaját adtak.
Klemmy 2018.02.24 22:26:37
@ÉhesIó: Fasiszta barom.
A kőbányai képviselő-testület fideszes többsége a mai testületi ülésen levette napirendről a Bihari utcai lakók hajléktalanná válásának megelőzéséről szóló előterjesztést. Kovács Róbert polgármester nem hagyta felszólalni A Város Mindenkié (AVM) aktivistáit és a Bihari utcai lakókat, inkább…..
Klemmy 2018.02.24 22:24:33
@Jakab.gipsz: Amit leírtál, az rólad mindent elmond. Nem kell hozzátennem semmit.
Na most van az, hogy George Orwell világhírű disztópiája kőkemény valósággá vált mindazok számára, akik Magyarországon kénytelenek élni. Nem hiszed? Mutatom! 1. Gyűlöletkampány Amikor azt mondjuk, orwelli állam, akkor általában a lehallgatásokra, megfigyelésekre, a magánszféra teljes megszűnésére…..
A világ legjobb országában élünk. Személyesen Szűz Mária védelmezi országunkat a nehézségektől. És hála Isten kegyelme csodálatos megnyilvánulásának, Magyarország élén ma keresztény, hitvalló kormány áll. Ez a krisztusi értékeknek elkötelezett kormány fontos feladatának érzi, hogy a keresztények az…..
Klemmy 2018.01.27 13:13:06
@Andy73: hétvégi műszak? Mennyi a különdíjazás?
Akik mindegy, hogy milyen vallásúak, zsidó, református, muszlim, vagy buddhista is lehet, mert nem hiszem, hogy Isten bármelyik egyházat is preferálná a többihez képest. De most mégis elmondanám nektek, miért vagyok én pápista, Ferenc pápa fun, katolikus kutya. Pro primo, tehát először: Római…..
Klemmy 2018.01.11 14:32:35
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Én csak annyit pontosítottam, hogy nem európai, hanem brazil. Hogy pap-e, ill. milyenek a nézetei, arról semmit sem írtam.
08.46. Ha meg akarod tudni Nagy Bandó András mit hallott egy városban beszélgetve, itt megtudod. Az ATV azonban nem akarja, hogy ez kitudódjon, mert személyiségi jog, meg betegség, meg különben is. Orbán Viktort ne bántsa senki mert ő a mimagyarok, nála van a bölcsek köve, ő a mindent jobban tudok,…..
"A püspököknek szigorúan távol kell tartaniuk a templomoktól ... az olyan műalkotásokat, ... melyek a józan vallásos érzést sértik akár azzal, hogy a formákat elcsúfítják, akár azzal, hogy művészi szempontból nem kielégítőek, középszerűek vagy utánzatok."  [Sacrosanctum concilium zsinati…..
Klemmy 2017.12.09 17:08:22
Az International SOS and Control Risks idén is összegyűjtötte, hogy a világ országaiba való utazás mekkora veszélyeket rejt a nyaralni vágyóknak. Az eredmények alapján érdemes lehet átgondolni, ki, merre tervezi az utazgatásait. A zöld szín alacsony veszélyt takar, a citromsárga közepest, a narancs…..
Mákos kalács Érdektelen 2017.11.12 12:49:21
  Szöllősi György, a magyar futball rendkívüli és meghatalmazott nagykövete válogatottunk csütörtöki, Luxemburgtól elszenvedett 2-1-es veresége apropóján fogott a nemzeti tizenegy szempontjából az átlagosnál is sikertelenebbül zárt 2017-es év kudarcának a magyarázatába, Fájdalmas című cikkében…..
Tavaly nyáron minden szép, s jó volt. Elképesztő élmény volt az egész Európa-bajnokság, tényleg olyan, amit még korábban soha nem tapasztalhattunk. Mindenki hirtelen odalett a fociért, egyre többen fociztak magyar mezben a pályákon. Legendák születtek, akikre a fiatalok is felnéztek. Minden olyan…..
Klemmy 2017.11.11 09:41:25
Napra pontosan öt hónap telt el az andorrai zakó óta, erre mire érek haza? Luxemburg két gólt rúgva veri a magyar válogatottat. Értem én, hogy mindig mindenki más a hibás, meg a körülmények, és az akármi, de azért lassan Csányi Sándor is elgondolkozhatna a lemondáson...
Klemmy 2017.11.10 20:43:11
A napokban hallgattam meg Nógrádi György előadását, amelyből nem hiányzott a sorosozás és a migránsozás sem. Ha nem lenne valakinek elég a magyar nemzeti vicc tv, a Vajna Televízió, vagy a Lőrinc News híradója, akkor ajánlom a következő előadást:..