Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lana00071

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másodfok Hangos szomszéd? 2019.07.26 10:07:30
Biztos vagyok benne, hogy mindenkivel megesett már, hogy a szomszédja zavaróan hangos tevékenységet folytatott. Mind a kertes és társas házban élők között örökös téma a csendháborítás, mely fogalmat sokszor tévesen használjuk a hétköznapok során. Most összeszedtem mindent, amit a csendháborításról…..
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Lana00071 2019.05.04 13:56:07
@zolij: dehogynem látta!! Jon karaktere kidolgozottabb ennél, hogy csak úgy feláldozza magát!
Véget ért a felvételi. A lányomat és engem már nem érintett, mi tavaly estünk át ezen a tortúrán. Akkor összeomlottunk, mert teljesen kilátástalan helyzetbe kerültünk. Aztán Isten, sors, Univerzum, az élet megoldotta. És csodásan. A lányom azóta gimnazista, majdnem mindenből ötös tanuló. Pedig annak…..
A minap egy posztban már volt szó a külföldi szülési élményekről, Zsófi mai írása erre reakcióként született. Ő Ausztriában adott életet gyermekeinek, és élményei döntően pozitívak voltak. A te gyermeked is külföldön született? Milyen élmény volt? Írd meg a…..
Lana00071 2018.02.06 13:03:27
@Dikusz: mostmár itthon élünk, 2016ban jöttünk haza. :)
Ott kint úgy van, ha valamilyen magán orvost választasz állami helyett akkor az egeszsegpenztartol vissza tudod igényelni a kiadás 80%at. Azt nem tudom, hogy ez magán kórházra is vonatkozik-e, én a Nogyogy kontroll vizsgálatoknál vettem igénybe.
Lana00071 2018.02.06 13:08:40
@szakasz2: mondjuk én ezt azért bizonyos esetekben eloirnam. Vannak olyan abnormálisak akik képesek lelépni aztán a mentő hozza vissza őket vagy a gyereket különböző okok miatt amit a kórházban szépen meg tudnak figyelni illetve ellenőrzés alatt tartani
Zsófi egy kéttannyelvű gimnáziumban tanult, két nyelvet is felsőfokon beszél, ugyanakkor az is gyorsan egyértelművé vált számára, hogy államilag támogatott helyen nem nagyon tud továbbtanulni. Pénzgyűjtésre Ausztriát és a pincérnőséget választotta. Ennek fél éve. Lássuk, miként látja a helyzetét és…..
Putyin. Ha egy baloldalinak meg kell neveznie egy nem kívánatos külföldi politikust, alighanem Putyin fog először eszébe jutni. Indoklásként hozza Ukrajnát, a melegeket és talán még Paks 2-t is. Persze ez nem csak a baloldaliakra igaz, hanem az Európai Unióra is. Putyin egy olyan…..
Lana00071 2015.11.25 09:38:51
Y-GEN Gondolatok kis hazámról 2015.05.20 07:00:00
Szerintem mindenki azt látja az országból és az emberekből, amit látni akar. Ha a rosszra fókuszál önigazolásképp, akkor a jót már észre sem fogja venni. Én a jó dolgokra koncentrálok. Jó itthon, szeretem a magyarokat, és szeretek itthon élni. Minden nap büszkeséggel tölt el,…..
Lana00071 2015.05.20 20:54:48
@Haibane: En kerlek itt élek fent a hegyen egy eleg kis községben es itt lehet választani hogy focizol vagy focizol..persze telen a teli sportok vannak. De ha megnézed hol van Ausztria az elsportokban es hol Magyarország akkor tudod mire celzok..
Mivel két gyerekem van eleg sokat járunk az orvoshoz es volt mar olyan durvább eset, hogy hagytak felulfertozodni egy olyan betegseget ami egyszeruen kezelhető lett volna es kórházban kotottunk ki emiatt. Illetve tudnek mesélni meg az itteni csodás hozzáértő orvos brigadrol de az hosszu lenne..otthon akármi bajommal Elmegyek orvoshoz vagy a gyerekek betegek mindig pontosan megmondják mi van. A gyógyszereket is otthonrol viszem ki mert Magyarországon olyanokat is lehet kapni amiknek itt meg a létezéséről se hallottak