Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzDöme

0 bejegyzést írt és 252 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tuttomercatoweb értesülései szerint a Manchester City mestere, Pep Guardiola szeretné megszerezni a Juventus Primavera-csapatának legnagyobb tehetségét, Moise Keant. A hatalmas ígéretnek tekintett, mindössze 16 esztendős támadó, akinek képviseletét Mino Raiola látja el, a tavalyi…..
SzDöme 2016.10.05 16:55:41
@babo0410: +1
A Juventus tegnap meggyőző és fölényes játékkal győzte le a Sassuolót, s ugyan a gólszerzők közé ezúttal nem iratkozott fel, a zebramezesek szinte minden támadásában fontos szerepet vállalt Paulo Dybala. "Az edző azt kéri tőlem, hogy maradjak közel a középpályásokhoz, s…..
SzDöme 2016.09.11 18:15:37
@Apuleius: tényleg nem kötekedésböl de babo0410-nek igaza van (ami a nyelvtant illeti). Èrthetö természetesen, de nyelvtanilag kifogásolható az igekötö helye. "Ha az igekötő közvetlenül az ige előtt áll, egybeírjuk, pl. Megkínálta."

Ettöl függetlenül minden tiszteleten csapaté és a munkátoké! Forza!
Mark Iuliano szerint helyes döntés volt a Juventus részéről, hogy eladta Paul Pogbát a Manchester Unitednek olyan kondíciók között, ahogy az üzlet történt. A francia középpályás átigazolási világrekordot jelentő 105 millió euróért igazolt nyáron az Old Traffordra, amit…..
SzDöme 2016.09.07 08:35:50
@JuveWinC: ö képes volt még erre is :DDD
A héten zárult le Paul Pogba végeláthatatlan hosszúságúra nyúlt szappanoperája, s a francia középpályás visszatért egykori csapatához, a Manchester Unitedhoz, amelytől négy esztendővel ezelőtt ingyen igazolt a Juventushoz. A zebramezesek egykori játékosa a MU TV munkatársának beszélt a…..
SzDöme 2016.08.11 18:01:38
@Mitya10: +1 :D:D:D:D én is én is
A Juventus támadósora jelentős átalakuláson megy keresztül, Álvaro Morata visszatért nevelőegyesületéhez, a Real Madridhoz, míg a klub szédületes összegért szerződtette a tavalyi gólkirályt, Gonzalo Higuaínt, s az ügy ezzel még nem zárult le, a pillanatnyilag a brazil nemzeti…..
Mindössze egy nappal azt követően, hogy a Juventus a labdarúgás történetének egyik legköltségesebb átigazolásával megszerezte a Napoli argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, a klub az eladási oldalon világrekordot állíthat be a Manchester Unitedhez közelítő Paul Pogba értékesítésével.  A La Gazzetta…..
SzDöme 2016.07.27 11:36:26
A Sky Sport Italia és a Daily Mail értesülései szerint a Manchester United a Juventusnak kész 120 millió eurót kínálni Paul Pogba játékjogáért. A jelen átváltási arányt figyelembe véve ez meghaladja a 100 millió angol fontot. Az ajánlatot az angol klub és Mino Raiola közösen továbbítják a torinói…..
Olasz értesülések szerint a Juventus kész 20 milliós ajánlatot tenni a Chelsea védekező középpályásáért, Nemanja Matićért. Úgy tűnik, a zebrák Pogba maradásától függetlenül is szeretnének újabb középpályást a csapatukba, ennek fő oka pedig Claudio Marchisio súlyos sérülése, valamint Sami Khedira…..
Domenico Berardi a Sassuolóban marad a következő szezonra, és különböző híresztelések szerint a Juventus el fogja veszíteni a játékossal kapcsolatos opciós jogát. A szélső korábban szóban már ígéretet tett a Juvénak, hogy ezen a nyáron 25 millió euróért leigazolhatják. A két klub és a Berardi…..
SzDöme 2016.07.02 12:53:09
Miután a jelenleg is zajló Európa-bajnokságon mindenki alaposan szemügyre vehette Arkadiusz Milik játékát, elképzelhető, hogy a Juventus megpróbálja elhozni a lengyel csatárt, aki betölthetné a támadórészlegben tátongó rést. Álvaro Morata nemrég visszatért nevelőegyesületéhez, a Real Madridhoz. Az…..
Úgy tűnik, Medhi Benatia egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a Bayern Müchentől a Juventushoz igazoljon. A korábbi Roma-védő szinte biztosan elhagyja a bajor egyesületet Mats Hummels érkezése miatt, jelenleg pedig a legvalószínűbb célállomásnak a Juventus tűnik. A La Repubblica értesülései szerint a…..
Eusebio Di Francesco véleménye szerint Domenico Berardi a játéklehetőség miatt maradt inkább a Sassuolo keretében, mivel aggódott, hogy a Juventusnál kevés játékperchez jutott volna. A csatár torinói átigazolása idén nyáron is elmaradni látszik, miután tavaly a Sassuolo…..
Nagyon úgy tűnik, hogy az idei év egyik legnagyobb sportmeglepetését szolgáltató Leicester City felkészült N'Golo Kanté pótlására, a bajnokcsapat mestere pedig Mario Leminában látja a francia középpályás megfelelő helyettesét.  A le10sport.com információ szerint Cladio…..
A Juventus szeretné megszerezni a Marseille csatárát, a belga Michy Batshuayit, miután Álvaro Morata minden bizonnyal a Real Madrid keretében kezdi meg a következő szezont. A Juventus számlája a spanyol csatár értékesítése nyomán megközelítőleg 23 millió fonttal gazdagodik, amit a vezetőség azonnal…..
Domenico Berardi nemrégiben döntött, és a Sassuolo kötelékében kívánja eltölteni a következő szezont, azonban ettől még az ügy korántsem zárult le, mivel az Inter jogi utat kíván igénybe venni.  2015 nyaráig a Juventus és a Sassuolo közösen birtokolta a futballista játékjogát, azonban ekkor a…..
Olasz forrásból származó hírek szerint Álvaro Morata a Chelsea csapatával tárgyal szerződése ügyében, ám a fizetés kapcsán a játékos és a klub elképzelése között némi disszonancia tapasztalható. A bianconero csapat próbálja megtartani a spanyol játékost, azonban a Real Madrid azt tervezi, hogy…..
SzDöme 2016.06.17 10:38:08
@Dante01: +1
Miralem Pjanić érkezésével újabb nagy név érkezett a Juventus középpályájára, ezért az előző szezonban nem sok játéklehetőséghez jutó Pereyra eladása is időszerűvé válhat Torinóban. A Watford új menedzsere, Walter Mazzari úgy hiszi, Pereyra tökéletesen illene elképzeléseibe, ezért mindenképp a…..
SzDöme 2016.06.16 16:07:29
@m.martin91: szerintem meg pénzt kellene mindenképpen kivenni belöle. 14 még mindig több, mint a semmi és ne játszon.
Domenico Berardi ügynöke a minap arról beszélt, hogy a Juventusszal folytatott tárgyalások még nem körvonalazódtak, és az ügyfele szeretne az Európa Ligában játszani a Sassuolo csapatával. A tegnapi értesülések szerint a csatár visszautasította a bianconero csapathoz való…..
SzDöme 2016.06.16 11:34:24
@Drughi Di Bianconeri: +1
@Alex8610: +1

Maximálisan egyet értek veletek. Nem kellenek a fosós interisták akik nem képesek átlépni a saját konfortzónájuk határait sem! Plusz ehhez még kapcsolódik egy rövidlátó idióta ügynök is. Ennek a srácnak is egy Raiola kellene :D
Èn ma merek bárkivel egy komolyabb tétben fogadni, hogy soha nem fog nálunk játszani ... szerencsére.
A Juventus állítólag döntéshelyzetbe kívánja hozni Domenico Berardit, aki akár a Sassuolo csapatánál is maradhat. Az olasz U21-es válogatott játékjogát előzőleg közösen birtokolta a két klub, ám a bianconero klub a nyáron eladta az általa birtokolt…..
Friss hírek szerint a Juventus az elkövetkezendő órákban egyeztet a Real Madrid képviselőivel Álvaro Morata ügyében. A spanyol csatár 30 millió eurós visszavásárlási árral rendelkezik, és várhatóan a Real Madrid vissza is rendeli a játékost a szerződésben meghatározott opció révén, majd továbbadja…..
SzDöme 2016.06.14 17:01:26
@pedronegroo: tudtommal ez ott csak az elsö idényére lesz igaz (tehát a mostani nyárra). Conte meg már rég nem az edzönk...
A Juventus kiszemelte magának a Fluminense fiatal védőjét, Gustavo Scarpát, akit hazájában a következő Alex Sandrónak tartanak.  Igaz, Daniel Alves a maga 33 évével aligha fogja a torinói csapat hosszútávú jövőjét jelenteni a szélen, de minden jel arra mutat, hogy a vezetőség tovább szeretné…..
SzDöme 2016.06.14 15:56:09
@.Buldeo: +1
Olasz hírforrások szerint a Juventus középpályását, Simone Padoint kívánja megszerezni a Cagliari, azonban a szardíniai csapat nem az egyetlen, hiszen a Palermo és a Fiorentina is érdeklődik. A Szardínia déli oldalán fekvő város csapatának sikerült egy év után ismét…..
SzDöme 2016.06.13 09:12:28
@Rocky80: ...azért 250k kevés lenne szerintem ;)
A Juventus kísérletet tehet az Everton csatárának, Romelu Lukakunak a megszerzésére. Ez az átigazolás a Juventus várhatóan aktív átigazolási szezonjának egyik fontos részét képezhetné. A sorozatban ötödik bajnoki cím begyűjtésének ellenére a zebrák tovább erősítenék…..
A Juventus igazgatója, Giuseppe Marotta megerősítette, hogy Miralem Pjanić meghatározó tényező volt a hamarosan véglegesítésre kerülő átigazolás tekintetében, és a játékos élni kívánt a kivásárlási opció nyújtotta lehetőséggel. A tegnap az AS Roma vezetője, Mauro…..
SzDöme 2016.06.12 10:16:52
@Pavel1988: én már akkor is örülnék, ha a Per-Asa-Herny hármasból kettö elmenne (mondjuk kínába a rízsevökhöz)
Miralem Pjanić kapcsán a minap olyan hírek láttak napvilágot, miszerint a szerződést hamarosan aláírja a futballista, miután a Juventus hajlandó kifizetni a középpályás kivásárlási árát. A bejelentést a futballista állítólagos PR-menedzsere tette, Adis Junuzovic tette, azonban a futballista máris…..
SzDöme 2016.06.11 12:06:58
@Grinta: azért én egy 89%os TM-re nem mondanám, hogy pletyka! Valóigaz nincsen a transzferben felelösségük, de a saját oldaluk szavahihetöségében igenis van. Azon az oldalon nem dobálóznak a magas számokkal indokolatlanul.