Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marvin (törölt)

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fánk- és fejkendőügyben is a bloggerek fújják a passzátszelet. Addig terroristáztak az amerikai konzervatív megmondóasszonyok- és emberek, míg a csúnya színű szósszal bevont fánkjairól ismert Dunkin Donuts kivonta a forgalomból a reklámfotót, amin Rachael Ray tévészakácsnő…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..
Úgy látszik, az MLM-es kollégáknak nem sikerült teljesen felszámolniuk a porszívóügynököket, akik viszont szorult helyzetükben már igen kínos dolgokat találnak ki, mint azt Péter tapasztalta:Pár hete avval hívott fel napközben életem párja, hogy telefonon megkereste őt valami…..
Vőfély Sanyit meglegyintette a sikertelenség szele, ugyanis a mátészalkai Tescóban Thomson CD-játszót vett. Amikor elromlott, annak rendje és módja szerint ki is derült, hogy a Thomson időközben kivonult Magyarországról a sztori ekkor nem várt kanyart vett. Napsugaras részletek…..
A fóliába csomagolt sajt nem tudjuk, hogy mennyire bír párologni, mindenesetre levélírónk az újramérésnél 36 grammal kevesebbet vásárolt belőle, mit ahogy azt az 1 nappal azelőtti címke mutatta. A letört darabot mi nem igazán látjuk, de persze ettől még ez is lehet a megoldás.…..
Egy ideje az az érzésem, hogy a huszadik magyar megye Toszkána, ahonnan a helyi parasztokat rég kiszorították a minden elképzelhető épületet kibérelő fővárosi médiamunkások. Pitta erre a megérzésre alapuló elméletre konkrét bizonyítékot talált. Digó, magyar nemhogy két…..
Zseniális turistaszopató megoldást fedezett fel Ákos a Várban. Épp csak a panorámát nem takarták le vászonnal a felújítás idejére:Itt voltak vidéki barátaink a hétvégén. Felvittük őket a Várba... Ugyebár turistaszezonban pénzt szednek a Halász Bástyánál... ok,…..
Oly nehezen, de még tavalyi áron beszerzett száznapos bérletem rég lejárt, így elhatároztam, ma reggel veszek egy kutyaközönséges havibérletet. Bár siettem volna munkahelyemre, úgy véltem, kiszolgálásom ezzel a lehető legegyszerűbb termékkel csak nem jelenthet gondot a BKV-nak.…..
Mi lenne logikusabb, mint kulcsra zárni a mozgássérült-vécé ajtaját? Balázsnak nem egyszerű menet az ilyesmi, meg is szenvedett Budaörsön. A végén ráadásul - egyfajta kiengesztelő bónuszajándékként - igazi Sziget-(mármint a fesztivál értelemben) élményt is kapott, teljesen…..
Menorca Bálint 2008.04.25 20:59:03
Bálint szóvátette, hogy ő még nem írt a blogba. Hát tessék: Az első 5 napba nem történt semmi érdekfeszítő, csak könyékig voltam a hypóban, vagy székeket tisztítottam, holnap Gyimónak és Ildinek is szabadnapja lesz, nekünk az étteremben még rengeteg meló van, ebből látszik…..
Marvin (törölt) 2008.04.26 05:09:06
Menorca Eszem, iszom... 2008.04.21 20:36:39
Csak hogy tudjátok mit is eszünk, ettünk az utóbbi egy hétben és a következő napokban, amíg azok a fránya szakácsok nem főznek valamit ;-) (Ildi szerint a milkacsoki egész ehető,-én nem tudom mert nem kóstoltam-, jah és a sör a Bálinté)És akkor egy kis játék is egyben: vajon…..
Menorca Az ÉN első napom... 2008.04.23 16:20:00
Szóval az úgy kezdődött, hogy nem hagytak aludni. Éjjel fél 3kor arra riadok fel, hogy a "szembeszomszédok" becsapták, meg rugdosták az ajtójukat. Nagynehezen visszaaludtam, de fél 6kor ugyanez, nem értem mi volt  a gondjuk, de úgy felbosszantottak, hogy nem tudtam aludni…..
Menorca Újabb játék 2008.04.22 20:35:35
Mivel látjuk tetszett az előző játék, ezért kiötlöttünk egy másikat. Keresd meg a két kép közötti különbséget, lehetőleg minél többet, de ne a virágon kezdjétek keresni a hibákat!!!A legtöbb különbséget megtalálót jutalomba részesítjük!Jah és van…..
Menorca La luna 2008.04.22 20:05:00
Ezt a képet tegnap este Ildi kérésére készítettem:Bal oldalon a felkelő hold látható, amely nagyon szép narancssárga volt, jobb oldalon a világítótorony, az előtérben pedig a holland szomszédok.A mai napon nem történt semmi extra, folytatódott a tegnapi takarítás, de…..
Az ötlet már a sztrájk előtt felmerült, de mostanra a jó Index ki is nyomozta, hogy tényleg perelhető a BKV, amiért nem biztosított elégséges szolgáltatást a hétfői sztrájk 24 órájára, illetve nem hajlandó egy nappal meghosszabbítani a bérletek érvényességét. "A…..
Az élethosszig tartó tanulás korában nem annyira meglepő, mint amilyen mulatságos, amikor jó kommunikációs készség mellé motivációs levelet kérnek a rakodómunkásoktól: A Budapesti 7 Nap ingyenes kiadványt (2008-04-10-i szám) böngészgettem unalmamban a legkisebb helységben,…..
Olvasónk azt gyanítja, hogy a hétfői sztrájk végén, amikor újraindult a metró, az első szerelvényen az úgynevezett csókosok utazhattak. A gyanúját az táplálta, hogy a biztonsági őrök egyes egyenlőbbeket már egy óra előtt beengedtek az állomásra, aztán egy fantomszerelvény…..
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
Zavarban vagyok, mert ilyesmit nem szoktam meg a tömegközlekedésben. A sztori úgy indult, hogy voltak a BKV jól (rosszul) megszokott, százasgyűlölő, állandóan elromló jegyautomatái, aztán pár hónapja lecserélték a szoftvert egy akkora marhaságra, hogy ahhoz képest Karsai Zita a…..
Volt egy sztorink egy srácról és egy csomó lányról, itt olvassa el, aki csak akarja, mert ennek a folytatása következik. Vigyázat, veszélyes levél: 1, tinisztori 2, hosszú levél. NAGYON HOSSZÚ A TÖRTÉNET!!! Folytatnám a történetemet, vagy is befejezném. Én írtam azt a…..
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Mennyire jó arc a Wizzair ügyfélszolgálata, hogy fapados létére utánatelefonál az utasainak és közli, hogy a gép 2 órával később indul? Tamás esetében a probléma abból adódott, hogy 2 órával később kiderült, az összes aznapi járatot törölték. A másnap reggeli járatra…..
Tegyék fel a kezüket, akik el szokták olvasni a gyógyszerek mellé helyezett tájékoztatókat, amik telis tele vannak írva mellékhatásokkal. Nade mi a helyzet akkor, ha több gyógyszert kell szednem egyszerre és valamilyen mellékhatás jelentkezik? Honnan tudhatom meg, hogy a szedett…..