Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KKVIC

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  La Fontaine jól ismert meséje a tücsökről és hangyáról szól. A tücsök egész nyáron muzsikál, és mindenki számára elhozza a vidámságot, a hangya pedig egyre csak dolgozik, hogy legyen télire elegendő elemózsiája. Azonban télen a tücsök megszorul, és kénytelen a hangyától kérni némi támogatást. Ez…..
A napelemes modulok a felszerelésüket követően azonnal energiát termelnek. Ezek teljesítményét a különböző rendszereknek köszönhetően ma már akárhol és akármikor ellenőrizhetjük Az internet fontossága a feltalálása óta évről évre növekedett. Ma már rengeteg lehetőség…..
Napelem SolarEdge inverter 2015.11.13 10:16:28
Szeretné jobban kihasználni a tetőfelületét? Különböző dőlésszögű és tájolású modulokat telepítene? A telepített napelemeket külön-külön is ellenőrizné? Maximalizálná a megtermelt energiát? Akkor az Ön számára a SolarEdge inverter a legjobb választás! A napelemes rendszerek a fény energiájából…..
A vendéglátóiparban egy alappillér a séfek és a beszállítók kapcsolata, ami azonban sajnos nem minden esetben felhőtlen. A probléma a legtöbb esetben a kommunikáció hiánya. Kicsit talán a felgyorsult, rohanó világunk hibája, hogy ha valami nem működik, nem megjavítani akarjuk,…..
Furcsának tűnik a cím? Először is, mi az a Slim Fast és mi köze a léggitárhoz és a baletthez? Miután elolvastad a bejegyzést, minden kérdésedre választ találsz, sőt, újra meglepődsz majd azon, hogy a gerilla marketing mennyire hatásos és különleges. A közösségi…..
A vendéglátóiparban alapvető fontosságú a séfek és a beszállítók közötti szoros együttműködés, hiszen a minőségi alapanyaggal lehet leginkább garantálni, hogy a konyhákban magas színvonalú ételek készüljenek. Sajnos előfordulhat, hogy egy-egy alkalommal valamilyen hiba…..
Manapság hatalmas a verseny a zene világában. Sokan próbálnak hobbijukból, a zenélésből megélni. Egyeseknek sikerül, másoknak, bár megvan a tehetségük, nem. Valahogyan ki kell tűnni a tömegből, ez azonban nem mindig egyszerű. Néhányan különleges stílust képviselnek, egyes…..
Mi van akkor, ha egy híresség válik egy márka nagykövetévé? 2012 júniusában a labdarúgó EB-n a dán focista, Nicklas Bendtner, olyasvalamit tett, melyre az Európai Labdarúgó-szövetség 80 ezer fontos büntetéssel válaszolt. Kép: Wikipedia   Hogy a sportoló milyen hibát…..
A cégeknek néha olyan akciók megvalósítása juthat eszükbe, melyeknek semmi közük nincs üzletükhöz. Ez azt jelentené, hogy az ötlet elvetendő lenne?  Semmiképp. Nem létezik elvetendő ötlet. A dolog rendkívül egyszerű: ezeket az ötleteket is saját népszerűsítésükre…..
A megújuló energiaforrások ma már egyre elterjedtebbek mind a világban, mind Magyarországon. Ezek közül is legtöbben a napenergiát hasznosítják, amellyel egy családi háztartás villamos energia szükségletének akár teljes egészét fedezni lehet. Ehhez nincs másra szükség, csak a…..
Amikor a reklámok és a gerilla marketing stratégiák ötvöződnek és egybeforrnak, akkor látjuk igazán, hogy milyen erejük van azoknak a reklámoknak, melyek szakítanak a hagyományokkal, és valami különlegeset alkotnak. Egy jó ötlet egy kis kreativitással meglepő dolgokra képes. A…..
Rossz ötletek nem léteznek. Ennek éppen az ellenkezőjét hiszik azok, akik nem rendelkeznek kellő bátorsággal ötleteik megvalósításához. Minden egyes termék elér a saját közönségéhez abban az esetben, ha az kellően merész és különleges. De természetesen az árucikk, esetleg…..
Bár a gerilla marketing nem magyar találmány, Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít, ez pedig annak köszönhető, hogy működik. Sok vállalat csak azért nem alkalmazza, mert még nem ismeri eléggé, de csak idő kérdése és egyre többen felfedezik a benne rejlő…..
A jó kampányra felfigyelnek az emberek. A cél elérése érdekében a cégeket az sem érdekli, ha reklámjuk szemtelen és tabudöntögető. Az újfajta stílussal és eszközökkel ezek a kampányok még a reklámkerülőkkel szemben is hatékonyak lehetnek. Az úgynevezett vírusmarketing…..
A reklámok áradatában nagyon nehéz a célközönségünkhöz szólni. Nehéz elérni azt, hogy figyelmét nekünk szentelje. Valami nagyon különlegeset, figyelemfelkeltőt, meglepőt és eredetit kell alkotnunk ahhoz, hogy elérjük célunkat. A cél mindig az, hogy a célközönséget…..
Ambient Gorilla HBO és Carrie 2015.08.16 10:23:00
A gerilla marketingről már a korábbi bejegyzésekben is szó esett. Célja az emberek (főként az utca embere) figyelmének felkeltése valamiféle különleges ötlettel. És ha megvan az ötlet, akkor is még van pár szempont, melyet figyelembe kell vennünk. Először is, ahol a…..
Ambient Gorilla Tervezz és alkoss! 2015.08.12 10:21:00
Ha úgy gondolod, hogy vállalatod népszerűsítésének legjobb módja egy gerilla marketing kampány szervezése, akkor alaposan kell tájékozódnod a témában, hogy végül elégedett legyél az elért eredménnyel. És miért is gondolnád, hogy nem ez az ideális módszer? A gerilla…..
Ambient Gorilla WiFi és Minner 2015.08.10 10:19:00
A jó reklám megtalálja azt az utat a célközönséghez, melyen keresztül a leghatásosabb eredményt érheti el. Mire van szükség? Egy megvalósítható ötletre. Manapság mindenkinek van okostelefonja, az SMS-ek szinte elavultak a különféle internetes csevegőprogramok megjelenésével.…..
A megújuló energiaforrások jelentősége, hogy összhangban állnak a fenntartható fejlődés alapelveivel. Alkalmazásuk előrelendíti az emberi technológia fejlődését, ugyanakkor nem rombolja a környezetet. A különböző energiaforrások közül ma Magyarországon a napenergia…..
Ambient Gorilla A flashmobról 2015.08.07 10:15:00
A gerilla marketinget hamar alkalmazni kezdték azok a kis cégek, amelyek népszerűségük növeléséhez nem engedhettek meg maguknak nagyobb beruházásokat, így például hatalmas plakátok és reklámfilmek készítését. A gerilla marketing kampányok közterületeken zajlanak, ahol…..
Debrecentől csupán 20 kilométerre található Hajdúszoboszló, azonban nem ez az egyetlen város, település, amely a környéken látnivalókat tartogat a termálfürdő Mekkájába…..
Ambient Gorilla A graffitiről 2015.08.04 10:10:00
A gerilla marketing számos példát tud felsorakoztatni, mellyel bebizonyítja, hogy a reklámok esetében a kreativitás sokkal fontosabb, mint a pénz. Az utóbbi években a termékkínálat alaposan kibővült. Manapság legyen bármi is az, amit kínálsz és eladsz, biztos lehetsz benne, hogy…..
Lehet, hogy már elegünk van a napsütésből, mert leégtünk vagy épp csak pár órát bír a bőrünk a sugarakban, de az is előfordulhat, hogy a nyári rekkenő hőséget esős idő váltja fel. És akkor még nem is beszéltünk a tavaszi, őszi vagy épp téli napokról, amikor nem csak a…..
Séfként tapasztalhatjuk időnként, hogy a kereskedők nem mindig tudják ugyanazt a minőséget biztosítani, a megrendelt élelmiszerek terén. Egyrészről tudjuk, hogy ez nem feltétlenül rajtuk múlik, mert a nyersanyagok minőségét nyilván befolyásolja az időjárás, és egyéb külső…..
Pár hét kihagyás után ismét kiderült az égbolt, kicsengettek az iskolákban is, így az egész család felkerekedik, hogy az elmúlt 1 év minden nyűgét maga mögött hagyva kikapcsolódjon. Ezt igazán csak akkor tudják megtenni, ha egy helyen minden korosztály jól érezheti magát.…..