Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OsoLalalala

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi nem lepődtünk meg a teszteredményeken, hiszen a kislányunk születése óta elég sok pelenkát kipróbáltunk. A baba bőre sem tűr el minden pelenkát, így az anyukák is tesztelnek folyamatosan, amíg megtalálják a megfelelőt gyermeküknek. Most teljes sajátmárkás körképpel és teszttel próbálunk meg…..
Fontossági sorrend nélkül. Az anyukák nagy része nincs tisztában a növekedési ugrás fogalmával, ilyenkor megijed, hogy kevés a tej, és egyből tápszert ad. Bármilyen egyéb okból is megijed, hogy kevés a tej, és szintén tápszert ad. Ha eszében sincs megijedni, akkor…..
Az első dolog, amit leszögeznék, hogy csak nagyon kevés olyan dolog van, ami kifejezetten TILOS szoptatás alatt. Ezeket még alkalomszerűen, kis mennyiségben sem szabad fogyasztani. Ha mégis megesett, hogy valamiért arra eszmélsz, hogy megszegted a tilalmat, akkor inkább ne szoptass. 4-12 óra alatt…..
Szeretnéd a világ legegyszerűbb, leggyorsabb és legfinomabb almás pitéjét elkészíteni? Tessék! :) Itt egy isteni recept, egy bizonyos Sarlotka, a nagy orosz hon egyik legkedveltebb almás pitéje. Népszerűségének oka abban rejlik, hogy ez az édesség kevés összetevőből áll, ráadásul mind olyan, ami…..
Itt a tavasz és hamarosan már nem az otthon ülés lesz a legjobb módja a szabadidő eltöltésének. Mindegy, hova utazol, táskát szinte biztos, hogy viszel magaddal, és a legtöbb családban gondot szokott okozni, hogy több cuccot vinnénk magunkkal, mint amennyi hely a táskákban…..
A tűzhely felszínére odaégett ételmaradékot letörölgetni nem egy hálás feladat, nem is szereti csinálni senki. Az égők környékén megtapadt kosz, a napokkal korábban odaszáradt olaj, a kifolyt mártás azonban nem keltik egy rendezett háztartás képét, így érdemes minél előbb letakarítani őket. Nem baj,…..
OsoLalalala 2017.10.15 21:08:28
@eßemfaßom meg áll: én se tudtam értelmezni a kifejezést elsőre
Hiába van szúnyogháló a nyílászárókon, szinte lehetetlen kikerülni, hogy például ajtónyitáskor ne jusson be valahogy a lakásba néhány poloska. Nagyjából 4 éve világhódító útra indultak az ázsiai márványpoloskák, és eljutottak hazánkba is. Ezek azok a barna büdös bogarak, akiket senki sem lát…..
Az egészségügy helyzetét jól mutatja az ezer főre vetített elvégzett MRI vizsgálatok száma, ezek ugyanis az egyik legfontosabb diagnosztikai, vizsgálatok, ezek segítségével már korai stádiumban felfedezhetők komolyabb betegségek is. Az OECD 28 országának átlagában 52 ilyen…..
Az ELTE pszichológiai kutatócsoportja készítette el Magyarország boldogságtérképét, amelyen megyékre bontva láthatjuk, hogy hol, mennyire boldogok az emberek. Általánosságban  A nők, A Dunántúlon élők, A kis településen élők, A diplomások, A 30 és 50 év…..
A nyelvtanulás az egyik legfontosabb teendő annak érdekében, hogy növeljük esélyünk a munkaerő piacon vagy elmerüljünk más kultúrákban. Ehhez azonban már nem kel feltétlenül külön tanárhoz járnunk, és vagyonokat elköltenünk, hanem választhatunk ingyenesen megoldásokat az interneten. Ezek a programok…..
Sokan temérdek Lego-kockával rendelkezünk otthon, de semmit nem kezdünk velük. Mutatom, mire lehet még jó, ha már senki nem játszik velük.  ..
Nyers zabkása áztatott magvakkal reggelire Reggeli nyers zabkása - Kollath módra  Egy német orvos, Dr. Kollath Werner fejlesztette ki azt a módszert, aminek alapja valójában a nyers  étkezés, a nyers reggeli, egészséges (cukrozatlan) összetevőkkel.  A nyers magvak finomabbak, puhábbak és…..
A nyárban az egyik legjobb, hogy rengeteget lehetünk a szabadban, számos programot szervezhetünk, hogy kiszabaduljunk otthonról. Még az olvasgatás is egészen másképp esik egy parkban vagy kertben a fák alatt, esetleg takarón heverve. Mivel tetszett Önöknek a kedvenc budapesti pihenőimet és a…..
OsoLalalala 2016.06.21 11:12:18
@Kócos Fogú Rémség: Én már sehova sem merek menni az erőszakos csövesek és az egyéb gusztustalan alakok miatt akik a parkokban tanyáznak. Az pedig, hogy a Városmajor közbiztonsága nem túl jó, egy NAGYON ENYHE kifejezés. A múltkor is posztolták a face-en, hogy egy perverz hulladék figyelte a futó nőket a bokrokból. Fényes nappal. A játszótér közvetlen közelében. Az ember gyomra felfordul, komolyan...
Hamarosan beköszönt az idei iskolai szünidő 11 hete.  Ötleteinket évek óta gyűjtögetjük, magunk is megéljük gyerekeinkkel, gyerekközösségeinkkel. Túlvállalt, költséges programok helyett inkább otthon/itthon, családi együttlétben gondolkozzatok.3, 2, 1, START… KAVICSOK – Nagy méretű kavicsokat lehet…..
 forrás: hiveminer.com Miért van itt egy halom pillecukor rögtön az első képen? Rögtön kiderül! Amikor gyerekekkel foglalkozunk, fegyelmezési kérdések is mindig az utunkba kerülnek. Sokszor nem tudják megvárni, hogy sorra kerüljenek, egymás szavába vágnak, elveszik az ollót a "tiltott" dobozból,…..