Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lorinser

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Mélységesen megrendítette és felháborította a mai állatkínzásos eset az Etyeki Állatvédők Egyesületének önkénteseit. Bicskén egy apró kiskutyát szorosan zsákba kötve hagytak a tűző napon, hogy szerencsétlen ott haljon meg. A bezsákolt apróságtól egy nagyon veszélyes, forgalmas helyen, a Bicske és…..
lorinser 2016.04.08 18:04:05
@kutyás majmok:
hát öcsém, bölcsebb lett volna, ha csöndben maradsz. Ha a te értelmezésedben az általad említettek nem merítik ki az állatkínzás fogalmát akkor nálad óriási bajok vannak. Csak reménykedni tudok abban, hogy sem gyereked, sem pedig állatod nincs (még csigád sem).
Tanulságos végignézni az Egyesült Államokban kirobbant, de globálissá szélesedett és Európát is megrengető Volkswagen-dízelbotrány reakcióit a különböző államok hatóságai, politikusai, civil szervezetei részéről. Annyit előre bocsáthatunk: Magyarország - szinte minden…..
lorinser 2015.09.28 15:20:34
@nagyfeszültség:
Szerintem a vancat nevű blogtoló és nagyfeszültség, a stílusból ítélve egy és ugyan az.
lorinser 2015.09.29 15:55:00
@mojszipupi:

Pont ezt akartam én is linkelni. Pontosabban a blogtolónak, hogy tanulmányozza ha már ennyire a nyelvére vette a Mercedes-t, BMW-t, Peugeot-ot és a Citroent.

Remélem a kedves blogtoló észreveszi, hogy csak a hangulatot keltette a fent említett márkák emlegetésével.

Bár úgy sem fog válaszolni vagy bármilyen módon reagálni (eddig sem tette, pedig kértem tőle linkeket a véleménye alátámasztására) azt meg pláne nem fogja megtenni, hogy valami elnézés féle hagyja el a billentyűzetét.
Egy legenda elbukott, egy meg visszatért. Röviden így foglalhatnánk össze a kevesebb mint egy évvel ezelőtt, lényegében egyidőben bemutatott Renault Twingo és Smart Fortwo/Forfour nemzetközi piaci eredményeit. Az új Smartból az első két generáció után kiszerettek, a Twingóba…..
lorinser 2015.09.25 15:36:01
@xvb:

"Miért bukott volna meg a Smart?" - ezt kérdeztem én is, amikor elolvastam a blogot. De valószínűleg azért, mert ez a vancat nevű blogtoló a tényekkel sincsen tisztában és tisztán látszik, hogy a Mercedes valami miatt szúrja a szemét. A legutóbbi negyedévben (ahogy írtad) 46%-al emelkedtek a Smárt eladások. Egy másik forrás: www.daimler.com/Projects/c2c/channel/documents/2642454_Daimler_Q2_2015_Interim_Report.pdf

Már csak ezek miatt is értelmezhetetlen a cím.
Elképesztő, különleges, egyedülálló folyamatoknak lehetünk tanúi az autóiparban, mióta az Egyesült Államokban nyilvánosságra került a Volkswagen-csoport csalássorozata, amelynek lényege, hogy egy szoftver segítségével mindeddig sikeresen elfedték: a megengedett…..
lorinser 2015.09.23 15:20:58
@nu pagagyí:

Az elektromos autókkal nem csak az akkumulátorok kapacitása a probléma. Hanem az, hogy addig, ameddig a feltöltéshez szükséges elektromos áramot többnyire szén, kőolaj, gáz és lignit erőművekkel állítják elő nem sokkal környezet kímélőbb mint egy benzines autó. Ezt nevezik áthelyezett környezet szennyezésnek mert ebben az esetben pl. a mátrai erőmű környékén élők szívják meg.

Erről az apró tényről minden elektromos autó mantrát toló szemérmesen hallgat.
Persze én is azt gondolom, hogy előbb-utóbb a tisztán elektromos autók jelentik a következő lépést de addig sok mindent meg kell oldani (többek között azokat, amiket Te is mondtál).
lorinser 2015.09.25 10:08:36
@nagyfeszültség: 2015.09.23. 20:31:55

1. Nincsen már Ikarusz. Döglött oroszlán. - jártál már Budapesten? Ha igen, akkor nem mondanál ilyet.

2. A Peugeot HDI kampányai a dízelbűnözés minősített eseteti voltak. hazudtak nappal, éjjel és este. - beszélsz hülyeséget megint!!! Ajánlom figyelmedbe: totalcar.hu/magazin/hirek/2015/09/24/ujabb_erintettek_a_dizelbotranyban/
Igen, a Peugeot HDI motorjai is többet szennyeznek de nem 40x mértékben.
Az Oktogon mostanában a megújulás központja. Ebbe a körbe szállt be a Friday's is, mivel az itteni éttermük teljesen új dizájnt kapott, illeszkedve ezzel az amerikai trendbe. Új étteremhez pedig új burger is dukált, ezt kóstoltam most én. Mindenek előtt azonban vertem egy…..
Két Windows 10-zel kapcsolatos hírünk is van mára. Az első egy picit lazább: a Microsoft nagyon örül, hogy milyen sikeres a Technical Preview programja. A blogposztjuk szerint eddig több, mint másfél millióan regisztráltak a kifejezetten hozzáértőknek szánt programban, és…..
Van is min, az a hisztéria, amit a média rittyentett a gyerek születése köré, igen ijesztő mértéket öltött. A CNN négy órán át élőben koverolta a vajúdást, ami egyszerűen nevetséges, hiszen NEM VOLT MIT JELENTENI, a nő bent izzadt a szülőszobában, mint sokmillió társa…..
Megtámadott és több helyen megharapott egy 8 éves kislányt egy kutya Kínában, Shanxi tartományban. A gyereket az utcán támadta meg az állat, majd több helyen megharapta és egy autó mögé vonszolta. A kislányt egy arra járó férfi mentette meg. A gyereket kórházba szállították,…..
Érthetetlen, hogy mit szórakozik ezzel egy Samsung méretű vállalat, de továbbra sem hajlandók hozzáérni a szervizükben a nem hivatalosan Magyarországon forgalomba hozott mosógépet. Kedves Samsung! 2011. decemberében vásároltam Önöktől egy WF1602WUV típusú mosógépet…..
Az MTVA újfent megtagadta a közérdekű adatigénylésünket, ezúttal a közrádiók új szignáljaival kapcsolatban. A zenei darabok szerzőjét, Kovács Ákost is megkerestük, hogy segítsen, azonban több megkeresésünkre sem válaszolt, így bepereljük a közmédiumok felügyeleti…..
lorinser 2013.04.18 11:20:46
@nzk:
Korlátoltság, szűklátókörűség? Nem ittunk együtt, hogy ismernél. Mire tetszik gondolni?
lorinser 2013.04.18 11:41:24
@nzk:
vélemény és vélemény között óriási különbségek vannak. Igaz? Addig, ameddig valaki nem teszi oda, hogy "szerintem" vagy "nekem nem tetszik, mert...", az a vélemény így pusztán csak rosszindulat és irigység.
lorinser 2013.04.18 11:47:55
@nzk:
nagyon kíváncsi lennék, hogy ebből a pár mondatomból leszűrve szerinted mit értelmezek félre? Főleg ha sejtenéd, hogy semmi mélyebb értelmezést nem futtattam le Ákossal és a zenéjével kapcsolatban. Még Ákos koncertre járó sem vagyok.
Ákost meghallgatom, kész ennyi. Ha megszólal a rádióban nem fogom elkapcsolni. Ennyi.
Subba CONGRATZ: iOS6 MAPS 2012.09.21 12:17:23
Elég jól sikerült az új app. van itt még sok. ..
lorinser 2012.09.21 15:07:37
@Fatal Error! System Halted!: Már majdnem komolyan vettelek.
A Thanksgiving Eli Roth hozzájárulása volt a Grindhouse ál-előzeteseihez, de mostanáig tartott, mire talált egy történetet a képekhez Jeff Rendell írótársával. A forgatókönyvbe Jon Watts és Chris Ford is besegítenek, akik szintén készítettek egy ál-előzetest a Grindhouse-hoz.…..
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
Ezt akkor láttam be, amikor a mérnök felkapott egy levegőrostélyt. „Érzik? Kis éle van a rácsoknak. Megvizsgáltuk elektronmikroszkóppal.” Szemében szenvedélyes tűz lángolt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
TComment Már nem a mi autónk 2012.03.19 05:50:07
Mit jelent nekünk a Swift? Egyáltalán: jelent még valamit? És ha tudjuk, hogy mind közül ez e legjobb, akkor rohanunk-e hanyat-homlok, hogy a miénk legyen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
lorinser 2012.03.19 11:16:50
@Dr. Trebitsch:
na és az a '94-es papírcorolla (vagy rozsdacorolla)vajon hogyan szerepelne egy törésteszten? Borzalmasan. Naugye nem véletlen az az 1045 kg.
Sándorék gondolták, spórolnak pár forintot a fotóelőhíváson az eDigitalnál, de végül már nem volt türelmük kivárni, míg hajlandó lesz a cég teljesíteni az ígéreteit. A jogtalanul felszámolt plusz költségekről nem is beszélve.Az eDigital reklámjainak bedőlve (9ft +…..
lorinser 2011.09.01 19:45:55
@i-gaz: itthoni háttér nincs? Ezt még is honnan veszed? Voltál már náluk? Amúgy biztos hogy nem, mert akkor ilyen b@romságot nem mondanál.
lorinser 2011.09.02 10:20:24
@i-gaz: kíváncsi voltam a válaszodra, de szimplán nem mondasz igazat!! Én diákmunkán voltam náluk és akkora előhívó és levilágító gépeket te még nem láttál. Szóval a képek kis hazánkban készülnek. Ha már igazat nem tudsz mondani, legalább rémhíreket ne terjessz.