Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pankalány

22 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
sajnos csak pontokba szedve, mert erre van időm és energiám:munkatárs1: nem szeretem a "névtelen" kommenteket, nem fair dolog.a sztori előzményét, amit az előző bejegyzésben írtam, négyen ismerjük. ketten nem voltak itt, amikor a beszélgetés zajlott. akkor ki ferdít?…..
még nem is jegyeztem le, mit hozott a Jézuska (kariaji, csak Bögrének :))szóval kaptam/tunk a családtól összedobva egy mosogatógépet, így csatlakozom egy barátnőmhöz: megvan a második szerelmem. kaptam még evőeszköz készletet, legyen mit mosogatni. kaptunk apáéktól pénzt, azt…..
nincs kedvem címeket adni, meg ilyen hülyeségeken gondolkodni. a napjaim változatos egyhangúsággal telnek, mindegyikre jut valami. a kávézólány mostanában gyümölcslevezőlány, aki a szabadidejét alvással, olvasással, tévézéssel tölti. csupa magányos sport. de nem vagyok…..
...mindenki megtudja.a kedves: épp a szülinapja volt, gondoltam, mikor máskor csináljam meg a tesztet. megvegyészkedtem, nézem, nézem, nem látok csíkot. na ne már. szóltam neki, ugyan jöjjön már, lát-e csíkot. hááááát... este megint vettem egy tesztet, hátha valamit nem jól…..
csütörtökön megint voltam dokinál, előadtam a hétvégi kalandom a sürgősségin. megnyugtatott, hogy minden rendben, és hogy ő is ezt a gyógyszert adta volna. utána megint ultrahang. hallottam a szívverését. :)megemlítettem, hogy annyira nem dobnak fel ezek az egész napos (igen,…..
most nézem, milyen régen írtam. pedig van ám történés, csak annyi minden, hogy követni is nehéz.karácsony: leszervezve a program, ajándékok 70%-ban megvannak, három ki van találva, csak be kell szerezni, meg egyen még gondolkodom. menüt megterveztem, vásárolni kell…..
megint egy esemény. tegnap kaptam két kismamanadrágot Edit barátnőmtől. este felpróbáltam, az egyik teljesen hordható, a másik rövid ugyan, de otthonra jó lesz. ahogy felvettem, látom ám, hogy olyan fura benne a hasam. hát igen. asszem elkezdett látszani. :)ma is érzem én, hogy…..
csodásan telt a múlt hétvége, természetesen képzeljünk ide idézőjelet.péntek este, mikor hazaértem, már hullámokban görcsölt a bal vesém, kapartam a falat. felhívtuk az ügyeletet, mondták, be kéne menni vagy oda, vagy a nőgyógyászatra. akkor kezdett múlni, ám a lázam ment…..
az elmúlt 3-4 hétben megfigyelt testi (lelki?) változások:aludnék, aludnék, aludnék. este már legkésőbb nyolckor ágyban vagyok, olvasgatok, beszélgetünk, tévézünk; legkésőbb 10kor alszom is.nem bírok sokat enni, inkább keveset, viszont gyakran fáj a gyomrom. tegnap este is,…..
ezt a bejegyzést egyszer csak publikálom, vagy nem. szeretnék mindent feljegyezni, mert egyszer még fontos lehet.a lényeg, hogy egy hete megcsináltam két tesztet is, mindkettő negatív lett. nem hagyott nyugodni a dolog, ma elmentem orvoshoz. semmi választott doki, csak a sima céges…..
tiszta nyomi vagyok. ez az időjárás nincs rám (sem) jó hatással. szakad az eső már megint. voltam bent ma a városban, elintézni ezt-azt, és most szívem szerint hazamennék, ágyba bújnék, előkapnám a könyvem, és felváltva olvasnék és aludnék.kezdődik a karácsonyi fennforgás.…..
kénytelen voltam átköltözni, vagyis inkább úgy mondanám, hogy új életet kezdeni.sokat gondolkodtam, mit tegyek. a szívemhez nőtt az a másik. végül úgy döntöttem, hagyom.remélem, idetalál mindenki, akit érdekelnek a gondolataim, véleményem, és jó lesz itt...
Életkedv :( Magdika 2008.05.23 17:09:49
meg sem érdemli, hogy becézgessem, de mit tehetek, így kaptam.Magdika alattunk lakik, a nyolcadikon. van egy férje, aki a lehető legtöbb időt tölti a lakótelep kiskocsmájában, ugyanazt a korsó sört szopogatván. ebből is látszik, hogy Magdika férje nem alkoholista, csak utál…..
éppen belekanalazok isteni sajtkrémlevesembe a közétkezdében, hatalmas zsivaly a háttérben, csörög a telefonom. ismeretlen szám.két falat között felveszem:- igen, tessék.- üdvözlöm, Annamária, xy vagyok a z cégtől. a kedves férje (családi állapotom: hajadon) adta meg a…..
Életkedv :( a technika ördöge 2008.04.01 14:41:38
a teremburáját! kék halál.mindez épp akkor, amikor az utolsó betűket pötyögöd egy jó hosszú post/levél/döntési lap/tökmindegymi írásakor. hiába az automatikus mentés bekapcsolva, egyszerűen nem leled miután sikerül visszakapcsolni a gépet. ja, és megfogadod, hogy…..
Életkedv :( elmúlik? 2008.03.18 10:33:17
van egy blog. kábé egy éve olvasom, nap mint nap.amikor rátaláltam, elolvastam visszamenőleg az egészet. egy év termését. nagyjából két nap alatt. felfaltam. azóta nem kezdődik úgy napom a gép előtt, hogy meg ne nézzem, mi történt Vele az elmúlt napon. megszerettem a…..
Pankalány 2008.03.21 15:36:46
:)
Életkedv :( kommunikáció...? 2008.03.12 12:17:00
ez az a dolog, ami rendszeresen le tudja nyomni az életkedvem a béka feneke alá.miért is? vegyük sorba. ha felhívok valakit, nem (minden esetben) azért teszem, mert unatkozom. általában célom van vele. nem veszi fel. írok neki, arra kétszavas válasz. elvárás: annyit kapjak már…..
Életkedv :( az igazság ára 2008.03.06 21:35:00
volt szerencsém belepillantani a fenti címet viselő műsorba. remélem, nem jogsértő ellopni a bejegyzéshez...  szóval eddig nem is hallottam róla, de ezután nem is szeretnék. történik ugyanis, hogy a szerencsés (?) delikvens kap x kérdést, melyet…..
Pankalány 2008.03.10 09:35:49
próbálom szervezni a márciusi "nyaralásunkat". a kedvesemet felhívta egy csaj nemrég, hogy tök olcsón elmehetünk wellness hétvégézni. mivel nem sikerült részleteket megtudnia, felhívtam én. feltettem neki néhány célirányos kérdést (tud-e írásban ajánlatot küldeni,…..
Életkedv :( Sztrájk van babám!! 2008.02.24 19:57:00
"Má' megin?" kérdezhetjük teljes joggal.Nem értem én ezt... Valaki valamit nagyon rosszul csinál. Két szemszögből tudom vizsgálni ezt az egész történetet: a pénzéért küzdő, elkeseredett alkalmazottakéból vagy a szolgáltatásokért fizető, munkába, családjához…..
Életkedv :( éjszakai élet... 2008.02.23 13:47:27
nagyon régen voltam szórakozóhelyen bulizni, hát nem is megyek egy ideig.életképek:a kidobóember az emeleti rész korlátjának támaszkodó lányt simogatja (lapátkeze a lány nadrágjában), majd kézenfogja a csajt, eltűnnek egy "belépés csak dolgozóknak" helyiségben;kicsit…..
Pankalány 2008.02.24 22:17:29
Életkedv :( testsúly problémák 2008.02.19 12:21:00
két eset van, egyik sem jobb a másiknál.vegyük a ritkábban előfordulót. az ember lányának olyan a testalkata, hogy egyszerűen nem rakódik rá a zsír. na persze, mondhatnánk, ilyen nincs. akkor lehet, hogy ez nem is testalkat függő? simán lehet. mögötte lehet az is, hogy az illető…..