Regisztráció Blogot indítok
Adatok
banksy

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagymás bab, spagettihalmok, hatalmas húsok, legendás idézetek, a filmtörténelem legjobban megkomponált verekedései és verhetetlen filmzenék  - mi úgy döntöttünk, hogy egy szép, nagy darab steakkel és egy hideg sörrel búcsúzunk Bud Spencertől.  ..
Szeretjük próbálgatni a határainkat, és az eszközeinket, hogy ne mindig csak steaket, meg csirkét és halat grillezzünk, hanem valami extrát. Így volt ez a szufléval, meg legutóbb a pizzával is, bár ott csak magunkat okolhatjuk, hogy elsőre nem sikerült. A grillezett velőscsontra viszont tényleg…..
GasztroGarázs Pizza a grillen 2016.06.14 11:16:13
Van az a mondás, hogy „ha előre lennék olyan okos, mint az anyósom utólag….” Valahogy így voltunk mi is ezzel a pizzasütéssel.  Az első kísérlet csúfos bukás lett, de nem adtuk fel, így ez lett a jutalmunk:  ..
    Az első tortát kb. 8 és fél évesen csináltam, amikor Anyu megtanított piskótát sütni, így már csak a Gála vaníliás pudingport kellett kikeverni, meg gyümölcsöt szeletelni, és már kész is volt a gyümölcstorta, a 90-es évek elejének legnépszerűbb süteménye.…..