Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemesszabi

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventusszal zsinórban öt bajnoki címet nyerő, majd mégis menesztett Massimiliano Allegri ügynöke, Giovanni Branchini megerősítette, hogy a szakember számos ajánlatot kapott már, de még nem döntött a jövőjét illetően, mert egy igazán meggyőző projektre vár. Allegrit 2019-ben állították fel a…..
nemesszabi 2021.03.05 10:36:21
@GodPiero: Jaja, a cagliarival aki az év edzője ett, valószinű hogy semmihez nem ért. A két BL döntő is úgy jött össze, hogy a Juve volt a favorit...
Rosszul indult, azonban szépen végződött a Juventus számára a torinói városi rangadó. A vendég Torino FC az első félidőben előnybe került, azonban a bajnoki címvédő Weston McKennie és Leonado Bonucci fejeseivel megfordította a mérkőzést, s megszerezte a győzelmet, valamint az érte járó három pontot...
Paulo Dybala és a Juventus várhatóan egyeztetéseket fog tartani a játékos szerződéshosszabbítása ügyében, az argentin csatár pedig évi 15 millió eurós szerződésben reménykedik. A nyáron igencsak kérdéses volt Paulo Dybala torinói jövője, az elmúlt évek hullámzó és gyenge teljesítménye után a klub…..
Az elmúlt napok, és különösképpen a tegnap este fejleményei után már borítékolható volt, azonban az UEFA ma hivatalosan is bejelentette, hogy bizonytalan időre elhalasztják a Juventus-Olympique Lyon mérkőzést.  A francia csapat a hazai 1:0-ás győzelemmel a zsebében látogatott volna Torinóba a…..
Az olasz sajtóban erősödnek a pletykák, amelyek szerint a Juventus menesztheti Maurizio Sarrit, s helyére visszahívná Massimiliano Allegrit, aki éppen a Chelsea-től érkező mester elődje volt Torinóban. A zebramezes együttes remekül kezdte az új esztendőt, azonban előbb vereséget szenvedett a Napoli…..
Az Amszterdamban szerzett találatnak köszönhetően, a Juventus szűkös, ám rendkívül értékes előnnyel várhatja az Ajax elleni visszavágót a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A zebramezesek hétvégén erősen felforgatott csapattal, számos kulcsjátékost pihentetve szenvedtek…..
A Juventus fölényes játékkal győzte le legfőbb kihívóját, a Napolit, azonban a diadalmas este egy váratlan bejelentést is tartogatott, hiszen a klub ügyvezető igazgatója, Beppe Marotta bejelentette távozását. "Rendkívüli nyolc év volt, s a Juventust mindig is a szívemben őrzöm majd." - mondta…..
Massimiliano Allegri kritikusan nyilatkozott a Juventus első meccsét követően, amelyen bár a címvédő csapat megszerezte a vezetést már az első percekben Sami Khedira gólja révén, de Mariusz Stepinski és Emanuele Giaccherini találatával fordított az ellenfél. Leonardo Bonucci nyomása alatt Mattia…..
nemesszabi 2018.08.19 10:29:36
@Il Principino: Ja Khedira tegnap minden fontosabb mutatóban felül múlta az alábbi játékosokat: Ronaldo, Dybala, DC, Cuadrado. De azért természetesen most itt helyénvaló az ő szidása...
Claudio Marchisio kész elhagyni a Juventust, és külföldre szerződni, az érdeklődők között pedig megtalálható a Monaco, illetve amerikai, kínai, ausztráliai és egyesült arab emírségekbeli klubok. Több olasz forrás arról számolt be szerda este, hogy a középpályás feladta a…..
nemesszabi 2018.07.14 21:01:43
@juve1986: Én jobban szeretem marcit sokkal Khediránál, de ahogy te is mondtad fentebb a kritika fontos. Hát sajnos akkor is fontos amikor ki kell mondani, hogy hasznosabb Khedira nála. De szerinted menjen Khedira is és Allegri is, meg gondolom akkor már Marotta meg midnenki amíg nem az van amit te jónak látsz?! Szerintem Allegri jó edzző és tudja mi a legjobb a csapat szempontjából.
Az emg hogy enm a számokból kell kiindul, hanem addig játszatni valakit amig nem lesz jó ha egyáltalán jó lesz?! Súgok avlamit: Marci van a Juventusért és nem fordítva! Amúgy szeinted a Transfermark-nál hány dolgot vesznek figyelembe egy játékos értékének a megállapításakor? mert Szerintük Khedira 4x annyit és mint Marci pedig a szerződése is csak 1 évig tart már. Vagy a Transfermart is menjenn a búsba?!
Massimiliano Allegri a szezon utolsó bajnokiját követően arról beszélt, hogy elismerést érdemel a Napoli a nyújtott teljesítményért, de a Juventus bizonyult a legjobbnak, és nem helyes kritikákat megfogalmazni csapatával szemben. „A csapat kiváló szezont futott, és mindig csodálatos nyerni.” -…..
Massimiliano Allegri az Inter felett aratott felettébb izgalmas 3-2-es győzelem után magyarázatot adott a játékosválasztásra, és véleménye szerint az szombati győzelem nagy különbséget jelenthet a scudettóért zajló harcban. „Csodálatos este volt a futball számára, amely során a győzelemre szoruló…..
A Bayern München elleni hétközi Bajnokok Ligája-ütközet után a Juventusnak nincs ideje és lehetősége a lazításra, hiszen vasárnap este a zebramezes csapatnak győznie kell a Torinóba látogató Inter ellen, hogy megőrizze előnyét a bajnoki tabella élén. A két csapat szerdán az…..
nemesszabi 2016.02.29 15:31:08
@babo0410: Egyetértek!
Massimiliano Allegri a Bologna elleni döntetlen után, amely megtörte az Öreg Hölgy tizenötmeccses győzelmi sorozatát, hogy nem lehet mindig nyerni. A Juventus a Stadio Dall’Ara gyepén szakította meg győzelmi sorozatát, ahol négy év után először történt meg, hogy egyetlen kapura…..
Simone Zaza ügynöke nemrég arról beszélt, hogy soha nem volt valós esély arra, hogy pártfogoltja távozzon az Öreg Hölgytól. A csatárt a téli átigazolási időszak alatt többször hírbe hozták angol csapatokkal, és egyes források szerint a kevés játékidő miatt a távozás…..
nemesszabi 2016.02.17 16:15:52
@devil-z: Remélem felfogod, hogy minden edző ezt mondja, különben romlana a csapatmorál.
Most tudom hogy szörnyű dologra fogom felhívni a figyelmedet, de képzeld olyan is volt már pl, hogy egy edző dicsérte a vesztes meccs után a csapatát.
nemesszabi 2016.02.17 17:17:22
@devil-z:
HA ezt te hazugságnak nevezed, akkor mindenki hazudik kár bárkinek is beszélnie. akkor nekünk is kár itt vitáznunk.
Ha szerinted Morata élete végéig szar lesz és már semmi hasznára nem lesz a csapatnak Zaza pedig jobb lesz mint Messi (mert a gól/perc neked ezt jelenti) akkor szintén nincs értelme a vitánknak.
Illetve ha nem érted amit leírok -ahogy ezt te is említetted- akkor meg pláne nincs értelme ennek a vitának.
Az olasz válogatott szövetségi kapitánya, Antonio Conte úgy véli, hogy az olasz bajnokság, mely egykor a világ legfényesebb sorozata volt, mára csak a negyedik helyet foglalja el Európában. "Úgy gondolom, hogy a legjobb labdarúgást jelenleg Angliában játsszák." - nyilatkozta Conte a FIFA 1904…..
nemesszabi 2016.02.11 09:56:41
@Devilke Balla: JA egy Van Haal igazi kincs. Elszór több száz millát!! aztán elpasszolja akiket vett mert nem jönnek be. Ebből is látszik, hogy egy edző is vehet találomra embereket.
Az nem baj ha egy profi stáb figyeli meg és választja ki, hogy kik legyenek a célpontok. Persze az jó ha az edzővel egyeztetve történik a dolog, de ha csak nem találnak egy világklasszis edzőt (Pl Ferguson) akkor a pár évente cserélődő edzők folyamatos csapatátépítése elég sokba kerülhet egy csapatnak. Az adidas 10 évre adott 1000millájából a ManU már elköltött egy csomót és sehol nincsenek. Nálunk A conte féle csapat felépült 50ből és ehhez jött még ennyi ráforditás kb(ha beleszámoljuk a tóvozókért kapott pénzeket is).
ez azért jobbnak tűnik...
A folyamatos angol és olasz pletykák nyomására a Juventus trénere, Massimiliano Allegri a minap egyértelmű állásfoglalással szolgált, amelyben egyszerűen elutasította a pletykákat, mivel ezek semmilyen valós háttérrel nem bírnak. Az olasz és angol sportnapilapok folyamatosan és…..
A Calciomercato értesülései szerint a szezont a formája reménytelen keresgélésével töltő Chelsea határozott lépésre szánta el magát, és négy évre szóló szerződéssel próbálja a Stamford Bridge-re édesgetni a Juventus mesterét, Massimiliano Allegrit. A tavaly bajnoki címet szerző londoni együttes…..
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta a Roma elleni rangadó előtt nyilatkozott, s egyértelműen kijelentette, hogy a szállingózó pletykák ellenére, a klub nem kíván megválni mesterétől, Massimiliano Allegritől és két játékosától: Paulo Dybalától és Paul Pogbától. "Ő egy tehetséges edző, aki népszerű,…..
nemesszabi 2016.01.25 16:25:51
@norbi9107: Dybala és Tevez nem tudott volna egyszerre játszani. Mindketten 2 csatáros rendszerben a jók úgy hogy előttük van egy Center aki csinálja a helyet nekik.