Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Glivenko

0 bejegyzést írt és 527 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Friss olasz hírek szerint Dušan Vlahović ügynöke miatt hiúsult meg a szerződéshosszabbítás a Fiorentina csapatával, mivel az ügynök a klub szerint túlzó igényeket támasztott egy jövőbeli értékesítés kapcsán. A csatár szerződése 2023 júniusáig érvényes, és miután a tegnap beszámoltunk a Juve…..
Glivenko 2021.10.06 11:51:35
@babo0410: Lehet, hogy tényleg jó csatár, de érdemes megnézni az eddigi szezonját.
8 meccs 6 gól igaz, de:
7 bajnoki meccsen lőtt 4 gólt, abból 3 tizenegyes. Az egyetlen akciógólját a Torino ellen lőtte.
Roma ellen: 0 gól
Torino ellen: 1 gól
Atalanta ellen: 2 gól (mindkettő tizenegyes)
Genoa ellen: 0 gól
Inter ellen: 0 gól
Udinese ellen: 1 gól (tizenegyesből)
Napoli ellen: 0 gól
Ezen kívül még lőtt a Serie B-s Cosenza ellen 2 gólt egy kupameccsen.
Megvárnám a szezon végét még ezzel.
Előző fordulóban a Juventus játék és ellenfél nélkül aratott 3:0-ás győzelmet a Torinóba végül el sem utazó Napoli fölött, s a válogatott szünetet követően most az újonc Crotone otthonába látogatva kell megszereznie a három pontot. Andrea Pirlo keretében ismét ott lehet a eltiltását a Napoli elleni…..
Glivenko 2020.10.18 13:24:20
@pedronegroo: Ha már ekkora itt a liberalizmus, akkor arra is joga lenne mindenkinek, h ha valaki olyat mond, amiről azt feltételezi mindenki róla, h egy idióta, akkor ezt elmondják neki. Csak sajnos nem így van, mert ha a csapat egy játékosát bohócozza valaki, az nem számít személyeskedésnek, pedig az érintett nem tudja megvédeni magát, hiszen nincs itt. De ha egy hülyét lehülyézel, akkor az az, és tiltanak. Hogy van ez?
Glivenko 2020.10.18 13:37:55
@pedronegroo: Igen, igazat adnék neked senky esetében is, ha legalább egy olyan mondatára emlékeznék, amit helyesen tudott leírni. De szerintem nem volt ilyen. Ebből pedig arra következtetek, h nem egy értelmes ember veszítette el pár pillanatra az eszét meccs közben, hanem...a butaság pedig olyan dolog, ami sosem annak fáj, aki buta, hanem a körülötte lévőknek.
Glivenko 2020.10.18 13:47:33
@pedronegroo: Lehet, h így kellene. De ez is ilyen helyzet?
Legyen az, h ha valaki bohócozza a csapat valamelyik tagját, aki amúgy egyáltalán nem szolgált rá, akkor őt is nyugodtan hívhassuk annak, hiszen ő rászolgált. :D
Nem mondhatja senki, h nem lenne igazságos.
Mindegy, eleget foglalkoztam ezzel az üggyel.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
Glivenko 2019.08.03 20:10:22
@del pipi: Az emberek főleg a szurkolók gyorsan felejtenek. Dybala bőven érdemelne mégegy esélyt. Allegri azt hitte, hogy ő Lippi, ezért játszatta Mandzukict balszélsőként, Dybalát meg jobbszélsőként, miközben egyiküknek sem fekszik az a pozíció. Dehát neki volt igaza, hiszen mennyi sok BL-t nyertünk így....
Glivenko 2019.08.04 12:59:24
@juve28adam: 30 milliót mondanak + bónusz.
A Juventus egykori csatára, Nicola Amoruso szerint Romelu Lukaku jól passzolna az Öreg Hölgy csapatához, még Paulo Dybalánál is jobban, különösen a Bajnokok Ligájában. Az olasz futballista olyanokkal küzdött a játéklehetőségért, mint Alessandro Del Piero, Filippo Inzaghi és David Trezeguet 1996 és…..
Glivenko 2019.08.03 18:42:48
@peti78: Buta és kapzsi? Miért? Van egy szerződése és a Juvéban akar játszani. Vagy te mit szólnál, ha lenne egy menő munkahelyed, jó fizetéssel, és aztán a tulaj az érvényes szerződés ellenére elküldene egy középszer cégbe kevesebb pénzért. Rohannál, mi? :D
Glivenko 2019.08.03 19:04:52
@peti78: Szóval mégsem ő a buta, hanem aki idehozta 5 évre, nagy pénzért, nem? :D
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Glivenko 2019.07.21 14:37:00
@Nathas: Én az akadozó streamben egyetlen helyzetre emlékszem, az Mandzu fejese volt.
Glivenko 2019.07.21 14:54:35
@Nathas: Igen, bár a statisztika szerint egyszer sikerült az első félidőben kaput találni...ez még nem a csúcsforma, eléggé "nyaraló" még a csapat.
Glivenko 2019.07.21 15:41:47
@m.martin91: Kellenek ők, mert ugye van rá szabály, hogy olasz nevelésnek is kell lennie a csapatban. Az olasz nevelések meg jellenzően olaszok, vagy olyan külföldiek, akik az olaszoknál töltik a fiatal éveiket. Szóval akármilyen gyötrelmes tud lenni Rugani meg DS, sajnos kellenek. Persze lehetne jobb olaszokat is hozni, de az drága és ritka.
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri kapcsán folyamatosan ellentétes információk keringenek a lapokban, számos klub érdeklődik iránta, így például a PSG és az AC Milan, miközben sokan a távozását prognosztizálják. Természetesen a távozás hírére a lapok már több nevet is belebegtettek…..
Glivenko 2019.05.09 20:26:51
@venember83: Kérdés, hogy mit tekintünk szűk elitnek. Ha veszünk egy huszonvalahány fős keretet, akkor Khedira kb a felső 30%ban lehet fizetés terén, pontos adatokat nem tudok fejből.
Amúgy persze nem a hírválasztást akartam kritizálni, mostanság a legnagyobb "okosságokat" írják a témában, szóval nem lehet sok normális hírt találni...
A hétvégén a Parmától bekapott három gól is jól jelzi, mennyire érzékeny veszteség a Juventus számára, ha Giorgio Chiellini és Leonardo Bonucci egyszerre szerepelnek a sérültek listáján. A helyzetet megvizsgálva a Calciomercato.com rámutatott, hogy a Bianconeri a következő átigazolási szezonban…..
Glivenko 2019.02.04 16:27:28
@10Delpiero10: Van ilyen pizzéria? Nemsokára megyek Torinóba, megadhatnád a címét, megnézném.
A nyáron a Juventustól az AC Milan csapatához igazoló Gonzalo Higuaín a La Gazzetta dello Sport munkatársának adott hosszabb interjút, s a beszélgetés során természetesen szó esett a távozás körülményeiről és okairól is. "Az Olasz Kupa döntőjének napjától az volt az…..
A Juventusnál még mindenki Cristiano Ronaldo kiállításáról beszél, de Alex Sandro szót ejtett a formálódó csapatról, a jelenlegi szezonról és a jövőről is. "Cristianót nagyon motiváltnak láttam, s alig várja, hogy pályára léphessen a Valencia ellen történt igazságtalanság után." - mondta az…..
A Sassuolo elleni bajnoki mérkőzés nem csupán Cristiano Ronaldo első két gólja miatt marad nevezetes a zebracsíkos mezben, hanem azért is, mert Douglas Costa hidegvére utolsó cseppjeit is elveszítve, előbb lekönyökölte, majd leköpte az ellenfél játékosát, Federico Di…..
Glivenko 2018.09.17 23:04:45
@patrik1112: Csak a szemébe sütött a nap, nem igaz, h nem látod. ;)
Glivenko 2018.09.17 23:20:08
@MdewC: Megszólítva érezted magad? A véleményt tiszteletben tartom, de ilyen alapon miért ne lehetne véleményem arról, akinek más a véleménye.
Te hülyeségnek tartod az enyémet, én meg néhány hozzászólóét, akár a tiedet is. És?
Nem gond, ha valaki túlérzékeny, velem is megesik néhanapján (ritkán), de ami most Costa körül kialakult, az a szokásos hiszti, ami manapság minden hasonló témában divatos.
Focimeccs, adrenalin, megesik, hogy elszáll valakinek az agya. Nem szép, kapjon pár meccset meg egy kis dorgálást, de azért ne lássuk már bele a világvégét.
Igen, rossz a megítélése a dolognak, de a Juvét mindig is támadni fogják valamiért, akár van okuk rá, akár nincs. Most látszólag van, de egyetlen juvés cselekedete nem fogja a klubot a mélybe taszítani. A Realt sem utálják egyre többen Ramos aljaskodásai miatt, pedig ő rendszeresen balhézik.
Azt viszont tartom, hogy aki nem áll ki a saját játékosáért egy ilyen eset után, azt nem sokra tartom. Ha Costa letekerte volna a provokátor köcsög fejét és focizik vele, azzal sem értettem volna egyet, és akkor jogos lenne a kifakadás, de itt bőven nem történt ilyesmi.
Érdekes hírt szellőztetett meg az olasz La Repubblica, ugyanis az olasz napilapnak adott interjút Ronaldo életrajzírója, Guillem Balague,  aki nem mást állít, minthogy a portugál sztár nem akarta elhagyni szeretett csapatát, a Real Madridot.  Balague spanyol nemzetiségű újságíró, aki 2015-ben írta…..
Claudio Marchisio nemrégiben magyarázattal szolgált azzal kapcsolatban, hogy miért esett a választása a Zenit Szentpétervár által felkínált kétéves szerződés elfogadására, és természetesen a legnagyobb tisztelettel beszélt a Juventusról. „A Juventusra mindig családomként tekintettem, és a klub…..
Paulo Dybala számára nem kezdődött valami fényesen az új szezon. Ronaldo érkezésével egyelőre Max Allegri nem találja azt a taktikát, ahol mindkét sztár a kezdőben kaphatna helyet, a helyzet vesztese pedig egyelőre a fiatal argentin támadó, aki az első három mérkőzésből összesen egy alkalommal…..
Alig egy hete írtunk Marcelo esetleges leigazolásáról, de újra friss pletykákkal árasztottak el minket a kedves újságírók. A legújabb hírek nem másról szólnak, minthogy a Juventus és a Real Madrid készek elcserélni egymással védőiket, nevezetesen Alex Sandrót és Marcelót.  Augusztus végén szintén…..
A címvédő Juventus százszázalékos teljesítménnyel hozta az új szezon első két bajnoki fordulóját, s szombat este az élvonalba több év kihagyás után visszatérő újonc Parma vendégeként kell begyűjtenie az újabb három pontot. Massimiliano Allegri keretének egyetlen…..
A Tuttosport értesülései szerint Paul Pogba szeretne kikényszeríteni visszatérését a Juventushoz még most januárban, mivel a játékos továbbra sem ápol túl jó kapcsolatot a Manchester United portugál mesterével. A torinói napilap szerint a francia világbajnok szívesen…..
Glivenko 2018.09.01 18:38:02
@venember83: Látszólagos. Egy olyan játékos kellett volna, aki támadásban és védekezésben is tud valamit mutatni, kb azonos szinten, esetleg néha még cselezni is tud (nem olyan öncélúan, mint Pogba).
Pogba jó játékos, de szerintem a 100+ milliót Raiolának köszönhetjük, és persze a United végtelen pénzcsapjának, nem pedig Pogba "zsenijének".
A Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi most sem tartotta magában gondolatait a torinói klub átigazolási stratégiájával kapcsolatosan, s ezúttal Ronaldo és Bonucci ügyével kapcsolatosan szólalt meg "Sok barátom van a labdarúgás világában, s továbbra is kapcsolatban vagyok Andrea Agnellivel.…..
Glivenko 2018.08.29 20:00:42
@babo0410: Nem csak a Unitedet említeném, mint gazdag klub a Juve mellett, hanem szintén komoly tényező volt a Barca, Real, hazai fronton pedig a Milan és az Inter is. És mondjuk a 90-es években bőven a legjobb bajnokság volt az olasz, nem csak az eredményeket, hanem a játékosokat nézve is.
Zidane nem 1-2 millióval többért, hanem kb. másfélszer annyiért ment, mint amennyiért Buffon jött.
Szerintem pont Moggi módszerei hiányoznak (valamilyen szinten), ugyanis az esetek többségében megszerezte, akit akart. Ibra sztorija is klasszikus persze, hiszen a pletykák szerint pont azért veszett össze van der Vaart-tal, hogy eladja az Ajax, "véletlenül" épp a Juvénak. És persze tudjuk, ki ajánlotta ezt neki. ;)
Capello már akkor "kiment a divatból" amikor a Juvéhoz érkezett. Ő kb. a 2000-es évekre kiégett, jobban mondva fogalma sem volt róla, hogy elszaladt mellette a foci. Nyilván Lippire gondoltam, aki szerintem a 2005-ös vagy 2006-os csapattal BL-t nyert volna, vagy legalábbis nagyon jó esélye lett volna rá.
Amúgy a mostani Allegri majdnem olyan, mint Capello, bár én Allegrit annyiban felmentem, hogy kb. alig tudott "teljes" csapattal dolgozni. Hol a csatársor, hol a védelem, hol a középpálya volt gyengébb, most éppen a középpálya gyengébb, ami elég problémás lehet a szezonban, főleg ha Allegri nem akar olyan játékosban bízni, akinek nem Khedira a neve. De ez már egy másik történet.
Torinói pletykák szerint a Juventus egy második stadion építését fontolgatja, amely 5-6000 férőhelyével tökéletes megoldás lenne a B csapat és a női csapat meccseinek a megrendezésére. A bianconero egyesült azon kevés olasz klub egyike, amelyik saját stadionnal rendelkezik az Allianz Stadium révén,…..
    Az "Azok a ’90-es évek” című sorozatunk keretein belül már olvashattatok a Disney délután és a mesesorozatok szinkronjairól, most azonban azok a klasszikus sorozatok következnek, amik ugyan valójában többségében a ’80-as években készültek, hozzánk a ’90-es években értek el, új korszakot…..
A Juventus régi/új játékosa, Leonardo Bonucci ma sajtótájékoztatót adott, amely során természetesen felmerültek a múlt döntéseit firtató kérdések, hiszen a tavaly nyáron kissé váratlanul távozott a Juventustól, majd idén nyáron a visszatérés mellett döntött. „Amikor a távozást választottam, akkor…..
A Tuttosport beszámolója szerint a Juventus felélte a tartalékait, ami a mezeket illeti, mivel lényegében értékesítette a 2018/19-es szezonra betárazott mezeket.  A mezek elfogyása kapcsán felmerül a kérdés, hogy miért is nem rendelt többet a Juventus az adidastól, azonban a mezek tekintetében a…..
Massimiliano Allegri véleménye szerint további érkezők nem várhatók, mivel a keret a jelenlegi formában is versenyképes. A Juventus komolyan erősített az elmúlt hónapokban, hiszen érkezett Emre Can, Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci és João Cancelo, a csapat edzője pedig azt mondta, hogy a…..