Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palma de...

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakáseladási kötelező kűrök egyik legrémesebb része a szolgáltatók végiglátogatásának mizériája. Óraállások, szerződések, sorbanállások- Állati macerás az egész, ráadásul mindig felmerül, hogy hogy is kellene ezt jól csinálni. Töltsünk együtt több napot is kéz a kézben egy emberrel, akivel jó…..
Palma de... 2017.08.01 09:54:29
Sajnos nekem is van pár tapasztalatom az ügyben, bár már rutinosnak számítok! Én is minden adásvételhez vittem az előre kinyomtatott dokumentumokat és a legtöbbet interneten is el lehetett intézni! De! Volt olyan vevő, aki egyáltalán nem akart velünk együtt szolgáltatókhoz járni, bár a szerződéskötéskor még benne volt! Utána kihátráltak az egészből! Ezért javaslom, hogy az adásvételi szerződésbe írják bele, hogy amennyiben a vevő x napon belül nem íratja át a szolgáltatásokat, akkor napi kötbért fizet - mi napi 5.000.- Ft-ot írtunk az adásvételibe - (olyat is láttam már, hogy 700.000.- Ft kötbért kért az eladó, mert 30 napon belül nem történtek meg az átírások - ki kellett fizetni a vevőnek!)
Igazából nekünk is csak a Főgázzal gyűlt meg a gondunk, mert hiába küldtem el a kért dokumentumokat (itt két cég cserélt bérletet egy ingatlanon) nem voltak hajlandók törölni a szerződést a cégünkkel, mert olyan papírokat kértek, hogy az új cég cégkivonata, aláírási címpéldánya és a tulajdonossal kötött új szerződésük. Kérdeztem az ügyfélszolgálatos hölgyet, hogy szerinte ezeket a papírokat én hogyan tudnám produkálni, mivel semmi közöm egy másik, új bérlőhöz? Nem érdekelte, addig pedig nem írják át, amíg mi ezeket nem küldjük! Úgy intéződött el, hogy már fenyegetni kellett a tulajt, hogy akkor leszereltetjük a gázóráját, ha nem intézik el! 2 hónapos cirkusz volt, mire az új bérlő nagy nehezen átíratta! Sajnos itt nem tudtuk beírni a kötbért a szerződésbe, hiszen mi csak felmondtuk a bérletet a tulajjal! Szóval szerintem is durva a gázművek hozzáállása!
A legutóbbi pesti Depeche Mode koncert egy nagyon átlagos sztori is lehetne: a zenekar újra fellépett kishazánkban a rajongók nagy örömére, eljátszotta nagy slágereit, majd mindenki elégedetten hazament. De egy frászt! Mondtam már sokszor, hogy öreg Gahan nem vén Gahan, viszont arra mondjuk én sem…..
Városi Kurir TV-fotelra fel!!! 2016.11.10 09:28:06
Miközben a mai nap a reggeli ébredéstől mindenki vérmérsékletének és beállítottságának megfelelő előjellel, de az amerikai elnökválasztásról szólt, addig suttyomban történt azért más is szeretett Pannóniánkban. Kiderült ugyanis, téves az a hit, hogy a "nép" tetőtől talpig immunis a politikára és a…..
Kajaszemle VAPIANO 2016.05.18 18:40:47
  -Hát, ez nem jó. -teszi le a villát a velem szemben ülő, egészen meglepett arccal. -Pedig az egész város ide jár. Kicsit eltűnődök ezen. Nekem is az az érzésem, hogy határozottan nem jó, de inkább mondjuk úgy, hogy felejthető a leves amit kanalazok. Mikor először jártam itt, nagyon izgatottan…..
Fotó: Szécsi István / Velvet "Olyan ez a nő, mint egy hirdetőoszlop, amit elvittek innen Budapestről" – mondta Bochkor Gábor Pierce Brosnan feleségéről, Keely Shaye Smithről a Music FM Önindító című műsorában a pénteki Bors szerint. A műsorvezető ezt annak kapcsán említette meg, hogy az ír…..
Ábel Anita a Damu Rolanddal készült riportban szinte a teljes eszköztárat felvonultatta, amit elkövetnek pásztorkutya tulajdonosok, tisztes hímsoviniszták vagy csak az átlag hazai és nem csak hazai közvélemény: jogerős bírósági ítélet megkérdőjelezése, áldozathibáztatás, a szakértők hiteltelenítése,…..
Palma de... 2016.01.19 11:43:14
@Conchobar: Sajnos ezt ő maga nyilatkozta! Ilyen okos!
Petrovai László "Bezzegmagyarok" 2015.11.15 13:02:28
Miközben a világ haladó fele egységesen ítéli el a párizsi merényletsorozatot és fejezi ki részvétét, együttérzését úgy az elhúnytak hozzátartozóinak mint az egész francia nemzetnek, akadnak hazánkban olyanok, akiknek a tegnapi targédiáról is csak "az" jut eszébe. Csak az…..
Palma de... 2015.11.15 22:37:08
@Petrovai: Sajnos, te nem csak ezt nem érted, hanem sok mindent más sem....
Palma de... 2015.11.16 10:04:06
@Petrovai: "Tekintve, hogy hátralevő életemet is köztetek kell leélnem"
Ez olyan nagyképű és lenéző másokkal szemben, amit nem hiszem, hogy megengedhetsz magadnak! Nem, valóban nem kell itt élned, ha te ennyire felsőbbrendű lény vagy! Ha nem érted a magyarság történelmét és fájdalmát! Nem vagy több egy seggnyalónál, akiből, mint a történelem folyamán annyiszor, most is sok van e hazában! Biztos nagyon okos vagy, de nekem nem jött le!
Palma de... 2015.11.16 21:22:37
@Petrovai: "Tekintve, hogy hátralevő életemet is köztetek kell leélnem, sőt reményeim szerint utódaim is ezt az országot fogják lakni és építeni - méghozzá a ti utódaitokkal együtt - nem tehetem meg azt, hogy ignorállak benneteket, mondván: nem vagytok részei az életemnek, a ti világotok nem az én világom, az egy másik Magyarország."
Beidéztem, nem lett jobb! Nagyképű seggfej!