Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prinsz

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Oasis gitárosa nemrég a Guitar Hero nevű játékot kommentálva kijelentette: „A gitározás kurvára nem egy videójáték.”. Mindezt a Total Guitar magazinnak mondta, de hozzátette, hogy ez a műanyaggitár-nyomogatós játék még így is sokkal jobb, mint a szokásos…..
prinsz 2009.01.30 13:49:58
Egyik olvasónk épp a YouTube súgófórumain barangolt, amikor az angol nyelvű menüpontok helyett megjelent a magyar nyelvi interfész. Ami ugye azért is érdekes, mert hivatalosan még nem választható a magyar nyelv a beállításokban.A történet elég fura. Csak a magyar nyelvű Ubuntun…..
Egy újabb évente ismétlődő rangos High Times-ökörség közelít. Szeptember 27.-én Malibuban adják át a 8. Stony Awards díjait az év legfüvesebb filmes kategóriáiban. Az év szmókerére és szmókercsajára az internetezők is szavazhatnak itt. Nem bíznak túlságosan a beszívott…..
prinsz 2008.09.10 20:06:16
Subba Fesztiválmocsok: Időtaposó 2008.07.30 09:24:00
Félreértés ne essék, ebben a posztban nem egy tíz évvel ezelőtti felvételről van szó. Az esemény a napjainkban történt, láthatjátok hiszen videó! Hiába gondolná az ember, hogy amikor a fiatalember menőnek számított akkor maximum barlangrajz örökíthette volna meg. Mozgókép…..
Miután Steve Jobs múlt héten megjegyezte, hogy idén egy új terméket mutat be az Apple, legtöbben a laptopvonal felújítására gondoltak. Elvileg nem csupán egy hardveres ráncfelvarrás várható, de még csak nem is egy egyszerű burkolatváltás lesz a nagy dobás. Az Appleinsider…..
prinsz 2008.07.29 14:36:51
Nyárra új rendőri egységet állítottak szolgálatba Washingtonban, két új rendőr járja biciklivel a város utcáit, hogy így javítsák a rendőrség megítélését és a közbiztonságot. Érdekesség, hogy az új biciklis részleg beindítását nem adódollárokból, hanem a parkolási…..
Egyik olvasónk jelezte, hogy épp képeket töltött fel az iWiW-re, mikor a megszokott képmegjelenítő helyett egy lighboxos clearboxos megoldással találkozott össze. Az overlayben megjelenő képek lapozhatóak, sőt, a bal felső sarokban a play gombra kattintva egy komótos diavetítő is…..
prinsz 2008.07.17 19:12:45
TájKép Kis labanc street art 2008.07.09 16:07:00
A hétvégét Bécsben töltöttük kis családommal, mert már nagyon vágytunk egy kis friss levegőre. Mentális értelemben, természetesen. Naná, hogy nem a Stephansdomot, vagy éppen a Schönbrunn mókusait fotóztam, hanem randa városi jelenségekre vadásztam. De ha már az ember…..
prinsz 2008.07.10 01:06:54
Így: A The Hour ásta elő 1979-ből...
prinsz 2008.03.19 15:31:28
A South Parkkal kapcsolatban két örök kérdés van,: az egyik, hogy a sorozat eleje, közepe, vagy vége a legjobb, a másik,  hogy szinkronnal vagy anélkül az igazi? Nekem nincs különösebben kedvenc évadom, függetlenül attól, hogy régi részt nézek HBO szinkronnal, vagy…..
Nem vagyok rasszista, vannak pc-s barátaim. Sőt, egy nap az voltam én is, mint ahogy a hazai maces közösség nagy része Doson meg Windowson kezdte a pályafutását. Mindannyian emlékszünk rá, miért voltak jók azok a gépek: olyanok voltak, mint a legók, lehetett bütykölni velük,…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..
But I spent so many nightsthinking how you did me wrongI grew strongI learned how to carry onBevallom, világ életemben a falra másztam ettől a számtól, de hálistennek találtam belőle egy olyan verziót, amit úgy-ahogy el tudok viselni. Természetesen elismerem, hogy az I Will Survive…..
Először is szeretném leszögezni, hogy én hiszek a nagy bulvár-összeesküvésben. A Megasztár is nyilván ennek része. A műsor célja egy olyan folyamat elindítása volt, aminek az utórengései mindenféle sztárcsináló vetélkedők formájában a mai napig tartanak, így folyamatosan…..
Noha a sztori érzelmi ívét tekintve fiúszív - lányszopat címkével kellene illetnem az alábbi történetet, azért a történelmi hűség kedvéért odabiggyesztettem egy fiúszopatot is, hiszen. Szép hétvégét, jó csokizást! A Szakítós Blogot olvasgatva ötlött emlékezetembe…..
Új MÁV blog Majd jön vonat. 2008.02.29 14:08:48
Múlt századi aranyoska:) Gondolom ez a hölgy is erősen hajazott arra a nőre, aki a lada gyár igazgatójának volt a titkárnője Tímár Péter Egészséges erotika című filmjében. 89-99 között naponta utasa voltam  kedvenc cégünk BP-Nyugati<->Dunakeszi-Gyártelep között…..
prinsz 2008.02.29 16:35:16
A Reuters nemrégiben adta hírül, hogy a brit BERR csoport komolyan odaszólt az internet szolgáltatóknak. Ez a testület felelős az internetes forgalom szabályozására való tervek kidolgozásáért. A felszólítás a szolgáltatóknak ultimátumszerűen megszabta, hogy életképes tervet…..
Nem óra, vagy értekezlet alatt készült, de a szellemi rokonság tagadhatatlan. Judit küldte el nekünk a héten tartott Külügyi Börze garázsban készült reklámfilmjét, ami egyértelműen a firkavilágból táplálkozik, mármint motívumaiban. Ez nem egészen firka, de majdnem, mert…..
prinsz 2008.02.29 12:36:38
Bemész reggel a munkahelyedre. Iszol egy kávét. Leülsz a gép elé: e-mailek, Index, feedek, blogok, e-mailek. Iszol egy kávét. Ebéd előtt még egy kis Index, esetleg ha nagyon unatkozol egy kis munka. Aztán jöhet az előredobozolt ebéd. Utána iszol egy kávét. Ebéd után emésztés…..
Molnár Anikó nagyon, de nagyon szeretne elutazni nyaralni a barátnőjével. De ötlet híján a célpont kiválasztására a "rábökök a térképre" módszert alkalmazták. (még jó hogy a világatlaszt használták, nem pedig Magyarország térképét, mert még képesek lettek…..
prinsz 2008.02.26 17:31:25
xD
- Napszemüveg minden helyzetben  - Csokiszirének - Gyümölcsöskosár - Pszichopatákra és aberrált kreténekre gyúrok - Pongó fogat ..
prinsz 2008.02.22 13:58:00
youtube.com/watch?v=2kABdRxpCKw
ez itt a márk legnagyobb fantasztikus nótája! ettől lesznek nedvesek a tinipicsák... elszomoírtó, nem is szól semmiről.