Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NickNickNick

48 bejegyzést írt és 643 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Te Lajos, megyünk holnap meccsre? - Ezt a kérdést a rendőrség még vizsgálja. - Hogy érted? - Nem akarhatjuk, hogy migránsok özönöljék el városunkat. - Ne már, Zalaegerszegről jön az ellenfél, az nyugatabbra van, mint mi. - Az ellenzék pénzért és hatalomért bármire képes. - Á, ezek pénzért se…..
Talán soha nem mutattunk még ennél aktuálisabb barkácstippet.Igazából nem is fűznénk hozzá sokat: hűtőtáska, ventilátor, szigszalag, cső, és persze jég.. max 10 ezer forintból elkészíthető. Annyit azért hozzátennénk, hogy jégkocka helyett használjunk nyugodtan…..
NickNickNick 2015.07.08 09:41:45
@fefe79: viszont tán olcsóbb, mint egy igazi légkondi =)
Ismered a számítógépes játékokat? Vagy inkább örülsz, hogy a gyerek csendben elvan a szobájában? Debbie McDaniel egy átfogó képet ad a számítógépes játékfüggőségről, a jelenségről, amely mögött gyermekek milliói vannak. Gondoltam beágyazom a videókat, de elég…..
NickNickNick 2015.06.11 11:07:52
@pythonozok: hát ja. minden este Counterstrike-ozok kicsit, de még mindig nem öltem meg senkit a való életben. mondjuk ez a blogger kicsit felbosszantott ... =))))))))))))
Ha valami jó történik a magyar kortárs kultúra, hagyományőrzés, műemlékvédelem, minőségi oktatás és hitélet metszéspontjaiban, akkor az Pannonhalma. A dunántúli hegyen több mint egy évtizede zajlik egy csodálatos, nagy léptékű és izgalmas kulturális újjászületés, hogy…..
NickNickNick 2015.05.27 13:42:36
@I_Isti: a középkori "lapos föld" és egy XX-XXI. szd-i másfél évtizedes személyes tapasztalatom hogy a bús p*-ba jön nálad össze analógiaként, te szerencsétlen ... ?
NickNickNick 2015.05.27 13:53:21
@kalevaleez: Amerikában is pont annyi hülye ember van, mint nálunk itthon, Mississippit lehet velük rekeszteni -- bármelyik amerikai balfaxt beállíthatod bizonyítékként arra, hogy a magyar egyház gonosz és hülye, de ettől pont terólad fogják gondolni, hogy hülye és esetleg gonosz is vagy. ha mindenáron hajánál fogva előrángatott bizonyítékokkal akarod megtámogatni a saját tudatlan előítéleteidet, mennyivel vagy jobb, mint a "liberálisok" által démonizált egyház? (mondom ezt egyébként sajnálkozva, magamat liberálisnak gondoló emberként)

ami a vatikáni vizsgálatot illeti, egy vagy két esetről nyilván be tudja majd bizonyítani, hogy valóban pedofil az illető, vagy esetleg lehetett annak interpretálni, de akkor sem változtat a lényegen, hogy százalékosan jóval kevesebb pedofil van a papok között, mint mondjuk a "civil", liberális tanárok között, ha már be akarjuk dobozolni az embereket. és amiatt a pár eset miatt, ami az egyház abszolút (100+%) erkölcsi feddhetetlensége iránti igény miatt néz ki botrányosabban, mint ha azt egy civil követi el, nos, emiatt meghurcolsz pár ezer IGAZI szentet, aki egész életét arra áldozza, hogy segítsen, stb. stb., lásd előző poszt.

bocs, tudom, hogy ez szintén nem hangzik egy külső számára objektívnek -- személyesen érint az ügy, az általam nagyon tisztelt és szeretett tanáraimat védem éppen, mert bánt, hogy bántják őket.
NickNickNick 2015.05.27 14:04:00
@Shlomo a halott zsidó terrorista: Nem gondolnám, hogy Ferenc pápa liberális ügynök. Jézus szoros barátságot kötött a szokásos megkövezés helyett Mária Magdolnával, és pl. tanítványává fogadott egy vámost (gondolom eredetileg ugyanolyan korrupt volt, mint Vida Ildikó). Mindezzel azt jelezte, hogy fel fog rúgni minden földi szabályt, ami nem a szeretetparancson alapul. Ferenc pápa jezsuita, senki nem kezeli olyannyira személyes példaképként Jézust, mint ők. tehát ő is ugyanúgy fel fog rúgni minden külsőséget, ami nem jó szándékból és praktikumból fakad. és emellett ugyanúgy szeretni fogja a liberálisokat is meg az ultraortodoxokat is. és simán vállalja, hogy kinyírják érte -- Jézus is vállalat. számold össze, hány jezsuita vértanú van.
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
Talán az egyik legtriviálisabb dolog, hogy cégvezetőként – főleg, ha úgy gondoljuk, hogy a fenntarthatósági alapelvek szerint szeretnénk vezetni a vállalatot – igyekszünk törekedni a teljes transzparenciára és átláthatóságra. Csakhogy, mint minden egyéb részterület…..
Amikor már azt hittük, a mémmé vált vak komondor és az instant klasszikus interjú után nem jöhet bizarrabb fordulat Balogh "én is iszogattam, Terike is iszogatott" József, és a koponyaalapi törés történetében, egyszer csak minden megvilágosodott és a helyére került a sztori…..
Alig 3 hónappal azután, hogy bejelentette visszavonulását, visszatér az MMA vérkeringésébe az orosz Aleksander Emelianenko. A 31 éves veterán 10 éve kezdte el építeni karrierjét, azonban bátyja, Fedor árnyékában talán túl sok volt az elvárás körülötte. Most az orosz…..
Többszöri és hosszas vizsgálódás után márciusban elmeszelte a szigetország versenyhivatala a gyorskölcsönöket nyújtó cégeket. Két évvel a hasonló magyar eljárás után. Tippünk Matolcsynak: ezzel tényleg büszkélkedhetne!Nem mindig zöldebb a szomszéd fűje, bizony az…..
Nerdblog Napi cosplay bige 2013.02.22 10:30:00
Vajon milyen jelzőket kapna a romhalmaz- és fegyverfetisiszta Lara Croft az ELTE BTK listáján a HÖK-ös Pistáéktól? ..
A tudjukkik megint támadásba lendültek. Most nem egy körkörös összeesküvés próbálja megdönteni a Fényességest, személyesen, mint tavaly ilyenkor. Most ismét a tudjukkik gyengítik a forintot. Az NGM most meg is nevezte személyesen az első számú közellenséget. Nem más, mint a…..
Sok NHL-játékos kereste a kenyerét a lockout ideje alatt Európában. Közéjük tartozott Tyler Seguin is, aki Svájcban hokizott. A Boston Bruins 20 éves játékosa nagyon tehetséges, másodiknak választották a 2010-es drafton és az NHL-ben eddig 155 meccsen 89 pontot termelt. Az…..
IDDQD A 100 legjobb videojáték 2012.11.19 12:28:18
Az amerikai Time magazin honlapján közölt egy százas listát a legjobb/legfontosabb videojátékokról. Érdemes megnézni (mondjuk ebben a felhasználóbarát nézetben), tanulságos abból a szempontból, hogy egy erős konzolos gyökerekkel, viszont kevésbé jelentős…..
"For the love of Pong, one hoax at a time." Nem tudom még eldönteni, hogy örüljek-e neki, de az biztos, hogy meg fogom nézni: Angry Video Game Nerd filmet forgat. AVGN (polgári nevén James Rolfe) évek óta szórakoztatja a nagyérdeműt remek játékkritkáival (legutóbb a Ghosts'n…..
NickNickNick 2012.11.20 14:56:21
Minden brutális gyilkosság után előkerül a halálbüntetés kérdése. Mintha ez visszahozná a halottakat, vagy megelőzné az újabb gyilkosságokat. Pedig egyiket se teszi. Nem gyógyítja be a sebeket, és nem rettent el. Vajon az a nő, aki előre eltervelte a 11 éves kisfiú…..
NickNickNick 2012.11.05 11:55:28
@dukeekud: szerintem a SZÁNDÉKon elég sok minden múlik. sőt, nagyjából minden, azt gondolom. de ez talán szubjektív vélemény.
NickNickNick 2012.11.05 12:01:43
@KovA: tudunk jópár olyan gyilkosról, aki újra ölt, miután kiengedték. nem véletlen, hogy elaltatják azokat a kutyákat, akik emberre támadnak. túl sok különbség nincs egy kutya és egy ember között ezen a téren. normális ember nem öl meg egy másikat a saját akaratából, ez a fajta deviancia aligha fordítható vissza.
Bizonyára mindenki hallott már Stephan Ozsvath felháborító magyarellenes gyűlöletbeszédéről, amelyet a nyugatnémet rádió sugárzott Észak-Rajna-Vesztfáliában. A német nyelvű sajtó – és ezt nem lehet elégszer és eléggé hangsúlyozni – túlnyomórészt a '68-as…..
Ki gondolná, hogy a római levél végén, egy teológiailag semleges, személyes üzenetben, egy köszöntésben, azzal a (nemcsak) teológiailag izgalmas kérdéssel találkozunk, hogy volt avagy sem női apostol az ősegyházban? Bizonyos szempontból és bizonyos körökben már maga a kérdés feltevése is…..
Pálinkás József közgazdász előadást tartott az 50. Közgazdász Vándorgyűlésen Egerben. Hogy egészen pontosan miket mondott nem tudom, még az is lehet, hogy megszabta az új, az üdvözítő irányt ennek a rettenetesen eltévelyedett tudománynak, legyünk türelemmel, majd…..
Folytatódott a Lucullus BT és a TableFree.hu “intelligens asztalfoglalásirendszer” közös világmegismerő, étel- és étterembemutató projektje, a“TableFree Világkonyha”. A szervezők hűek maradtak az eszméhez, hogy az“ételeken keresztül ismerjék- és ismertessék meg a világot”.A sorozat 2. állomásán…..
Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvalóan összefügg a…..
Olvasónk levele következik, köszönjük! Minden lehetséges. De tegyük hozzá, itt csak a nyomaték számít. A hengerek száma ugyanis nagyjából egységes: egy. Gépész vagyok, így a gépek szeretete, csodálata mélyen bennem van.  Legyen az labdaadogató, varrógép, vagy éppen…..
NickNickNick 2012.09.04 10:04:32
@fittyerfutty: az a jó ezekben a gépekben, hogy ha kimennek a mezőre, akkor lesz mit ennünk, ha meg nem mennek ki, akkor max. olajoshalat a dobozból, mert a legtöbb kaja előállításához kellenek ezek a gépek. még az állatokhoz is (takarmány, trágyázás, stb miatt). tehát jóval hasznosabbak, mint egy sokhengeres Lambó, ami még a padkára se tud felkapaszkodni, nem hogy szántani =)))
Egybehangzó vélemények szerint Pacific Palisades legszebb házát vásárolta meg a sztár. Bónusz: a szomszédban lakik Matt Damon évszázados barátja, Ben Affleck is. A New Yorkból költözni akaró Matt Damon, felesége Luciana Barroso és gyermekeik már egy ideje új otthont…..
Szamárpad Köntörfalak 2012.08.29 09:55:24
Csak hazudni tud Hoffmann Rózsa. Miközben ugyanis szóban a minőségi felsőoktatás megteremtésén fáradozik – legalábbis ezt bizonygatta Kőszegen, a Tranzit - Fesztivál a határon című rendezvényen –, az államtitkárság intézkedései nem állnak összhangban a…..