Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A zolvasó

122 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Film kalauz Előzetes mustra 2017.06.19 18:59:23
Sziasztok egy új visszatérős bejegyzés.  Mit csinál egy film rajongó ha unatkozik?? Előzeteseket keres a Youtube-on! Itt van pár amit érdemes lesz megnézni! 1, Boldog halálnapot! Milyen lenne ha újra és újra élnél egy napot de aznap este mindig megölnek? A többit az előzetesben…..
Sziasztok! Egy újabb Sherlockkal jövök nektek. Aki nézi a sorozatot az tudja hogy ez egy karácsonyi külön epizód ami a 3. évad után történik. Tegnap láthattátok az AXN-en is. Én már 3-szor láttam de imádom. Akkor kezdjünk is bele! A történet ott kezdődik hogy Emilia Ricoletti (Natasha O'Keeffe)…..
Film kalauz Sherlock 2017.03.28 19:53:23
Sziasztok egy kis hírrel jöttem ma ! Április 10.-én visszatér Sherlock az AXNen! A negyedik évad jelenik meg végre magyar szinkronnal de én már angolul is megnéztem de  így is biztosan megnézem! Remélem ti is. Köszönöm végre szinkron!..
Film kalauz Hobbit 2017.03.28 19:53:21
Sziasztok a visszatérő filmemként a hobbitot választottam. Én imádtam és remélem nektek is  tetszeni fog majd! Kezdjünk az előzménnyel ugye  azt tudni illik hogy J. R.R. Tolkien által írt mű a Gyűrűk ura előzménye. Az első magyar kiadásnak a címe A babó. Itt még nincsenek hobbitok csak babók és nem…..
Film kalauz Facebook 2017.03.28 19:53:16
 Sziasztok! Egy barátnőmmel a facebookon elindítunk egy oldalt. ..
Sziasztok még élek igen. Már próbáltam egy másik blogot is de nem  nagy sikerrel de az nem is fontos természetesen az is működni fog majd. Igen megint filmeket fogok bemutatni főleg olyan filmeket amiket szeretek. Bemutatom mi áll a film mögött. Remélem szeretni fogjátok. Pár moderálás után jöhetnek…..
Könyvek világa Költözés 2016.06.10 16:30:23
Sziasztok! Új blogom amit csinálok most lesz blogspoton mivel ez amit a blog.hu-val készült felszámolom és átköltözök oda. Nem volt sok látogatóm de azért itt is megpróbálom.  A régi posztok átjönnek ide főleg a közkedveltek!  ..
Sziasztok! Ma egy novella gyűjteményt hoztam. Besteller írók kisebb novellái amiknek közös pontja hogy Sherlock Holmesról szólnak. Ki ne hallott volna a csodálatos nyomozóról, Sherlockról? Ritka csodálatos elméjével besegít a Scotland Yardnak. Társa a volt katona Watson. Mesteri ellenfele Moriarty…..
Könyvek világa Üvegtrón 2016.05.18 20:47:36
Az ismert világ leghíresebb orgyilkosa. Celaena Sardothien gyönyörű és halálos. A sors nagy dolgokat tartogat a lenyűgöző, ifjú nő számára. Távolvég sötét, nyomorúsággal teli sóbányáinak mélyén egy megviselt,tizennyolc éves lány robotol a rabszolgák között. Életfogytiglanig tartó kényszermunkára…..
Sziasztok most hozok pár book tagot ha nem baj. Bárki viheti saját blogjára én is blogokról néztem és gondoltam kitöltöm de a linket megjelenítem mindig. Az első udvarlás könyvekkel book tag . Link:http://borikakonyvblogja.blogspot.hu/2016/04/udvarlas-konyvekkel-konyveknek.html 1. Lépés - Kölcsönös…..
 Sziasztok! Most egy kicsit mindenbe belevágtam. Molyom is lett. Eddig is volt molyom de ez publikusabb lett mint a másik ezért ezt osztom meg veletek. Még most kezdtem de sok könyvet értékelek majd. http://moly.hu/tagok/zolvaso Facebookon pedig a barátnőmmel kezdtünk el egy oldalt ami filmekről,…..
Könyvek világa Beszereztem!!! 2016.04.20 18:06:15
Tegnap be szereztem Robert Galbraith Kakukk szó cimű könyvét. Még csak ma kezdem el olvasni. Véleményeket is várok a könyvről!..
Film kalauz Sherlock Holmes 2016.04.20 18:02:36
Életem egyik legfontosabb filmje és könyvje.  Tudom van és volt 100 sorozat is. De a filmek közül Robert Downey Jr.-t és Jude Law-t imádtam. Akik nem tudnák kikről beszélek: Vannak ugye még a sorozatok is pl: Sherlock, Elementary (magyarul: Sherlock és Watson) Én a Sherlock sorozatot még nem…..
Film kalauz Üdvözlünk az oldalon 2016.04.20 17:36:36
Sziasztok. Sokadik blogom már ez. Éreztem össze vonom őket! A Könyvekvilága oldalammal foglalkozni fogok de a többire már nincs időm. Remélem tetszenek majd az új látogatóknak a posztjaim a régik pedig legyenek üdvözölve  ..
Ella élete minden, csak nem tündérmese. Nyolc hónapja vesztette el édesanyját egy balesetben, ő pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Most gyerekkora óta nem látott apjához meg annak új családjához kell költöznie. Mesés… Egyvalaki tartja benne a lelket: Cinder, akivel évek óta barátok a neten, de…..
Könyvek világa 2016.03.08 18:21:22
Quentin Jacobsen egész életét azzal töltötte, hogy távolról csodálta a hihetetlenül kalandvágyó Margo Roth Spiegelmant. Így aztán, amikor a lány nindzsának öltözve kinyitja Quentin ablakát, bemászik rajta az életébe, és magával invitálja egy nagy fantáziával kitervelt bosszúhadjáratra, a fiú vele…..
Könyvek világa 2016.02.17 17:37:48
Ő a kedvenc videósom Kevin a Zolvasó ha nem hallottál róla nézd meg ezt a videót! Youtube csatornája is van ha tetszett! https://www.youtube.com/user/KevinaZolvaso..
Könyvek világa Útvesztő 2016.02.17 11:52:00
Izgalmas, rejtélyes, eseménydús, olvasmányos – e tulajdonságok közül akár egy is elég ahhoz, hogy egy regény már az első mondattól lebilincselje az olvasót. S ha ráadásul egy író mindezen jellemzőket olyan ügyesen ötvözi, mint James Dashner „Az Útvesztő” című regényében, a könyv biztos sikerre van…..
Sherlock Holmes Játszunk! 2016.02.17 11:51:52
Könyvek világa 2016.02.16 17:40:01
Anna nagy várakozással tekint végzős évének kezdete elé atlantai középiskolájában, ahol van egy remek munkája, egy hűséges legjobb barátnője, és egy alakulófélben levő, ígéretesnek tűnő kapcsolata. Így aztán eléggé elkeseredik amiatt, hogy Párizsba kell költöznie egy bentlakásos iskolába – egészen…..
Sziasztok most hozok pár hiresebb 2015-ben megfilmesitett könyvet! Kezdjük is! Könyv(ek): Kyril Bonfiglioli - Mortdecai (GABO kiadó)                         Film hossza: 106 perc            Bemutató: 2015. január 22 Ő a született gentleman. Elegáns, jó modorú, és mindig megőrzi a hidegvérét.…..
Könyvek világa 2016.01.11 17:24:15
Sophie és Agatha jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják,…..
Bocsi hogy nem voltam de ez igy jött össze....ezer bocs.... Mindenkinek Boldog újévet utólag is! De kezdem egy év eleji book taggal! -Mi volt az első könyv ,ami megszeretette veled az olvasást? -Kisebb koromban a Geronimo Stilton volt az első favorite -Írója?-képet a könyvről - Elisabetta…..
Könyvek világa 2016.01.01 14:46:53
      Simon Márton új verseskötete a nagyvárosi szorongás szótára. Szélesvásznú történeteket mesél el néhány szóban vagy egy-egy mondatban, a félig kihunyt fényreklámok tömörségével. Baltával és körömollóval esik neki a nyelvnek, mintha mindig azt az egyetlen…..