Regisztráció Blogot indítok
Adatok
donroberto

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Súlyosan nagy idiótát vittek be a bosnyák rendőrök a minap egy kis beszélgetésre, bár ezen a pofán a dumálgatás aligha segít. Nedzsad Kilicsics úr egy You Tube videónak hála került a hatóság figyelmébe. A szpotban az alábbi elmebeteg egy egész gerillacsapatnak elegendő…..
donroberto 2010.08.20 11:38:24
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
donroberto 2010.07.09 21:38:07
@pote: ebből a stílusból régóta ez a kedvencem:
www.albinoblacksheep.com/text/victories.html
:o))
Kedves Blog!   Néhány hete kényszerűségből jelentkeztem egy multihoz, áruháztakarítói állásra. Mert kell a pénz és a boltokban nem adnak élelmet 3 európai nyelv társalgási szinten való ismeretéért és a közgáz diplomáért.   30-leszek nem sokára, életerős,…..
donroberto 2010.06.24 10:19:19
@Barbaar:

Például
- Lovári cigány
- Román
- Magyar

TÁRSALGÁSI szintű ismerete +

Gábor Dénes Főiskola - Gazdálkodás és menedzsment.

Ütős kombó és könnyű elhelyezkedni vele.
donroberto 2010.06.24 17:12:50
@Cartman (ex Cartman):
Viszont nem is mentél sírni egy blogra sem, hogy teúristen még takarítónak se vesznek fel.
Normális esetben a diploma csak egy eszköz a sok közül (tapasztalat, szaktudás, stb mellett). Az nézi be csúnyán, aki azt hiszi, hogy ez a master key, ami minden ajtót kinyit előtte. Hát nem az.

Szerintem az egyenlet egyszerű:
Tapasztalat+rátermettség=munkaképes
Munkaképes+diploma=lehetőség magasabb bérre (főleg "multiknál")

...és persze:
Töketlenség+diploma=Siránkozás mindenféle blogon.

Persze lehet h. rosszul látom.
     2010 április 25.-én este kb. nyolcra megszámolják a szavazatokat, és ha az új titkárnő miniszoknyás lábai elterelik az OVB vén kecskéinek figyelmét arról a kétségtelenül szórakoztató lehetőségről, hogy a választások eredményét, például annak…..
w Fortélyos félelem igazgat 2010.04.08 05:45:00
  A győztes ismert, a győzelem mértéke még kérdéses. Benne volna a pakliban, hogy 2002-höz hasonlóan a biztos eredmény tudatában elalszik a fideszes tábor, de azért van tétje a játéknak: hogy meglesz-e a kétharmad. Ettől várhatja a Fidesz, hogy a már elkötelezetteken felül…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
A magyarországi pénzintézetek előszeretettel osztogatnak maguknak/egymásnak különböző hangzatos díjakat, elismeréseket, pl. MasterCard - Az év társadalmilag felelős bankja 2009. (Mondjuk pont ezt a díjat a 2008-2009-es időszakban, a tömeges ingatlanárverezések idején egyáltalán…..
Január van, vörös riasztás után fehérbe borult a főváros. És borult a vasúti menetrend is.A budapesti elővárosi forgalomban az intenzív havazás miatt, további változásokat vezettek be. Déltől nem közlekednek a rövid útvonalú elővárosi vonatok, helyettük a távolsági…..
Igen Drága Olvasóim igaz a hír. Hamarosan bevezetik az online jegyvásárlást kedvenc kötöttpályás vállalatunknál. Még békeidőben, januárban alkalmam volt tesztelni a rendszert. És erről kívánok most néhány szót szólni. Na csapkodjunk bele a lecsóba. A MÁV-Start az…..