Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szalmaegér

0 bejegyzést írt és 263 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Star Wars Vállald, hogy Jedi vagy! 2011.09.22 09:25:00
Magyarországon is megjelent az a kezdeményezés, hogy a népszámláláson minél többen vallják magukat a Jedi valláshoz tartozónak. Egy Facebook csoport is alakult erre, hogy népszerűsítsék az ötletet.A Jedi valláshoz tartozás megvallása nem újkeletű, nagyon sok országban van arra…..
szalmaegér 2011.09.22 13:22:09
@Démonmac1: ha katolikus vagy, akkor pedig tessék szépen harmadnapra feltámadni, különben a zsidók közé írlak.
Börtönszleng Csurma 2011.08.30 08:16:00
Csurma: zárható helyiség, ahol a rabok várakoznak, pl. fogorvosi váró; a szállítózárkákat is így hívják, ahol több, különböző intézetből érkezett fogvatartott gyűlik össze – Mi van, Boti? Kicsit csapottnak tűnsz. Tré volt valami? – Apróság. A csurmába beraktak öt…..
szalmaegér 2011.09.16 17:44:48
@Rosszalvó: qrva jó.mehet minegyikhez egy ilyen.
ne kapkodj,nehogy aminőség rovására menjen :)
Börtönszleng Kajli 2011.09.16 09:40:00
Kajli: szerelmes – Kivel csörömpöltél, Pisti? Hallom, oltottál, mint meszes vödör. – Á, csak a régi csajommal dumázgattam kicsit. Visszaröppent Gran Canariáról, aszongya megvár, mielőtt visszafordul a rúdra. Tesókám, csak 24 nap! – Kajli vagy bele rendesen, mi? – Ne…..
Kedden éjjel a munkatársaimtól kaptam a hírt: Gyöngyöspatán áll a bál, tömegverekedés tört ki, súlyos sérültek vannak. Nem mondhatnám, hogy meglepődtem. Hetek, sőt, hónapok óta számítottunk valami hasonlóra. Nem lehet, hogy a magukat polgárőrnek nevező csoportok következmény nélkül szekálják,…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
Tényleg szomorú nap ez ... A Fidesz-MSZP nagykoalíció diadala, szereztek maguknak 1-1 rádiót. Hát gratulálok, bmeg! Jobb lesz nekik? Szereznek még pár ezer szavazatot, mert az egyik választó balos műsort hallgathat reggel, a másik meg jobbost? Én már azt sem értem, mi a fasz…..
w Elefánt a Verseny utcában 2009.10.05 19:00:00
Re: Bezárják a Verseny utcai piacotÓ, a Verseny Utcai Piac! Már a neve is csodálatos, gyönyörű könyvcím lehetne, ha egyszer elkészülnének azok a kibaszott jó könyvek a modern magyar baloldalról. Népek olvasztótégelye volt. Cigányasszonyok, románok, bolgárok, arabok és…..
Pilu arROGÁNs Ferrari 2009.06.18 10:41:00
 Persze, mindig utólag okos az ember… Tetszenek még emlékezni, hogy Rogán Tóni május elején kipicsázta elhajtotta a Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltetőt, ugyanis a belső ellenőrzés során egy 67 és fél milliós lízingszerződésre bukkantak,…..
Autó Néző rutinos blogolvasó, ezért feltűnt neki, hogy egy sportautóba nehezen száll be és ki egy mozgássérült, ezért elkezdte fényképezni a furcsa helyzetet, amikor is megjelent az autó tulajdonosa, akin egy kicsit sem látszott, hogy szenved attól, amiről amúgy papírja is van.…..
szalmaegér 2009.05.21 13:14:27
@Ló Béla Lóbál:
Na, legalább így szép lassan összeáll a lúzerbrigád névsora.
Gyerünk fiúk, iratkozzatok gyorsan fel még többen!
BKV ellenőrök, polgárőrök, önkéntes rendőrök, ide, ide!
Mutassátok magatokat, osszátok szét azt a kevés eszeteket köztünk, szemét kulákok között!
Jaj gyerekek, de szar lehet ilyen pitiánernek lenni. Bár, lehet, hogy van, akinek ez fel sem tűnik?
Long time no see - Néhány barátom az utóbbi időben azt kérdezgette, teljesen megmurdált-e a blogom... Nem, csak egy kissé szétforgácsolódtam.Ma olvastam egy véleményt a TotalCaron. A cikkíró egy rossz tapasztalatát mesélte el: miután néhány barátjával szép estét töltött…..
szalmaegér 2009.05.20 09:14:37
@pókerandi:
Én inkább levetem a szalonliberalizmus bő köpönyegét és teljesen szubjektív alapokra helyezve nem éppen építő jellegű hozzászólásomat azt mondom: szarom le, hogy a buzik hol csókolóznak.
A kérésem csak az lenne meleg honfitársaim, hogy ne kelljen minden hasonló taxison felháborodnom, ne kellejen a csókolózásotokat közleményben üdvözölnöm és általában, nem kelljen azt gondonom, hogy kizárólag PC elnevezésekkel és hozzáállással közelíthetek a témához.
Nem kell azon görcsölni, hogy van, akinek hánynia kell tőletek.
Ezer szónál többet ér egy kép - szokták mondani, és még ennél is beszédesebb lehet egy jó kis videó demonstráció. Ha féltékeny partnerünk vagy korábban zord munkaadónk váratlanul kedvesen ajándékmobillal kínál, jusson eszünkbe ez a riport. A KSL.TV megirígyelte a BBC…..
szalmaegér 2009.05.01 07:09:14
Ami ebből az egészből tényleg érdekes, hogy 2006 végén ezt is magyar cég fejlesztette ki elsőként, az ő licenszelt termékeiket lehet itt ott megvásárolni a nagyvilágban.

Ma már Mo.-n is kapható, bár nem olcsó mulatság.
www.octospy.com
Viszont működik.

Ma ez a cég többféle változatát kínálja ennek a terméknek, sok egyéb alkalmazási móddal.
Ami viszont nagyon fontos, hogy előtte tanulmányozzátok az adatvédelmi szabályzatot, mert ezt a szoftvert használni csak úgy szabad, hogy tud róla a teló tulaja is.
Én a gyerek miatt vettem, bár bevallom, ő nem tudta:)
Rossz érzésem volt, úgy gondoltam, nem a legjobb társaságban van. Pár napon belül kiderült, hogy túlreagáltam a dolgot. NA mindegy, a szoftver marad a telóján. Biztos, ami biztos...
szalmaegér 2009.05.01 09:34:33
@BKV reszelő:
Vállalnám a pofánbaszást, ha ez lenne az ára, hogy a gyerekem nem kerül börtönbe azért, mert olyan gyökerek a haverjai, mint te.
Nem várom, hogy ezt te is megértsd, hiszen ahhoz ész is kellene, neked meg, ahogy elnézem, nem sok jutott.
Tardai történetek Ötvenegy 2009.04.20 09:00:00
Cicuka nem tudja kimondani, hogy fasz. Mondjuk azt se', hogy egy kis biomüzlit, egy pohár szójatejet, meg egy tökmagos rozsbucit kérek, pedig a volt férje, a Zsorzs az egészséges életmód híve volt, de ő általában maradt a hemendex-nél meg a tósztnál. Azt legalább mindenhol…..
szalmaegér 2009.04.20 13:38:53
@hobe:
Megerősítve.
Nagyon jó a blog, gratula.
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Az interneten tegnap óta keringő videót Gyurcsány Ferenc egy 1989-es interjújával nyilván már mindenki látta. És nyilván mindenki le is vonta ugyanazokat a következtetéseket, amelyeknek mind olyasmi volt a csattanója, hogy nailyencsehországbannemfordulhatottvolnaelő. A videót…..
Próbababák Szigorodik a Gyed 2009.02.15 14:00:00
"Az elképzelések szerint idén szigorodnak a gyed szabályai: fél év helyett egyéves munkaviszonyra lesz szükség a jogosultsághoz. Továbbra is maximum két évig járna a gyed, de azzal a megkötéssel, hogy aki ennél kevesebb időt tölt munkaviszonyban, annak csak annyi ideig jár…..
Minden bizonnyal sokan emlékeztek a Rossz helyen parkolt, kiszúrták a kerekeit című posztra. Az autó tulajdonosa, Ördög megtisztelt minket válaszával és bár érzek némi sértődöttséget a szavaiban, becsületére váljék, hogy elismeri a felelősségét a szabálytalan parkolás…..
Munkahelyi (T)error Fiktív Maca 2009.01.23 00:37:00
Ma nem kertelek. Péntek van és vége a hétnek. Olvassátok az aktuális levelet. Holnap még lesz új post.Kedves Despota! Szuper az oldalad! A munkahelyi terror jelenleg nem érint engem, mivel nincs munkahelyem. Ha-ha-ha.  Többdiplomás, több nyelven (valóban) beszélő lány…..
 Miután a terézvárosi MSZP- és SZDSZ-frakciót (köztük Verók István polgármestert) gyakorlatilag kollektíve gyanúsították meg a hatóságok, érezhető volt, hogy ezt nem lehet elintézni egy nem nyilatkozom közleménnyel, vagy kamerába fejeléssel. Valamit mondani kell. Vagy…..
Rosszqtya elkezdett matekozni, miután mindenki bizonygatta neki, hogy olcsóbb kocsival járni, mint tömegközlekedve, ő meg a lenti levél alapján úgy néz ki, jól felhúzta magát ezen. Volt már egyébként szó erről, egyszer már egy költségszámító excel táblát is feltöltöttünk…..
A Cnetes David Carnoy korábban csodálkozva vette tudomásul, hogy az Apple visszadobta a Knife Music című könyvét "kifogásolható tartalomra" hivatkozva. Az újságíró a krimit az AppStore könyvespolcára szánta, de az online bolt szabályzata egyértelműen tilt minden obszcenitást a…..
Láncfűrésszel vágtak ketté szerb és horvát foglyokat, civileket húztak karóba a Boszniában harcoló El Mujahedin nevet viselő zászlóalj tagjai. Ezt ismerte be a bosnyák börtönökből frissen szabadult Ali Hamad az al-Kaida egykori tisztje - írja a…..
szalmaegér 2009.01.16 14:00:40
@phaidros:
Szerinted ez tényleg értékrend kérdése?

Ezek elmebeteg, fanatizált állatok, akiknek nem kell emberek közt semennyi időt eltölteni.
Az egyetlen lehetséges büntetése azoknak, akikk ilyen tetteket követtek el a halál lehet. Minden más, hivatkozva bármilyen emberi jogokra, vagy mittom én mire, csupán szócséplés.

Értékrendről beszélj a gyerekkel, amikor a játékboltban hisztizik, vagy az ismerőseiddel, amikor nem elégedett akármivel.
Jó téma, lehet csépelni a szót.

Itt minek?
Dögöljön meg a rohadt arab féreg.
Subba Vállalati rep 2009.01.16 11:35:00
Minden bizonyítékot megtalálhattok az alábbi klipben arra, hogy miért ciki az amikor valaki olyan területre téved ahol semmi keresnivalója nem lenne. Repp? Tánc? 30 év felett? Mit érdemelnek ezért? A klip végén magasba ugrás tapsolással valószínűleg annak az előző egy percnek…..
szalmaegér 2009.01.16 12:08:49
És közben persze a legviccesebb is. De tényleg nagyon gusztustalan, így kérem, hogy csak az olvasson tovább, aki felkészült a pornográf nyelvezet legmélyebb bugyraira. Ma úgy tűnik, az ízléstelenség napja van. Az üzenetet a goldengate.hu pornóoldal küldte a regisztrált…..