Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi02

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szőke Tisza gőzhajó 1917-ben készült el a Ganz és Társa-Danubius Villamossági-, Gép-, Wagon- és Hajógyár Rt. újpesti üzemében IV. Károly néven. A hajó a Magyarországon készült oldalkerekes személyszállító gőzhajók valaha készült legnagyobb példánya volt. Sokan nem tudják, de Szegeden valójában két…..
Gabi02 2015.05.17 16:07:45
@nick066:@Millerdraft: Nektek kurva anyátok amúgy ? melyik csicska országban éltek ? egy nemzet se lesz annyira sok színű minta Magyar nem mi tehetünk róla hogy ez a szar nyugat + az európai unió tönkre teszi az országot és el töröl minden ami Magyar tradíció és amihez kicsit is köze van a dolgos magyar kezeknek !
Gabi02 2015.05.21 00:03:45
@Millerdraft: te nekem ne szevaszozzál ! Mi a hogy turbó magyar ? az hogy büszke vagyok arra hogy ezer éve ide jöttünk és szét rugdostuk a puhány nyugat seggét ? mint ahogy írtam már ( de látom nem jutott el az eszedig ) nem a magyar mint nép tehet arról hogy ide jutottunk ! de a jelenlegi magyarság egy rész tehet arról hogy nem is fogunk sehova jutni mert bíznak abba a rézbőrű geci Viktorba, és verik a mellük hogy leváltottak egy működő rendszert.. ( nem vagyok komcsi ) ha nem tapsolnának minden újabb adó vagy adóemelés után és nem Viktorkájukat néznék hanem tetteit ,de ot a másik hatalmas probléma a "EU" csatlakoztunk egy gyarmat ország lettünk .. Attól hogy neked fáj hogy magyar vagy , ( biztos lettél volna inkább szarházi kokot akik patkány módjára lakják felvidéket vagy szarházi román akik az összes szövetségesét el árulta és mindenki rühelli őket ,még sorolhatnám itt a környező országokat ..) attól még nekem fájdalom hogy még ami meg maradt azt is el pusztítják !! És igen én büszke vagyok a Magyar feltalálóinkra akárhol is érték el a sikereiket attól Magyarok ... Egyszer kaptunk lehetőséget az oroszoktól busz gyártásra ott is világ legjobbjai közt voltunk - erre ne legyek büszke ? hogy ha teret kap a Magyarság egyből világ elsők között vagyunk ? mért utálod te ennyire ezt a népet ?