Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fúróferkó

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
fúróferkó 2015.11.18 11:22:45
Nekem is csalódást okozott egy vidéki TESCO áruház ,különösen a budaörsi központ vevőszolgálatának panasz "ügyintézése".
Az említett áruházban vásároltam ,az önkiszolgáló pénztárnál akartam fizetni.12384 Ft volt a fizetendő összeg.Beadtam a gépbe 1 db 10000,2 db 1000 és 2 db 200 -as pénzt.A gép még várt 1085 Ft-ot.
Hívtam a helyi pénztárkezelőket először nyilván megszokott rutinból rá akartak beszélni ,hogy ez egy számítógép ez aztán biztos nem téved,fizessek még még be ,mert ezt írja ki a monitor.
További vita ,helyi biztonsági emberekhez szaladgálás.Végül teljes pénztár ellenőrzést tartottak,aminek végén közölték: nincs a többlet a pénztárban.Akkor láttam a pénztár felett a biztonsági kamerát,kértem mutassák meg a felvételt ,nyilván tisztán látszani fog amikor a pénzeket teszem be.Nem engedték." Azt nem lehet"
Írtam egy panaszt a Megyei Fogyasztóvédelmi Hivatalhoz.Azt a választ kaptam,hogy jogom van kikérni a kérdése időintervallum kamera felvételről másolatot.
Aztán kaptam egy levelet A TESCO vevőszolgálati igazgató aláírásával,miszerint:"Kivizsgáltam a panaszát.A kassza elszámolás után nem jött mi eltérés a pénztárkészletben,ezért nem jogos a panasza."

Nem a majdnem semmit érő 1085 Ft bánt ,Hisz az áruháztól 35 km-re lakom,ha véletlenül azt írták volna,tényleg tévedés történt ,menjek a pénzemért,akkor sem utaztam volna érte 70 km-t.
Csak szerettem volna ha felfigyelnek,arra,hogy a mindentudó számítógépes rendszerben is lehetnek problémák,pl.a bankjegy és érme azonosító szenzorok nem érzékelnek megfelelően.
De nem ,a multiknak kényelmesebb nem problémát csinálni és észrevenni mert a lényeg,hogy a vezetők megkapják a fizetésüket.