Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arpi42

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A főiskola után a HungarHotelshez kerültem. 1988-ig a Sport, illetve a Flamenco szállodában dolgoztam, kivéve 1978-82-ig, amikor a férjem a Viziterv mérnökeként Algériába került kiküldetésre és mi a két fiunkkal vele mentünk. 1988-ban egészségesebb munkát kellett keresnünk,…..
Üdvözlet Mindenkinek szeretettel! A főiskola után Tihanyban kezdtem a Hungarhotelsnél áruforgalmistaként majd  öt év múlva kineveztek aTihany Szálló és Motel komplexum igazgatójává. Ezt a beosztást  három évig, 1973-ig, második fiam születéséig töltöttem be. 1975-től a…..
Kedves volt évfolyamtársaim, Nagyon kellemes emlékeim között tartom számon a veletek eltöltött pár évet de a folytatás, hogy finoman fejezzem ki magam, nem volt egy sikertörténet -már ami a szakmai részt illeti. Az a 4 év amit a hatodik kerületi Vendéglátónál üzletvezető…..
Vendéglátóipari Technikum után, az Utasellátó Vállaltnál szereztem meg a szakács szakmunkás bizonyítványomat. Az Utasellátó szponzorálásával nyertem felvételt a Felsőfoú Vendéglátóipari Szakiskolába, ahol  több technikumi iskolatársammal találkoztam. Ezeket az éveket…..
Kedves Lányok és Fiúk! Nagyszerű olvasni  az életrajzi blogokat, erre nem vállalkoznék, de röviden összefoglalom az elmúlt éveket, ha nem is az 50-et, de néhányat. Azt  talán tudjátok, hogy  a Főiskola elvégzése után  az idegenforgalomba  helyezkedtem el. Először a MALÉV…..
Tudtátok, hogy Péter utóbbi években több szórakoztató színpadi darabot írt?  A Spinoza Színházban az alábbi darabok fűződnek a nevéhez:Freud és Ferenczi, Hej, Salamon Béla, In Memoriam Kézdy György, Jordán '70, Karinthy, a Frici, Love game. Bővebben itt…..
Sziasztok, Gőbel Öcsi/László/ vagyok. Nem Veletek végeztem mert az első két nappali tanév után levelezőre mentem,így csak később fejeztem be a sulit. Először a Békében voltam szállodaportás majd a  Sportszállóban voltam szintén portás a nyitástól 76-ig ,amikor a Hiltont…..
Thurzó Vali vagyok és hogy némiképp betudjatok azonosítani az angol csoportba jártam. Életem nem "kalandregény", így csak röviden foglalom össze. Gimnáziumi érettségi, cukrász szakma, Felsőfokú Vend. Ip. Isk., később főiskolai kiegészítő.  Állásaim: cukrász instruktor,…..
Családunk kibővült. A két gyermeknek (egy lány, egy fiú) köszönhetően: öt unokám van; 2 lány és 3 fiú. Korban elég széles skálát ölelnek át (3 és 18 év közöttiek). Férjemmel mindketten nyugdíjasok vagyunk. Életünket kitölti az utazás a gyerekekhez vagy az arra való…..
Kedves Mindenki!   Nem szeretnék dicsekedni, hisz nem erre szól e pár sor! Egész életem ebben a szakmában töltöttem és boldog ember vagyok igy is, hogy ez  jó gondolat e , döntsétek el Ti -vagy beszéljünk még róla. Vas megyei gyerekként 57-től Technikum, majd a Főiskola és…..
A főiskola után én rögtön Franciaországba mentem, eredetileg 9 Hónapra, de sajnos októberre beteg lettem és haza kellett mennem. Csak februárban kezdtem el dolgozni a Szabadság Szállóban, először mint gyakornok, majd mint szállodatitkárnő. Első saját keresetemből fizetett…..
Kedves évfolyamtársaim! Sajnos az összejövetelen nem tudok részt venni, ezért a "hozzászólásomat " írásban juttatom el Hozzátok. Olgi, a feleségem, akivel - ha megérjük- februárban leszünk 50 éves házasok, szürkehályog műtét előtt áll, nekem pedig a szívemmel vannak…..
Szia Srácok! Alulírott  Flesch Péter  igazoltan vagyok távol. Wossala Gyuri hozta  az  igazolást. Magamról  csak annyit  hogy  még  öreg nyugdijasként bejárok  a Burger King központi irodájába mint  örökös vezérigazgató  helyettes. Két  fiam Tamás 50 és  Gábor …..
Posztgraduális tanulmányom : 1966/67 – HILTON EUR Közgazdasági – Idegenforgalmi ösztöndíj, Róma – Hilton nemzetközi diploma Szakmai tapasztalat: 1967- Pannónia Szálloda és Vendéglátóipari Vállalat, Siófoki Szállodasor – igazgató, 1968-1973 Pannónia Szálloda…..
  Így értem el napjainkig: Főiskola után féléves Gellért szállodai agyfényesítés következett, majd a 66-ban nyíló Sport szállodában szállodai üzletvezető lettem. Szűk három hónapi csillogás után beindult a rakéta és április végén üstökösként tűntem fel első…..