Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juveboy92

0 bejegyzést írt és 3445 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Napoli elleni meccs után Luciano Moggi a Libero hasábjain osztotta meg gondolatait, s ezek tárgya nagyrészt a Juventus aktuális mestere, Massimiliano Allegri volt. „Jaj, jaj, Allegri mester, túl sokat beszéltél a meccs előtt, s hiba volt kijelenteni, hogy a véletlennek vagy hibának köszönheted,…..
Juveboy92 2023.01.15 23:10:29
@xXPeiperXx: ilyen szempontból egyébként akit a legjobban sajnálok habár Artetanal is kevesebb volt a tapasztalata az Pirlo... de ott legalább egy olyan stáb volt amelyiknek az összes tagja meg a játékosok is azon voltak egységesen hogy vissza hozzák a Spiritot illetve ott még egyeztek a vélemények a fiatalítás projektben és Pirlo előszeretettel nyúlt is az akadémia játékosaihoz...szerintem ha meg kapja azt az időt amit Arteta kapott az Arsenaltól akkor most nem itt tartanánk és az eredmények alapján sem érdemelte meg ezt a bánásmódot a vezetőségtől arról nemis beszélve hogy anyagilag se verte volna ekkora gödörbe a klubbot
A Juventus a jelek szerint a Maccabi Haifa otthonában elszenvedett vereség dacára is kitart Massimiliano Allegri mellett, aki érthető csalódottsággal nyilatkozott a mérkőzés után. "Nehéz volna megmagyarázni, nem tehetünk mást, mint hogy csendben maradunk, mert ez nem volt jó teljesítmény tartás…..
A Fiorentina elleni elődöntő egyik főszereplője minden bizonnyal Dušan Vlahović lesz, aki üstökösként robbant be a Fiorentina mezében a Serie A legjobb csatárai közé, majd komoly meglepetést okozva már 2022 januárjában kikényszerítette klubváltását a Juventushoz. A firenzei csapat vezetői és ultrái…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus szerződtetné a Napoli sportigazgatóját, Cristiano Giuntolit, aki a nyáron a Tottenham Hotspur csapatához távozó Fabio Paratici szerepét vehetné át Torinóban. Gyors megoldásként a Juventus Federico Cherubini előléptetésével talált megoldást a szerződése…..
Wojciech Szczęsny számára nem indult túl fényesen a szezon, a nyitó fordulóban a zebramezesek már két góllal is vezettek az Udinese otthonában, azonban a lengyel kapus botrányos teljesítményének köszönhetően a hazai csapat egyenlíteni tudott, így a Juventus megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből,…..
Immáron hivatalos, hogy a több európai élklubbal, köztük a Juventusszal is hírbe hozott Erling Braut Haaland a Borussia Dortmundhoz kötelezte el magát. A torinóiak az utóbbi hetekben már-már befutónak tűntek a 19 éves norvég támadó kegyeiért folytatott versenyben, azonban végül nem tudtak…..
Juveboy92 2019.12.30 21:56:19
@JuventusFanatikus: hahaha megvagyok pedig, csak ugye az embernek zajlik az élete aztán már annyira nincs ideje kommentelgetni olvasgatni örül ha meccseket nézhet :))

@senky: semmi sem garancia arra hogy azért 1 Juventusban is annyi területet hagynak neki mint a Salzburgnál... Aláírom óriási tehetség de másképp állnak a csapatok 1 Salzburghoz védekezésben mint 1 Juventushoz, osztrák bajnokságban meg pláne ne várjunk elit védekezés.
Az olasz labdarúgás legújabb ígérete, Sandro Tonali felkeltette a Juventus érdeklődését is, s a középpályás, aki a Bresciával feljutott az élvonalba, most a terveiről és a jövőről beszélt.  "Az álmom? Hogy a labdarúgásnak éljek. Élvezem, de tudom, hogy nem hibázhatok. Nincsen B-tervem. A feljutás a…..
A Napoli elnöke a vasárnapi rangadó előtt számos témáról beszélt a sajtó előtt, így például összehasonlította a Juventus és a Napoli aktuális mesterét, és természetesen kicsit odaszúrt a Juventusnak is, miközben némi elismeréssel is szolgált az elmúlt években parádés…..
A Juventus a téli mercato alatt általában a fiatal tehetségek leigazolását részesíti előnyben. Ezúttal a védelembe keres egy nagy potenciállal rendelkező ifjút, erre a célra pedig megfelelne a Genoa hátvédje, Cristian Gabriel Romero. Az argentin fiú 2015-ben került az Atlético Belgrano…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
Juveboy92 2018.08.03 17:16:13
@Zsolt16: hat a 2 vezeraldozattal együtt plusz ha Mandragorat stb nezzuk akkor 100 + milliót mar eladtunk es most Kean Udinese, illetve Sturaro Pjacarol is szo van... Ha azt nézzük h részletben vannak fizetve a jatekosaink es kozbe aztis h csak Ronaldo mekkora felhajtást generál akkor Pogba is ugyanezt megduplazhatja és így összességében kitudnank egyenlíteni a pénzügyi egyenleget
A LaLazioSiamoNoi friss beszámolója szerint a fővárosi klub már terveket sző arra az esetre, ha Sergej Milinković-Savić elhagyná Róma kék felét, és az Atalantától érkező Papu Gómez lenne a szerb játékos rövid távú helyettese. Mivel az átigazolási időszak a végéhez közeledik, így gyors megoldást…..
Juveboy92 2018.08.08 11:56:43
@Il Principino: William Carvalhot én nem tartom jó játékosnak, nem hiába nem kapkodnak érte a sztár csapatok, Dost meg kb végig padozná a szezont, a Lyonos gyereket Sturaro helyett szívesen elnézném
Juveboy92 2018.08.08 13:22:15
@adamp0: mindent elis mond a kvalitasairol hogy oda került
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában Gonzalo Higuaín és Leonardo Bonucci érdemeit méltatta, illetve kevéssé konkrét módon elmondta, miért volt kénytelen a klub elengedni Mattia Caldara kezét anélkül, hogy a fiatal védőjátékos akár egyetlen…..
Juveboy92 2018.08.02 13:09:04
@Gabueroo: szerintem ha Ronaldo miatt Villar Perosaba fokozott rendőri készültség lesz, Bonucci miatt a terror elhárítást is kikell majd vezényelni.
Olasz források szerint a Paris Saint-Germain, a Chelsea, a Barcelona és a Manchester City kész harcra kelni egymással a Juventus középpályása, Miralem Pjanić játékjogáért. Ugyan az Öreg Hölgy nem kíván mindenképpen megválni a bosnyák válogatott középpályástól, ennek ellenére a torinói klub kész…..
Juveboy92 2018.07.23 14:45:45
@m.martin91: ha csak nem két robosztusabb kpval akarja Allegri megoldani a 4-2-3-1et, de Sergej a vbn bebizonyitotta hogy ebben a felállásban botrányosan szr... Esetleg Pogba de ő se érzi ott jól magát
A Juventus a mai napon hivatalosan is bemutatta a sajtónak legújabb igazolását, Cristiano Ronaldót. "Nem volt nehéz döntés a Juventushoz igazolni. Olaszország és a világ egyik legjobb csapatáról van szó." "Kiváló edzőjük van és egy remek elnök irányítja a klubot, a vérükben van a győzelem." -…..
A La Gazzetta dello Sport friss helyzetértékelése szerint a Juventus vezetősége szeretné a védelem mindkét szélét minőséggel lefedni, és ezért két villámgyors és technikás futballistára esett a választás: a jobb oldalra a minap szerződtették João Cancelót, a másik oldalon pedig cél Alex Sandro…..
Az orosz válogatott és a CSZKA Moszkva felkapott középpályásának a képviselője szerint nem lenne jó döntés a Juventus választani. Aleksandr Golovin az orosz válogatottban kimagaslóan játszott a csapat első meccsén, és ez már elég volt, hogy számtalan klub felfigyeljen rá, és…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Juveboy92 2018.04.14 23:35:07
@Rikoo: jóval kevesebb lehetőséget is kapott idén mint tavaly, így érthető hogy visszaesett a teljesítménye
Juveboy92 2018.05.29 02:46:55
@JuventusFanatikus: szerintem azt tekintve hogy kezd érettebb lenni sokkal mint volt és nálunk ezek a nehéz esetek is beállnak a sorba szerintem Balotelli simán megérne ingyen 1 próbát ...azok a nevek akik repkednek semmivel sem jobbak mint Balotelli , max szelídebbek... viszont talán pont egy ilyen vakmerő csatárra lenne szükségünk aki pont szarik bele milyen súlya van a meccsnek csak teszi a dolgát ... szerintem Balotelli nagyon Juve kompatibilis lehetne a jelenlegi rendszerben
Juveboy92 2018.06.16 15:11:38
@JuventusFanatikus: szerintem se nyernek ma, Argentinokat enis csipem de amilyen jok elol, olyan gyengek kpn meg vedelembe... Izland meg már az EBn bizonyitotta hogy fizikalisan eros, technikas szivos brigád, akik azota fejlodtek is... Ezt az argentin izlandi meccset legjobban a mi Juventus Tottenham meccsunkhoz tudnam hasonlítani, mar most látszik h fizikalisan sokkal jobbak az eszakiak
A Juventus ügyvezető igazgatója, Giuseppe Marotta kommentálta a CSZKA Moszkva tehetséges középpályásával, Aleksandr Golovinnal kapcsolatos pletykákat, s azt is elárulta, hogy a korábban szinte biztos érkezőnek tűnő Matteo Darmian ügyében messze a megoldás. Az orosz válogatott ifjú játékosát az…..
Több olasz forrás szerint a Juventus puhatolózik a Tottenham Hotspur középpályása, Mousa Dembélé ügyében. A bianconero csapat új középpályást kíván igazolni, mivel Stefano Sturaro és Rolando Mandragora egyre közelebb kerül a Genoa együtteséhez. A Sky Sport Italia értesülései szerint a Juventus…..
Olasz beszámolók szerint Massimiliano Allegri elmondta, hogy Gonzalo Higuaín távozása esetén Álvaro Moratát vagy Anthony Martialt látná szívesen a keretben. Pipita kapcsán nem először merül fel egy esetleges átigazolás, és értesülések szerint 63 millió euró feletti…..
Juveboy92 2018.06.11 17:11:19
Juveboy92 2018.06.12 03:35:46
@m.martin91: én nem csak Higuain és Balotelli között nem 90 m különbséget, hanem Martial/Morata és Balotelli között sem látok 60 m et... Szerintem Balotelli a legjobb korban van ahhoz hogy qz eddig elfecsérelt éveit most kiadja magából, mentálisan rengeteget fejlődött de szerencsére még mindig megvan benne qz a vagányság ami miatt biztos vagyok benne hogy egy Real Barca elleni meccseken se nagyon érdekelné hogy éppen kivan a pályán, milyen fontos meccs is ez... Ő csak fosná a gólokat... Szóval én ingyen abszolút díjaznám őt, pláneha így minőségi szélső védők érkeznének és nem Moratara elcseszett pénz miatt buknánk be mondjuk egy Cancelit
Juveboy92 2018.06.12 03:37:45
@Rikoo: nálam előre az álom mercato, Chiesa és Balotelli duó lenne egy Martial árán
A Tuttosport állítása szerint a Juventus mindenképpen ragaszkodik João Cancelo megszerzéséhez a Valenciától, s cserébe kész Marko Pjacát is beáldozni. A portugál szélső védő a szezon során kiváló teljesítményt nyújtott az Inter kötelékében, azonban a milánói klub a pénzügyi fair-play előírásai…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus komolyan érdeklődik a CSZKA Moszkva középpályása, Aleksandr Golovin iránt.  A 22 esztendős játékos tagja az orosz válogatott világbajnoki keretének, s minden bizonnyal pályára lép majd a Szaúd-Arábia elleni nyitómérkőzésen. A Corriere dello Sport és a…..
Juveboy92 2018.06.10 13:49:06
@m.martin91: én nagyon félek mindig mikor oroszok vqgy ukránok európai top klubokhoz kerülnek, valahogy nagyon kevés képes igazán fényes karriert befutni országon kívül, nehezen adoptálodnak...egyedül Shevcsenkonak sikerült ez a bravúr... Arshavinba is több volt, Konopyanka, Yarmolenko is jol indultak aztán semmi... Golovin tényleg nagyon igeretesen mozog és ha ugyanezt tudná
nálunk is hozni hatalmas fogás lenne de bele is bukhatunk
Stefano Sturaro ügynöke szerint a harcos középpályás képes lesz megtalálni a helyét a jövő év Juventusában, a Lazióhoz való igazolást viszont valószínűtlennek minősítette. A középpályás mindössze hét alkalommal volt kezdő csapatában az elmúlt szezonban, és mivel nyáron várhatóan Emre Can is…..
A Juventust a sajtó hírbe hozta az Ajax fiatal védőjével, Matthijs De Ligttel. A tizennyolc éves középhátvéd már stabil kezdője a holland csapatnak, miután idén 39 alkalommal lépett pályára a csapat mezében a szezon során. A fiatal játékos a holland válogatottban is…..
Juveboy92 2018.06.05 18:52:22
@.Bulldeo: nem hiszem hogy egy barátságos valogatott mérkőzés alapján kellene megítelni De Ligtet... Mert a teljes szezonban kb olyan bomba formàt hozott védőkent, mint tavaly kb Mbappe csatarkent... Mint aki mar 8-10 eve felnőttben játszana... Ráadásul eleg magas jatekintelligenciaja van ami Bonucci lelepese nincsen meg nekunk hatul
Juveboy92 2018.06.05 19:38:05
@.Bulldeo: Európa Ligaban tavaly döntőig ment az Ajaxal és az összeset kb vegig jatszotta es ottis kimagasló volt 17 évesen...
Azért azaz Ajax egyeltalan nem rossz csapat fúggetlenül attól ki hol jatszik... Eriksen onnan igazolt Tottenhambe, ahogy Davison Sanchez is tavaly, Justin Kluivert, Neres, Dolberg, Ziyech b@rmelyiket szívesen latnam nalunk, es egyik sem olcsó, az Ajax sose adta olcsón a jatekosait
A Juventus szeretné megőrizni Alex Sandrót a következő évekre, ezért a klub szerződéshosszabbítást ajánl a játékosnak, amelynek értelmében 2023-ig a Juventus mezét viselheti a világklasszis védő. A bianconero csapat az idén számos kulcsjátékostól kénytelen megválni, így távozott Gigi Buffon,…..
Juveboy92 2018.05.31 22:49:42
@jeneiPALI: ha a statisztikákat nézem pont annyit kapott mind a német mind a brazil mint amennyit érdemel