Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Netuddki marqui

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez egy börzés hétvége volt....szombaton Matchbox börze volt vasárnap pedig a Tavaszi képregénybörzére látogattam el....amit már régen át lehetne keresztelni képregény és játékbörzére :) Az ilyen eseményeken rögzített képeimet általában nem szoktam kitenni ide a blogra, csak a facebookra, de most…..
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
Netuddki marqui 2014.02.07 15:43:44
A Discovery Channel újabb túlélős balhéval jelentkezik, de ennek most nincs túl sok köze Bear Grylls-hez, mert a mester vagy nem ért rá, vagy csak nem fűlött a foga a 21 napos nudizáshoz, merthogy itt ez lesz; 21 napig tök pucéran, egy szál lógó csöcsben és összetöpörödött…..
Ábrán mutatjuk be, hogyan alakultak az energiaárak vásárlóerő-paritáson mérve, tehát az adott ország átlagos árszintjéhez képest Európa egyes országaiban, köztük Magyarországon az utóbbi 22 évben. A kiadások összevetéséhez feltüntettük azt is, hogyan alakult Európa 27…..
Ahogy azzal számolni lehetett, a legutóbbi írásomban Bajnai Gordonék gazdaságpolitikai programjával szemben megfogalmazott kritikáim legalábbis felemás fogadtatásban részesültek a hozzászólók részéről. Ez természetesen egyáltalán nem baj, mindenesetre szeretnék még egy…..
Netuddki marqui 2013.02.24 19:53:39
@madarasi.abel:
Nem tudom, mit olvastak a tanulmányod készítői, de valamit elnéztek:
eacea.ec.europa.eu/education/eurydice/documents/key_data_series/105EN.pdf 171-172. oldal. A magyar tanárok terhelése egyáltalán nem átlag alatti, s nálunk ugye alig vannak kisegítők az iskolákban (laboráns és társai).
Október 23-án TGM arról beszélt, ha ellopják az igazságot az oktatásból, akkor majd alternatív tankönyveket fogunk írni, és abból tanítjuk a gyerekeinket. Hát akkor neki is kezdhetünk. Az új kerettanterv a rendszerváltásból kiírná a demokratikus ellenzéket, a történelemből…..
Netuddki marqui 2012.10.26 10:20:48
Ha már a történelemtanítást kritizáljuk, a történelemtudomány alapelvét érdemes lenne használni: a közvetlen forrás mindig jobb. mint a közvetett.
Javaslom, inkább a kerettantervek elolvasását (a hatályost és a tervezetet), s nem közvetítőkre hagyatkozva sommás véleményt formálni!
új:
kerettanterv.ofi.hu/
régi:
www.nefmi.gov.hu/kozoktatas/tantervek/kerettantervek
Rögtön kiderül, hogy azért kerettanterv, mert egy bő vázlat, nem részletes tartalmi szabályozás, nem évszám és fogalomgyűjtemény.
A kritizált hiányok eddig sem voltak egyetlen tantervben sem (se NAT, se kerettanterv, se más).

Ja persze, csak azért, mert "ezek" csinálták, csak rossz lehet.
A tömeg 16 órakor nem fért el a Hősök terén, 17 órakor nem fért el az Andrássy úton, 18 órakor nem fért el a Kossuth téren. Így tudnám összefoglalni, hogy hányan voltunk. Alább egy kis képriport a saját fotóimmal: A Felvonulási tér felől érkezőben. Kb. 15:45-kor már nem…..
Megvolt a tüntetés a Fidesz mellett.Elismerésre méltó tömeg vonult fel, látványosan. Maradjunk a feltehetően százezerben, az is szép szám, büszkék lehetnek rá. Az erősen elfogult négyszázezer a szokásos lelkesítő túlzás, a nevetséges egymilliós számról nem is érdemes…..
Netuddki marqui 2012.01.22 18:30:10
Konzervatórium Demokráciablabla 2010.05.02 13:00:00
Még meg sem alakult a kormány, alig értek véget a választások, de már elkezdődött az újabb kampány. Szépen lassan egyre több szervezet, középpárt, bukott káder akarja megmondani, hogy mire is kapott felhatalmazást a Fidesz, hogy mi is a demokrácia, miközben - micsoda meglepetés!…..
Netuddki marqui 2010.05.02 19:43:25
A Fidesz megérdemelten győzött a választásokon. Nem csupán azért, mert az előző (ill. még jelenlegi) kormány működése csak ellenszenvet váltott ki a szavazókból. A Fidesz nem csak rekordtámogatottságával írt történelmet, hanem azzal is, hogy képes volt legnagyobb riválisát…..
Netuddki marqui 2010.04.26 21:01:27